Ben bu tiran kurumun hic bir kararina destek vermiyorum. Kimin cukunu nereye soktunu merak edicenize, cocunuzun gelecegini kim satiyor ona kafa yorun. Tatli su muslumleri. Dedenizde ayni hatayi yapti. Bakin acliktan nefesimiz kokuo. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RTÜK LGBTİ+ karşıtı ‘kamu spotu’na onay verdi (2. sayfa)

-
-
Peki cemaatler hakkında da kamu spotu yayınlanacak mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kim kimi silkeliyosa gitsin evinde silksin ben neden bilmek zorundayim arkadas? ben cikip straight im diye yuruyus yapiyor muyum? bana ozel adanmis gun yada ay var mi? bu elemanlar neden boyle seyler istiyorlar? bayragimda yok benim? bayrak istiyorum lan!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven1127 -- 7 Eylül 2023; 20:21:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki dini, şeriatçı derneklere, cemaatlere, tarikatlara, yürüyüşlere falan da karşı mısın? Sokakta hiçbir şey yapılmamalı diyorsan tamam ama demiyorsan o zaman kendi düşüncelerini başkalarına dayatmaya çalışıyorsun demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 7 Eylül 2023; 20:31:16 >
Koşa koşa gidilen 23 Nisan, nevroz, kutlu doğum, anmalar vb olanlar ayrı, LGBT yürüyüşleri ayrı.
Bir toplumda olan bir şey ile, sonradan gelen, ve ne getirdiği belli olmayan şeyler arasında feci farklar var.
En basitinden bahsi gecen dernekler toplumda ayrışmalara, benim bahsettiğim toplanmalar toplumu birliğe yönlendirir.
Şeriatçı derneklere, amacı imkanı olmayan çocuklara barınma ihtiyacı giderme vb şeyler olmayan cemaatlere, tarikatlara karşıyım.
İyi olan bir cemaatin verdiğini değil yurt veya yetimhane daruşşafaka bile vermez.
Kendi çevremden biliyorum. Öyle iyi yetiştiren cemaatler var ki,.
Gerçek cemaati çocuk evlendiren, feci dayaklsr atan örgütler sanmayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 7 Eylül 2023; 20:46:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Terör örgütü gibi yapilanip normal insanların hayatina müdahale ediyorlar Amerika'da görüyoruz
Bu ulkede bu yasanmayacak 2028e kadar akp iktidarda o gitse bunlara prim verse erken secime gidilir sagcilar bu kez yuzde 70le gelir
Kisiliklerini evlerinde yasayacaklar hicbir erkek yada kadin sokak ortasinda bunlar gibi davranmiyor gecen gecenin 2sinde bunlardan 3 tanesi geldi acile bir hareketler bi malliklar iiiy iyy igrenc
Çin süper güç olduğunda bu dernek dürnek islerini hayal bile edemeyecekler zaten dünya abdnin emperyal kültür salvolarindan kurtulacak
Toplum dediği şey havadan oluşan bir şey değil. Senin bugün savunduğun şeyler de bir zamanlar bu topluma yabancı, sonradan gelen şeylerdi.
Bu insanlar şöyle böyle, gitsinler özel yerlerde yaşasınlar diyerek sen de ayrımcılık yapmış oluyorsun. Kendini bazı insanlardan üstün görmek bu.
Topluma eğer bir "yenilik" getirilecek ise, gelecek olan topluma bir benzerlik bir çağroşı olsun.
Yani tutup da tamamen yaşam tarzına ters olan bir anlayışı benimseyemem. Eşcinsel olanı hor görmüyor, küçümsemiyorım ama bu tüt düşüncelerinin kendisine ait olduğunu, başkasını da etkilememesi gerektiğini, özel hayatında....
Neyse
Bu toplum İslam'a geçip pek çok arap adetini aldı. Bunların pek çoğu daha önceki Türk toplumlarının yaşamalarıyla alakası olmayan, hatta bazen ters şeylerdi. Bugüne kadarda toplum içinde buna dayanarak başkalarına etki etmeye çalışıldı.
Şimdi yeni gelecek şeyler bu fikirlere uygun olsun, toplumun istediği olsun demek tutarsız oluyor.
Herkes kendi düşüncesini özelinde yaşasın, kimseye karışmasın, fikir belirtmesin diyebilirsin ama bunu istisnasız herkes yapmalı.
