Şimdi Ara

İstanbulda Wendy s varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum israile destek olan şirketleri boykot etmek için c donalds ve burger kinge gitmemeye karar verdim.Wendys burger israile destek olmayan bir şirket oldugundan istanbulda şubesi varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

Eğer bahsettiğimiz Fast Food firması Wendy's ise onlar 1999 yılında Türkiye'den çekildiler.

Alıntıları Göster
    Sonuçta bu firmalar franchise (isim hakkı) ile iş yapıyorlar.
    Yani burger king veya mcdonalstan aldığınız fişlere bakın. Ahmet gıda Mehmet gıda gibi isimler görürsünüz.
    Mc donalds ın hamburger eti türkiyeden ekmeği türkiyeden patatesi türkiyeden ketçabı türkiyeden.
    Yani siz burdan bir burger yediğiniz zaman paranızın tamamı yurt dışına gitmiyor. Yerli üreticide bu işten ekmek yiyor.
    Ona bakarsanız bugün bindiğiniz otobüs firmasının biletinin parasının bir kısmı PKKya gidiyor.
    Dinlediğiniz sanatçı(!)nın albümün satışlarından ettiği gelirin bir kısmı PKKya gidiyor.
    Keza yediğiniz Adananın lahmacunun urfanın vs. vs. parası PKKnın cebine gidiyor.
    Kullandığınız bilgisayarın işlemcisi diğer bileşenleri dolaylı yoldan İsrailin işbirlikçisi ABDnin kasasına gidiyor.
    Bu liste uzar gider arkadaşlarım. Yani benim tavsiyem şunu yemeyin bunu içmeyin şunu kullanmayın diyen zihniyet yerine,
    bunun yerine kendimiz ne yapabiliriz o ürüne karşılık ne yapabiliriz diyen zihniyettir.
    Yoksa böyle devekuşu mantığıyla gidersek kimi zengin ettiğimiz belli olmaz.

Ha birde söylemeden edemeyeceğim bizler 30 yıldır PKK terörüyle mücadele ederken,
    o uğruna sokaklara döküldüğümüz Filistin bizler için ne yaptı? Aksine PKK kamplarına destek olarak bölücüleri ülkelerinde barındırdılar.
    Tamam savaş kötüdür tasvip edilemez, siviller ölür içimiz yanıyor, sonuçta ölen insan var ortada hepsimi masum hepsi savunmasız.
    Ama bizim kaybettiğimiz binlerce şehidimiz için kim bir eylem yaptı kim elini taşın altına koydu?
    Çok duygusal bir milletiz evet, ama bazen bu duygusallık gözlüğümüzü çıkarıp olaylara objektif olarak bakabilmeliyiz.
    Saygılar sevgiler..
    Yapay Zekanın Yanıtı

Wendy's İstanbul'da Var mı?

McDonald's ve Burger King gibi dünya çapındaki fast food zincirlerinden biri olan Wendy's, Türkiye'de maalesef şubeye sahip değildir. 2000'li yılların başında Türkiye'ye giriş yapan Wendy's, bir süre sonra nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte Türkiye pazarından çekilmiştir.

Wendy's, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve diğer birçok ülkede popüler bir fast food restoran zinciri olmaya devam etmektedir. Ancak Türkiye'de herhangi bir Wendy's mağazası olmadığı için bu restoran zincirinin lezzetli burgerlerini ülkemizde tadabilmek mümkün değildir.

İstanbul'da Wendy's şubesi bulunmamaktadır. Türkiye'de Wendy's burgerlerine ulaşmak için yurt dışına seyahat etmeniz gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bir bilen çıkmadı.
  • israile destek olmadığı için istanbulda şubesi yoktur...o kadar büyüyememiş demek :D

geyik bi yana hiç görmedim ben yok büyük ihtimalle
  • edit:yanlıs anlasılma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi They Will Return -- 21 Ocak 2009; 2:49:25 >
  • illa bi burgerciye gitmek zorundamısın?

git lahmaccıya dönerciye tantuniciye vs..
  • etiler'de şubesi var.nispetiye cad. üzerinde.audi'nin yanında.d&r'ın solunda..daha da açıklayıcı olabilirim istersen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMoJo

illa bi burgerciye gitmek zorundamısın?

