Bildirim
Rust Stle. Paslı araba modeli :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İnanılmaz tatlı olmus ama :) -
Düşünebilirim ama araç beyaz çok sırıtır, yanında 35lik yay fena gitmez hani ama -
güzelden ziyade farklı.
düşündümde iğrenç aslında -
Bence çok hoş özellikle resimlerdeki eski model araçlara çok daha iyi yakışmış tutup 2012 araca mod diye bu yapılmaz bence -
Süper birşey miş. Koyu renkli araçlarda ve metalik gri araçlarda çok güzel duracağını düşünüyorum. -
ilk fotodaki gibi gezersen bizim polisimiz çevirip arabayı bağlamaya kalkar :) -
Başka resimlere bakarken bunu buldum. Hoş olmuş gerçekten
-
bunun için para harcamaya gerek yok zımpara ve suyla halledebilirsiniz -
81 jettam vardı sattığıma üzüldüm, özellikle golf 1 ve yakın model jettalara çok yakışmış -
Millet doyumsuzluktan ne yapacağını şaşırmış.Eskiden arabaların sağı solu çürüyünce kıyametler kopardı,şimdi paslı görünsün diye uğraşılıyor. -
Farklı tarzlar bilmem neler çıkartıyorlar tam zenci işi işte. -
Bana göre LEŞŞŞ :D
Ama seveni mutlaka olacaktır. -
beğenmedim . -
kırmızı renk golf mk1 aracı komple kaplatsak acaba trafik ekipleri sorun yaratır mı ? -
Beğendim ama nedenini sormayın ben de bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSForever -- 21 Kasım 2011; 23:39:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: garajyunni
Arkadaşlar ilandaki model Türkiye de tuarmı acaba?
Tutar dostum merak etme ;) sadece biraz zamana ihtiyacın var... -
benzin döküp yaksan, giden benzin parasına yazık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X