Yani hocam, benim için gelenek görenek pek de önemli değil ama gelecekte alacakları çok değiştirecek şeylere karşıyım. Özellikle kötü etkileyecek olanları.
Lgbt nin toplumu iyiye götüreceğini hiçbir şeykidle söyleyemeyiz. Bu konu hakkında binlerce düşünür, fikirlerimi dile getirmiş. Bana söz düşmez.
Kaldı ki İslam adeti dediğimi tüm gelenekler tamamen ideal toplum geleneğidir. Artık doğru veya yanlış uygulamak bizlere kalmış bir şey. Uyguladığımız da yok ya.
Faiz haram, herkezin eli kolu faize bulanıyor. Bir başkasını aldatmak günah, başkasını aldatmayan birey yok... Bunlara bakarak İslamı eleştirmek, büyük bir hata olur.
İslam'a karşı tek değil, her konuda böyle olmak lazım. Tabi bu durumda ben, suç sizin diyemem. Hiç kimse, hiçbir şeyin tam doğrusunu öğrenemiyor ki...
''Özgürlük'' müş
Avrupa haricinde özgürlüğün gitti yerleri gördük bu zamana kadar, bundan sonrası tüm dünyayı bağlar ama. Normalleştirilmeye çalışılan planlanmış, yazılmış, çizilmiş bir yaşam tarzı var. Bugün LGBT normalleşir, Swinger normalleşir yarın bebek sahilindeki olaylar gibi durumlar normalleşir. Bir bakmışsın yaşadığımız alanlar BangBros'a dönüşmüş . Zaten ahlak değerlerimizden yeterince uzaklaştık. En azından elimizden gelenlere müsade etmeyelim.
-
Badecilerin yuzleri gulsede, icleri kan agliyor. muahhah
LGBT'yi . İlaç sektöründen, Tıp sektöründen, Ameliyat, Estetik cerrahi, Tekstil , Kozmetik ve tüm bu yapay müdahaleler olmayınca tedaviye sokup ayrıca sömürerek , zavallı bireyleri sürekli müşteri yapan Kapitalizmden bağımsız düşünen, özgürlük bağlamında tartışan adam hiç bir şey tartışmıyordur , itibar etmeyiniz....
-
İyi işte toplumda daha çok bilinç oluşucak güzel bir gelişme.Ne olucak sigara sağlığa zararlıdır kamu spotuda var ona bakacak olursanız noluyor sigara içen sayısı azalıyomu? :) Anlayabilene güzel bir gelişme bence bu daha çok yayılacağının sinyali İnsanlar hiçbirşeyin farkında değil bütün Dünyada daha çok yayma girişimi bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 8 Eylül 2023; 10:0:42 >
taliban ile asgari müşterekte uzlaşanlar, farkında mısınız? başkalarının cinsel hayatına bu ilgi neden? kendinizin cinsel hayatı hiç mi yok? kafanızı onun bunun apış arası ile falan meşgul etmek yerine, gelişmiş bir ülke olmayı neden beceremiyoruz diye merak etseniz daha iyi olmaz mı?
Pedofili rıza konseptine karşıdır. Ensest biraz daha karmaşık bir mevzu.
Arkadaş ortada çok basit bir şey var. Sen ne istersen olabilirsin ama bunu insanlara empoze etme, ortalığa yayma, özendirmeye çalışma, popülerleştirme gibi bir hakkınız yok. O zaman yaptığınızın nazicilikle, komünistlikle vs bir farkı yok. Siz kendi özgürlüğünüzü diğer insanlardan önde görüyorsunuz.
Şu anda neredeyse tüm film ve sinema sektörü eşcinsellik ve zenciler üzerinden yürüyor.
Sürekli dünya çapında bir mağduriyet ve çocuklara özendirme havası hakim.
Sürekli çocukları bu işlere karıştırmaya ve normalleştirmeye çalışılıyor.
Daha da sayılacak çok şey var. Belki rtükün de yaptığı yanlıştır fakat Türk aile yapasının yavaş yavaş bozulmaya başladığı bu zamanda çok da kötü yapmış diyemeyeceğim bir şey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senin topun küçükken inşaata mi kaçtı nerde bir olay varsa o da onu destekleyen ,hakaret eden sen varsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X