Şimdi Ara

Ruhi Çenet Gibi Videolar Hazırlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende fotoğraflardan slayt yapıp bişeyler anlatmak istiyorum youtubeda ses kaydetmek için hangi malzemeler almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ruhi dediğin kişi zamanında youtube popüler değilken abd vidyolarını alıp direkt Türkçe'ye çevirerek belli bir kitleye ulaşmış bir kişi. "en korkunç 10 ses kaydı", "en korkunç 10 bilmem ne" videolarını ingilizce ararsan çaldığı kaynakları bulabilirsin.
    Şuan bile 10 videosundan yaklaşık 8-9 u çalıntı yada esinlenme videoları. Hatta çoğu youtuber'ın videoları çalıntı-esinlenmilmiş video.
    Gerçekten çoğu insandan iyi yapabildiğini düşündüğün özel bir şey yapmayacaksan youtube'da para kazanamazsın. Ben bunu youtube'dan bir miktar para kazanmış biri olarak söylüyorum. Ben de senin gibi "bilgi" videosu hazırlamak niyetiyle youtube'a video hazırladım. Ama 5 video sonra yeni bir fikir bulamadım ve askıya aldım bu işi.
  • ilk başlangıç için cep telefonu ve mikrofonlu telefon kulaklıkları yeterli.
    ben de Ruhi çenet gibi videolar yapmak isterdim,ama ben de ses yok. boktan bir sesim var. Ruhi beyin sesi karizmatik bir ses. yani tam belgeselci sesi var adamın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ilk başlangıç için cep telefonu ve mikrofonlu telefon kulaklıkları yeterli.
    ben de Ruhi çenet gibi videolar yapmak isterdim,ama ben de ses yok. boktan bir sesim var. Ruhi beyin sesi karizmatik bir ses. yani tam belgeselci sesi var adamın.
    Kendine yatırım yap şan dersi al hocam, spiker gibi sesim var

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hocam düşük bütçeli hangi mikrofonu almalıyım ben fotoğraflardan slayt yapıp bişeyler anlatmak istiyorun

• Swonz kullanıcısına yanıt
    Şan dersi alınca ses ve diksiyon çok mu iyi oluyor hocam bende gideyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Kendine yatırım yap şan dersi al hocam, spiker gibi sesim var

Alıntıları Göster
    ses tonumu hiç beğenmem kelimeleri de yutarım işe yarıyor mu bu harbiden
  • ses diksiyon yoksa hiç bulaşma. diksiyondan az biraz anlayan biriyim, şu metni oku bana özelden at. soundcloud vs bir yerden.

''BRUTUS’UN SAVUNMASI
    Sözlerimi bitirinceye kadar sabredin… Yurttaşlarım, Romalı Kardeşlerim, susun! Göstereceğim sebebi dinleyin… Susun ki beni dinleyesiniz. Namusum hakkı için söylüyorum, bana inanın. Namusuma değer verin ki, bana inanasınız. Beni düşünerek tenkit edin. Düşünme gücünüzü işletin ki, rahat kararlar verebilesiniz.
    Bu toplulukta biri varsa, Sezar’ı seven biri varsa, ben de ona diyorum ki: Brutus’un Sezar’a karşı duyduğu sevgi onunkinden hiç de aşağı değildi. Eğer, Sezar’ın bir dostu: “Öyleyse neden Brutus, Sezar’a karşı ayak diredi?” diye sorarsa, cevabım şudur: “Sezar’ı sevmediğimden değil, Roma’yı çok sevdiğimden… Sezar’ın ölümüyle hepinizin özgür olması, Sezar hayattayken hepinizin tutsak olarak ölmesinden daha mı kötü? Sezar beni severdi, onun için ağlıyorum. Sezar’ın bahtı açıktı, benim de gönlüm ferah…
    Aranızdaki tutsaklığı dileyen biri var mı? Varsa söylesin. Çünkü ben, ona göre suçluyum. Yurdunu sevemeyecek bir alçak var mı? Varsa söylesin. Çünkü ben ona göre suçluyum. Bekliyorum, cevap verin…''