onca gence yol göstermek amacıyla sordum.Mcdonald veya burger king de milyonlarca gencimiz tıkınıyor,bari israile destek olmasınlarda wendys e gitsinler,kötümü?Ayrıca lahmacun,tANTUNİ HERKESE GÖRE DEGİL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllar önce Bakıyköy'de vardı, özledim valla yav
  • galiba eskiden kadikoyde'de vardi. demekki fakir bir firma
  • Eğer bahsettiğimiz Fast Food firması Wendy's ise onlar 1999 yılında Türkiye'den çekildiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loko

quote:

Orjinalden alıntı: TheMoJo

illa bi burgerciye gitmek zorundamısın?

onca gence yol göstermek amacıyla sordum.Mcdonald veya burger king de milyonlarca gencimiz tıkınıyor,bari israile destek olmasınlarda wendys e gitsinler,kötümü?Ayrıca lahmacun,tANTUNİ HERKESE GÖRE DEGİL.

Burger King ve McDonalds ne yapıyorlarda israile destek oluyorlar anlayamadım.. açıklayabilirmisin?

zaten hamburger insanı şişmanlatıyor, tavsiye etmiyorum hacıoğluna gidip lahmacun yiyin daha iyi.
  • Sonuçta bu firmalar franchise (isim hakkı) ile iş yapıyorlar.
    Yani burger king veya mcdonalstan aldığınız fişlere bakın. Ahmet gıda Mehmet gıda gibi isimler görürsünüz.
    Mc donalds ın hamburger eti türkiyeden ekmeği türkiyeden patatesi türkiyeden ketçabı türkiyeden.
    Yani siz burdan bir burger yediğiniz zaman paranızın tamamı yurt dışına gitmiyor. Yerli üreticide bu işten ekmek yiyor.
    Ona bakarsanız bugün bindiğiniz otobüs firmasının biletinin parasının bir kısmı PKKya gidiyor.
    Dinlediğiniz sanatçı(!)nın albümün satışlarından ettiği gelirin bir kısmı PKKya gidiyor.
    Keza yediğiniz Adananın lahmacunun urfanın vs. vs. parası PKKnın cebine gidiyor.
    Kullandığınız bilgisayarın işlemcisi diğer bileşenleri dolaylı yoldan İsrailin işbirlikçisi ABDnin kasasına gidiyor.
    Bu liste uzar gider arkadaşlarım. Yani benim tavsiyem şunu yemeyin bunu içmeyin şunu kullanmayın diyen zihniyet yerine,
    bunun yerine kendimiz ne yapabiliriz o ürüne karşılık ne yapabiliriz diyen zihniyettir.
    Yoksa böyle devekuşu mantığıyla gidersek kimi zengin ettiğimiz belli olmaz.

Ha birde söylemeden edemeyeceğim bizler 30 yıldır PKK terörüyle mücadele ederken,
    o uğruna sokaklara döküldüğümüz Filistin bizler için ne yaptı? Aksine PKK kamplarına destek olarak bölücüleri ülkelerinde barındırdılar.
    Tamam savaş kötüdür tasvip edilemez, siviller ölür içimiz yanıyor, sonuçta ölen insan var ortada hepsimi masum hepsi savunmasız.
    Ama bizim kaybettiğimiz binlerce şehidimiz için kim bir eylem yaptı kim elini taşın altına koydu?
    Çok duygusal bir milletiz evet, ama bazen bu duygusallık gözlüğümüzü çıkarıp olaylara objektif olarak bakabilmeliyiz.
    Saygılar sevgiler..

• Burgerin çöküşü ile gerekli HORT

Bir zamanlar (1996) abimle en çok gittiğimiz yerdi o zamanlar taksimde mcdonalds sadece gezide vardı istaklal cad. de yoktu sadece wendys ve pizaa hut vardı , Burger King in çıkmasıyla seyrekleşen wendys a gitmemiz sonra kapanması ile son buldu tekrar geri gelmesini ve açık büfe salatası ile iştirak etmesini bekliyoru bu arada Wendys u en iyi beyazıt öztürk bilir (bkz:Wendys beyaz show)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.