Şimdi Ara

Solcu demokrat ispanya'da binlerce km2 zeytinlikler telef edilip güneş panelleri kuruldu! evroba ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• https://x.com/i/status/1920219128469798942

görüntü içler acısı. onbinlece zeytin ağacı telef edilmiş. yerlerine bu ucubeler kurulmuş!

yahudiler sanırım millet zeytin yağı ile kansere ve bir çok hastalığa çare bulabileceğini anlayınca, rte ile yarışır şekilde avrupa'da bir zeytin katliamına giriştiler. İtalya'da geçen senelerde zeytinlikler yakılmıştı. Hatta italyanlar Türkiye ve Suriye'den zeytin alıp yağ yapıp avrupaya satıyor diye haber olmuştu.

Hani evroba özgürdü? hani sosyal demokrat olmak açık görüşlülük idi? Hani Atatürk solcuydu? Atatürk bunu yapar mıydı? nasyososyalist bir lider bunu yapar mıydı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yine algı oyunu.

yahu o zeytinlikler kimin? zeytinleri kesip güneş paneli döşeyen devlet mi,yoksa kişiler mi?

şimdi benim 100 dönüm tapulu zeytin bahçem olsa,zeytinleri kessem yerine güneş paneli dönesem buna kim ne karışır,kim mani olabilir ki?

arazi benim arazimse istediğimi yaparım kime ne?

şimdi burada da sanki solcu ispanya hükümeti devlet arazilerindeki zeytinleri kesip GES kurmuş .

Türkiye de zalim akp iktidarı milletin tapulu arazilerine mafya gibi çöküp zorla zeytin ağaçlarını kesiyor buna cevabınız var mı?

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Dediğin mantıksız. Benim bahçem var kesip yerine atıyorum 50 dönüm güneş paneli döşedim. Peki elektrik nereye? Ben bu elektriği nereye vericem. Elektrik öyle toplanıp kamyonlara yüklenip hale gidecek bir mal değil. Kime aktarılacak?

Devletin görevlendirği kurumlara verilecek ne yapayım bu elektriği. Yine aynı şey.

Devlet parça parça her yerden böyle elektrik çekemeyeceğine göre bizim gibi istimlak edilmiştir bunun kaçarı yok.

Arsama istediğimi yaparım diye bir şey yok. Belediye ve bakanlık imar durumu verecek. Arsanın tipini kullanım amacını belirleyecek. Konut arsasına mesela ofis yapamazsın, tarlaya bina dikemezsin, ticari alanda tarım yapamazsın.

Solcu medya zırvası arsama istediğimi yaparım yalanı.

Atatürk barajı yapılırken mesela istimlak edilen arsanın miktarını düşünemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marjinal tarım arazilerine GES kurulmasına izin veriliyor Türkiye'de. Mutlak , özel ürün ve ya dikili tarım arazilerine çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

yahu yatırımcıyım vs hani yazıyorsun. tamam yaptığın tavsiyeler milletin de işine yarıyor olabilir. bukadar şeyi yapabiliyorsan demek bir ingilizce birikimin de var iyi veya kötü bilemiyorum...

ama yani bu batı överlikten saçmalamayı bir bıraksan? ingilizcen var. belli tahsillisin de yani interneti de kullanabiliyorsun!

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2025/03/23/100-olive-farmers-face-eviction-to-make-way-for-giant-solar/

al bak kamulaştırma dönemi yani diktatör franco dönemini kasıt ederek ispanyol çiftçiler öncesinden zaten isyan etmişler.

hani sağ faşizim idi ? sizin solcu liboş avrupa birliğinin yaptığı nedir? aynısını bulgaristan'da da oluyor. video koyunca oradan da; peki ikna olacak mısın gerçek faşizmin sol olduğuna?

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    batı tekrardan tek dişi kalmış canavar moduna döndü. yahudilerin elinde oyuncak olmuş lakin amerika'nın yükselmesi için şu an tek sömürebileceği kaynakları AB, Türkiye, körfezin arab şeytan 4 lüsü ve Arjantin.

https://x.com/i/status/1920465902803292433

üsteki fransa. bitmiş. artık polisleri bile bir halta yaramıyor. çöküş sürecine girdiler. rusya ile bunu yapıyorlar.

afrika'dan kovuldular.

arjantine bir palyaço getirdiler. Milie diyorlar ama gerçek adı Milievski yani bir yahudi soylu :)

geçen sene devülasyon yaptı ve amerika'ya arjantin lityum madenlrini %60 ucuza sattı. yetmedi 2 defa IMF'ye 1.5 yıl içinde borçlandı. yani arjantin benim en başta idda ettiğim gibi RTE V2 (2002 versiyon)'u bulmuş oldu. onu da batıda övüyorlar vs ama işte hangisi IMF'den iki defa borç aldığını yazıyor mesela? ama sorsan "evroba özghür".

yahu sağcı almanlar salak mı da ab denilen gudubetten kurtulmak istiyorlar. veya bulgarlar ya bulgarlar salak mı çıkmak istiyorlar? euro'ya geçmiycez diye adamlar bu kış kaç defa sofya'da ayaklandılar.

ama ülkemin sözde elitlerine sorsan, evroba da herşey özghür, coh eyü :) araba alıcam. 2019 da faiz oranlar 2.49 ile 3.00 arasında iken. bugün 7 ile 10 arasında. faizler %300 artmış gibi durum olmuş ama sorsan evroba'da %10 efnlazyon varüdür :) yersen %5 işte var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.