Şimdi Ara

Megan 3 otomatik mi yoksa Manuel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 araç var birisi megan 3 dizel 120 binde orjinal EDC otomatik ilk sahibi kronik bir sorunu yaptırdım diyordu edc nin orjinal arac edc sorunlarını okuyunca aşırı kararsız kaldim 2. Arac gene megan 3 dizel 75 binde Manuel 6 ileri buda orjinal sıkıntısız fiyatlar 2 bin daha pahalı otomatik sizce ne yapmalıyım edc sanzuman dan ses gelse 7500 8000 masraf etmişler yorumlardan okudum bukadar hassas mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edc baskısının miyadı dolduysa değişimi masraflı yeni değiştiyseki sattığına göre sanmıyorum riskli km lerde teslim almış olursunuz , manuel araçta insana pek sıcak gelmiyor hayırlısı diyelim manuel burda 1 tık önde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Teşekkür 3derim dünden beri araştırıyorum sanzuman da sıkıntılar 100 ile 150 bin arası çıkıyor muş hep ve en ucuz maliyet 7500tl oda baskı balata vs eğer başka sorun çıkarsa vay halimize diyorlar ufak ses geliyormuş 8000tl fiyat biçmişler çok kararsız kaldım yarı otomatik ten direk soğudum gibi

• EDC adı çıkan DSG'den çok daha riskli bir şanzıman. DSG yanında sorunsuz ve bedava maliyetli kalır. Tek seçenek ikisi ise manueli seçmeniz sizin yararınıza olur. Veya çift kavrama olmayan bir otomatik vitesli model bakın.
  • Fiyat olarak hangisi avantajliysa onu alin.

• Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Edc dsg ye göre daha mı yüksek tadilat parası

• Subsie kullanıcısına yanıt
    İkiside ayni avantaj Manuel 40 bin km daha düşük tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. elde otomotik mi manuel mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Golf 7 mi yoksa Golf 8 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence manuel
  • Kesinlikle manuel

• yüksek km li orta yaşlı şanzımanı sorunlu aracı almak hata olur.
  • 120 binde bende de dizel megane 3 var. Alalı çok olmadı ama şuana kadar gümlemedi şanzıman. Sıkışık trafikte ısınmadan dolayı vites kutusunu kontrol ettiriniz uyarısı çıkıyor, stop edip tekrar çalıştırdığımda düzeliyor. Önlemini de trafikte boşa atarak alıyorum.Boşa attığım sıkışık trafikte şanzıman ısınmıyor, uyarıda vermiyor. 1 den 2 ye geçerken bazen silkeleme yapıyor.Bunlar yaşadığım ve bildiğim EDC nin kronik sorunları. Hepsinde var. Öyle büyük sorun yaşamadım çok şükür.

Megane 3 yerine daha konforlu araç bakın derim.Ama dizel otomatik Megane gibi başka F/P araç yok maalesef.Bendeki ni satayım diyecem ama önermediğim aracı satmam abes olur
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Aynen Manuel megan 3 veya polo arasında kaldım polo da 1.6 tdi 69 binde orjinal 2011 otomatik almam şu duyduklarımdan sonra

• OguzhanDURSUN kullanıcısına yanıt
    Megane 3 otomatik ne kadar manuel ne kadar fiyatları?
  • kia ceed yada i30 dizel otomatiklere bakın klasik tork konvoktörlü 1 litre fazla yakar ama sorun vermez

• Megane 3 EDC nin şanzıman çok sıkıntılı. EDC çok adı çıkan DSG den daha sıkıntılı şuan. Ayrıca DSG nin kavramasını dışardan 1700 tl ye alırken EDC de servise bağımlısın ve kavrama 4000 TL vardır.

Dsg de kavrama ve mekatronik dışında arıza pek görülmez. Ama EDC de çift kavramanın çatal sistemi bile arıza potansiyeline sahip.

• Manuel alın bence hocam otomatik çok şart değilse, sorun falan açarsa canınızı sıkar otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 30 Mart 2017; 22:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

Megane 3 EDC nin şanzıman çok sıkıntılı. EDC çok adı çıkan DSG den daha sıkıntılı şuan. Ayrıca DSG nin kavramasını dışardan 1700 tl ye alırken EDC de servise bağımlısın ve kavrama 4000 TL vardır.

Dsg de kavrama ve mekatronik dışında arıza pek görülmez. Ama EDC de çift kavramanın çatal sistemi bile arıza potansiyeline sahip.

Teşekkür ederim vazgeçtim zaten Manuel e yöneldim

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Aynen bugün polo 1.6 Tdi bindim performansına bayıldım.

• OguzhanDURSUN kullanıcısına yanıt
    Manuel 2 bin lira daha ucuz sanırım. Ayrıca manuel aldığınız zaman kafanız rahat edecek. O internette okuduğunuz yorumlar otomatik aldığınız taktirde sürekli aklınıza gelecek ve araçta anormal herhangi bir seste bile acaba şanzımandan mı diye düşünmeye sevk edecek. Bu yüzden manuel diyorum. Kafanız rahat olur hem de 40 bin km fark demek nerden baksanız bi 3 seneye bedel. 3 sene sonra otomatiğin kilometresine ulaşacak demektir bu :) yalnız 75 binde ise triger değişimi Vs yakındır. Bunun için de bir miktar para ayırın bence

• manuel al bence, edc'nin durumu sıkıntılı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.