Şimdi Ara

Rum Kesimi'ndeki camiye Bizans bayrağı astılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rum Kesimi'ndeki camiye Bizans bayrağı astılar
    https://m.ensonhaber.com/gundem/rum-kesimindeki-camiye-bizans-bayragi-astilar

Bu yunana ne oluyor ya tarihi camilere saldırmaya başladılar. Şamar zamanı yaklaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen kendi toprağında ki kiliseye istediğini yapma hakkın var ama onların kendi toprağında camiye bir şey yapma hakkı yok mu yani?

olay ezan islam falan değil. kişisel algılamayın tüm dünyada insanlar artık gözlerini açıyor. dinle uyuşturulan birey sayısı gitgide azalıyor. yeni nesilin bu kadar leş olma sebebi sizin nesilin yönetim kabileti olmaması. islami siyasetle nesil yetiştirirsen leş gibi olur tabi. neyse ki bu nesil bunu fark etti artık dinle kitle kontrol gücü azalıyor
  • Akıllarınca misilleme yapmışlar işte. Onlar da rasyonel düşünemiyor bizim gibi. Geçmişe saplanıp kalmışlar.
  • Bizde nasıl çomarlar varsa onlarda da var.
  • Analizcizeuss kullanıcısına yanıt
    Ne söylersin anlamıyorum

• Analizcizeuss kullanıcısına yanıt
    Belliyse göster. Yunanlar kaşınıyor çünkü doğu akdenizde kaybediyorlar

• Sen Ayasofya'da Kuran okutup kışkırtırsan onlar da bunu yapar. Herkes bizim gibi şamar oğlanı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şamar oğlanı sensin biz değil. hayırdır türkiye'nin toprağında kuran okutmak yunanı gerdi anlıyoruz da seni neden gerdi ? ne yapalım çav bella mı çalalım ayasofya da. ayasofya kılıç hakkıdır fethedilen istanbul'da türkiye toprağıdır değil yunan feriştahı karışamaz. mantığa bak ya kuran okutup kışkırtmak ne demek arkadaşım ? dinden imandan uzak nesil yetişiyor şuraya bak kafa olarak da artık yunanlaşmışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yunanlıların/Rum tarafının Artık sabrı kalmadı. Ben İddaa ediyorum.
    Zamanını söyleyemem ama TÜRKİYE Topraklarına saldıracaklar. Tamam ağır sonuçları olur belki kendileri için ama. Bu Kin bu nefret hayra alamet değil.
    En son Bu olaydan önce ,bizim Türk Botuna ateş açıldı.
    Eğer 2023 seçimlerinden sonra Türkiye de Bi İç savaş sonrası Bunlar Durmayacak..! Zaten yavaş yavaş Adalara çöktüler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rum demek Romalı demektir Yunan değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rumlar da müslüman olmaz mı ?
  • Hepsini kılıçtan geçireceğim , krallarını kazıklara oturtacağım, Osmanlıyla dalaşmak neymiş göstereceğim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Lesh

şamar oğlanı sensin biz değil. hayırdır türkiye'nin toprağında kuran okutmak yunanı gerdi anlıyoruz da seni neden gerdi ? ne yapalım çav bella mı çalalım ayasofya da. ayasofya kılıç hakkıdır fethedilen istanbul'da türkiye toprağıdır değil yunan feriştahı karışamaz. mantığa bak ya kuran okutup kışkırtmak ne demek arkadaşım ? dinden imandan uzak nesil yetişiyor şuraya bak kafa olarak da artık yunanlaşmışlar.
    ee buda rumların topraklarında adamlar istediklerini yaparlar aynı zihniyetle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

ee buda rumların topraklarında adamlar istediklerini yaparlar aynı zihniyetle

Alıntıları Göster
    sayıyla mı geliyorsunuz hepiniz mi rum yunan hayranısınız ? ben onların yaptığı ile ilgili birşey yazmadım ben bizim fethettiğimiz topraklarda bizim camii yaptığımız bir yerden bahsediyorum. sonra müze olması ayrı bir dava onu konuşursam burada ban yerim ban yemem sorun değil zihniyet olarak camiileri ahıra çevirmekle müze yapmak zaten yabancı olmadığımız bir konu. ama ben sizin zihniyetinize şaşırıyorum. olay ne biliyor musun islam ezan ve din düşmanlığı yukarıda da belirttim yeni nesilin bu kadar leş olmasının sebebi bu. allah hidayet versin ne diyeyim buraya 50 satır yazsam da boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Lesh

sayıyla mı geliyorsunuz hepiniz mi rum yunan hayranısınız ? ben onların yaptığı ile ilgili birşey yazmadım ben bizim fethettiğimiz topraklarda bizim camii yaptığımız bir yerden bahsediyorum. sonra müze olması ayrı bir dava onu konuşursam burada ban yerim ban yemem sorun değil zihniyet olarak camiileri ahıra çevirmekle müze yapmak zaten yabancı olmadığımız bir konu. ama ben sizin zihniyetinize şaşırıyorum. olay ne biliyor musun islam ezan ve din düşmanlığı yukarıda da belirttim yeni nesilin bu kadar leş olmasının sebebi bu. allah hidayet versin ne diyeyim buraya 50 satır yazsam da boş.

Alıntıları Göster
    sen kendi toprağında ki kiliseye istediğini yapma hakkın var ama onların kendi toprağında camiye bir şey yapma hakkı yok mu yani?

olay ezan islam falan değil. kişisel algılamayın tüm dünyada insanlar artık gözlerini açıyor. dinle uyuşturulan birey sayısı gitgide azalıyor. yeni nesilin bu kadar leş olma sebebi sizin nesilin yönetim kabileti olmaması. islami siyasetle nesil yetiştirirsen leş gibi olur tabi. neyse ki bu nesil bunu fark etti artık dinle kitle kontrol gücü azalıyor

• "Sen şöyle yaparsan onlar da böyle yapar" cı tayfa yine doluşmuş. Bir kere de ülkeni savun ve birader, bir kere de numaradan da olsa vatanperver bir insan ol da Çanakkale'deki dedelerinin kemikleri sızlamasın. Eskiden yabancılara karşı "ne olursa olsun" tek yürek olabilen bir ülkeydik.

Yazık lan bize..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.