< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yine algı oyunu. yahu o zeytinlikler kimin? zeytinleri kesip güneş paneli döşeyen devlet mi,yoksa kişiler mi? şimdi benim 100 dönüm tapulu zeytin bahçem olsa,zeytinleri kessem yerine güneş paneli dönesem buna kim ne karışır,kim mani olabilir ki? arazi benim arazimse istediğimi yaparım kime ne? şimdi burada da sanki solcu ispanya hükümeti devlet arazilerindeki zeytinleri kesip GES kurmuş . Türkiye de zalim akp iktidarı milletin tapulu arazilerine mafya gibi çöküp zorla zeytin ağaçlarını kesiyor buna cevabınız var mı? |
|
|
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır. Mustafa Kemal Atatürk ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yahu yatırımcıyım vs hani yazıyorsun. tamam yaptığın tavsiyeler milletin de işine yarıyor olabilir. bukadar şeyi yapabiliyorsan demek bir ingilizce birikimin de var iyi veya kötü bilemiyorum... ama yani bu batı överlikten saçmalamayı bir bıraksan? ingilizcen var. belli tahsillisin de yani interneti de kullanabiliyorsun! al bak kamulaştırma dönemi yani diktatör franco dönemini kasıt ederek ispanyol çiftçiler öncesinden zaten isyan etmişler. hani sağ faşizim idi ? sizin solcu liboş avrupa birliğinin yaptığı nedir? aynısını bulgaristan'da da oluyor. video koyunca oradan da; peki ikna olacak mısın gerçek faşizmin sol olduğuna? |
|