quote:Orijinalden alıntı: kesanliali_22 her türlü tek geçerim.. +1 Bide doritos un sade cipsi vardı yanında sosu çıkıyordu yoğurda karıştırıyorduk keşke üretimi devam etseydi
quote:Orijinalden alıntı: Arcatera quote:Orijinalden alıntı: kesanliali_22 her türlü tek geçerim.. +1 Bide doritos un sade cipsi vardı yanında sosu çıkıyordu yoğurda karıştırıyorduk keşke üretimi devam etseydi evet. Gerçi artık cips yemiyorum ama olsun Doritos dippas süperdi :D
quote: Orijinalden alıntı: kesanliali_22 her türlü tek geçerim.. +1 Bide doritos un sade cipsi vardı yanında sosu çıkıyordu yoğurda karıştırıyorduk keşke üretimi devam etseydi Aynen süperdi onlar
Doritosta kampanya vardı demin aldım normalde 1.250 olan 3 tane 2 lira yapmışlar koşun (pehlivanoğlunda)
quote:Orijinalden alıntı: Shiftless Ruffles Sade patates cipsi Lays Baharat çeşnili Doritos Peynirli türlerinin en iyileri Ruffles Sade patates cipsi Lays Baharat çeşnili Doritos yeşil paket
Maalesef yiyemiyorum. Ama cips yiyecek oldupumda hiç ayırt etmem hangisi olursa olsun çakarım. Huyum kurusun.
Ruffles peynirli soğanlı lays baharat çeşnili doritos nacho party peynirli (bimde satılan) Pringles(para varsa tabi)