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ruhi salağını örnek alarak bu işe başlarsan baştan kaybedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 2 Eylül 2019; 18:5:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Ruhi salağını örnek alarak bu işe başlarsan baştan kaybedersin
    salak dediğin adam ayda 50 bin tl den fazla para kazanıyor.
    salak dediğin adam Hindistan da yazılım mühendisliği okumuş kişi.
    bence sen kendine bak
  • quote:

salak dediğin adam ayda 50 bin tl den fazla para kazanıyor.
    salak dediğin adam Hindistan da yazılım mühendisliği okumuş kişi.
    bence sen kendine bak

Alıntıları Göster
    50 bin tl ile salaklığın arasındaki ilişkiyi çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Alıntıları Göster
    Ben de çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Alıntıları Göster
    çözseydin zaten şuan sen ayda 50 bin tl kazanıyor olurdun ve büyük ihtimal bu forumda da olmazdın. büyük paralar kazandıracak işleri kovalıyor olurdun.
  • quote:

çözseydin zaten şuan sen ayda 50 bin tl kazanıyor olurdun ve büyük ihtimal bu forumda da olmazdın. büyük paralar kazandıracak işleri kovalıyor olurdun.

Alıntıları Göster
    Paranın köpeği mi oldun olum ne bu tavırlar her şey para mı, maymun olmak isteseydik çoktan zengindik zaten. Sana göre ayda binlerce lira kazanan Murat denen Akp'li eşcinsel de çok akıllı birisi o zaman

• quote:

Alıntıları Göster
    İhaleye fesat karıştıranlar senden de benden de akıllı demek ki.Anlıyorum.Hadi eyv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 2 Eylül 2019; 18:26:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Paranın köpeği mi oldun olum ne bu tavırlar her şey para mı, maymun olmak isteseydik çoktan zengindik zaten. Sana göre ayda binlerce lira kazanan Murat denen Akp'li eşcinsel de çok akıllı birisi o zaman

Alıntıları Göster
    Bırak kendi uydurduğu şeylere iman etsin,helvadan putunu yesin.Adanmış olur bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 2 Eylül 2019; 18:26:49 >
  • Iste bunlar hep ozendilikden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salak dediğin ruhi değilde izleyenler olabilir. Ama b*ktan kanallar varken ben şahsen ruhiye laf atmazdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ruhi dediğin kişi zamanında youtube popüler değilken abd vidyolarını alıp direkt Türkçe'ye çevirerek belli bir kitleye ulaşmış bir kişi. "en korkunç 10 ses kaydı", "en korkunç 10 bilmem ne" videolarını ingilizce ararsan çaldığı kaynakları bulabilirsin.
    Şuan bile 10 videosundan yaklaşık 8-9 u çalıntı yada esinlenme videoları. Hatta çoğu youtuber'ın videoları çalıntı-esinlenmilmiş video.
    Gerçekten çoğu insandan iyi yapabildiğini düşündüğün özel bir şey yapmayacaksan youtube'da para kazanamazsın. Ben bunu youtube'dan bir miktar para kazanmış biri olarak söylüyorum. Ben de senin gibi "bilgi" videosu hazırlamak niyetiyle youtube'a video hazırladım. Ama 5 video sonra yeni bir fikir bulamadım ve askıya aldım bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasaFiso2

salak dediğin ruhi değilde izleyenler olabilir. Ama b*ktan kanallar varken ben şahsen ruhiye laf atmazdım.
    Yok masonla lahmacun yedik yok en korkunç 17 böcek türü gibi popcorn içeriklerle suyun başını tutangilleri savunmak esasen pek kolay değildir Anca fenomenalist illüzyonların arkasında saklanılabilir.Retorikle desteklenen ne olup bittiğini kendisi de bilmeme hali.Sonra denir ki sen de aynısını yap.Ama bilmezler ki ruhi çenetin binlerce muadili vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 2 Eylül 2019; 18:39:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Ruhi dediğin kişi zamanında youtube popüler değilken abd vidyolarını alıp direkt Türkçe'ye çevirerek belli bir kitleye ulaşmış bir kişi. "en korkunç 10 ses kaydı", "en korkunç 10 bilmem ne" videolarını ingilizce ararsan çaldığı kaynakları bulabilirsin.
    Youtube içerik türetim makinesidir.Popcorn içerik üretmezsen kaybolmaya mahkumsun.Dolayısıyla kalite hayal.Eskidendi bir videoyla efsane olma devirleri.Kahpe algoritma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 2 Eylül 2019; 18:42:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.