RTÜK LGBTİ+ karşıtı ‘kamu spotu’na onay verdi - Diken https://www.diken.com.tr/rtuk-lgbti-karsiti-kamu-spotuna-onay-verdi/#:~:text=RT%C3%9CK%2C%20%C4%B0stanbul%20Aile%20Vakf%C4%B1%27n%C4%B1n,kutlayacak%20%C3%A7ocuk%20ve%20gen%C3%A7lerimiz%20olmayacak!%E2%80%9D |
RTÜK LGBTİ+ karşıtı ‘kamu spotu’na onay verdi

-
-
Bu forumun kitlesini çok iyi bildiğim için arka arkaya çok iyi olmuş diyenlerin dizileceğini de biliyorum. Dün özgürlüğümüz kısıtlanıyor, istediğimiz gibi yaşarız ve saygı duymak zorundasın diyenlerin bugün karşı tarafa yaptığı zorbalığı kendini haklı çıkarak savunması bana çok iki yüzlü bir davranış gibi geliyor.
Eğer iki yetişkin insan karşılıklı rıza ile birbirleriyle özel mahrem yatak odalarında münasebet yaşamak istiyorlarsa olayla ilgisi olmayan ve iki eşcinsel insanın bu münasebeti kendi hayatlarını etkilemeyecek olan üçüncü şahıslar neden öfkelenip kudururlar?
LGBT'lerin uğradığı zorbalığa destek olan zaten huzurlu bir toplumda yaşamak istemiyordur.
-
Mahrem olan yerlerde kim ne yapıyorsa yapsın hocam. Ona karışılamaz. Öyle bir hak yoktur. Ama yürüyüşler düzenlemek. Dernekler kurmak. Vb şeyler için ben karşıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dernek kurmanın kime ne zararı varmış acaba? Söylediğin şey oldukları kimliklerinden utansınlar ve bunu gizlesinler gibi bir anlama çıkıyor.
-
"varlar, yaşıyorlar ama ben görmek istemiyorum" diyor. tıpkı k.kore, rusya, iran gibi. bu kafadaki insanlarla tartışmayı bırakın. zamanınıza yazık. hak ve özgürlük deyince, sadece kendisine olanı kabullenen, başkalarının hak ve özgürlüklerini gereksiz gören, gereksizlerle uğraşmaya yetmez bir ömür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim nezdimde utanılacak bir şey. İnsanoğlu kendi zevkelrinden dolayı nelere bulaşıyor, somut hali.
Bu tür eylemlerin normalleşmesini isteyenler den çok istemeyenler var. Ben istemiyorum. Oylama yapalım, demokrasi ile yönetiliyor isek ben böyle bir ortamı istemiyorum. Kendimce bir benzetme yapacaksam virüsün bütün bir topluma yayılması bana karşı.
Demokrasi bu demek değil...
-
Kimin ne tür haklarının olacağını biz insancıklar seçiyoruz. Ben bu tür haklara inanmıyorum. Sorumluluklar inanıyorum. Herkes kendi sorumluluğunu yerine getirince zaten sizin anladığınız hak kavramına gerek kalmıyor.
Kendi nezdimde sesli yemek yememden veya parfüm kolumdan rahatsız olan birisini rahatsız etmek benim "hakkım" değil.
Sesli yemek yemek benim de hakkım, istediğim parfümü sıkmak benim de hakkım" demekle bu işler, bence yürümez.
Beraber yaşıyorsak, anlaşarak yaşamalıyız. Anlaşamıyorsak o zaman ne yazık bizlere
Demokrasinin ne olduğunu tam bilmiyorum ama dünyada demokrasinin olmadığını da çok iyi biliyorum. Hak ve özgürlük altında büyük oyunlar çeviriyorsunuz. Bu tür eylemleri sevmeyenler çok ama biz sevmeyenler de var.
İnsan olarak ben de cinsel özgürlük isteyebilirdim. Herkesin karısıyla kızıyla yatan bir birey olabilirdim. Bana ne, kime ne diyebilirdim. Aynı şekilde onlar da benim şeklimde yaşayabilirlerdi.
Am bu hiçbir yerde doğru bir şey olarak geçmiyor. Tamamen eleştirilen bir şey. Olmaması gerekn bir şey. Ben de yapmıyorum. Kabul etmiyorum. Yayılmasını da engellemek istiyorum.
Benzer bir olayı da LGBT için sergiliyorum. İnançlı biri değilsem bile Kendi bireysel zevklerimiz için mevcut ve ileriki hayatı ayaklar altına almamalıyım.
Alıntı
metni:Hak ve özgürlük altında büyük oyunlar çeviriyorsunuz. Vaktimi ve enerjimi buna harcadığım için kendimden özür diliyorum
-
Tamamen saçmalık. Ya bütün hamilelikleri devlet kontrol edecek, eş cinsel olma ihtimali olan bebekler kürtaj edilecek ya da devlet karışmayacak.
Herkes kendinden düşünsün, zaman değişmiş insanlar çocuğu yapay yolla yapıyor. Herkes kendi cinsiyle evleniyor. Toplumda bir kadın ve erkeğin birbirini sevmesi hoş karşılanmıyor... Kendimden düşünüyorum, beni ailem zorla kıllı herifin tekiyle evlendirmiş. Düşünmesi bile iğrenç, beni öldürsünler daha iyi.
-
Bi Kıvanç Tatlıtuğ olsa kıllı mıllı demezsin .. İstemem koy yan cebime ..
-
Varlar yaşıyorlar ben görmek istemiyorum bitti
-
Tamam herşeye okey diyelim bir sonraki adım pedofili ve ensestin normalleştirilmesi olacak.O zaman aynı şekilde hak verecek misiniz?
Homofobi propagandaları dışında pedofiliyle LGBT'yi özdeşleştiren kimse yok.
-
konuya değil yapılan bazı yorumlara cevaben yazdım..
Üstte bir arkadaşa öyle dedim, bu işin sonu hayır değil demek istedim, anlatamadım. Bunlar sadece LGBT ile kalacak sanıyorlar.
Kötülük kötülüğü doğurur. Benden duymuş olmayın
Elbette onay verecek. Çok etkin şekilde mücadele edilmeli.
-
Tüm dünyanın başına bela olan bir pislik bir mikrop bu ..bu özgürlük değil apaçık doğru yoldan sapmış bir sapkınlık.
Helal olsun RTÜK'e
konuyu açan ; kendini çok bilgili sanan ama bir halt bilmeyen biri.
kendi çalıp kendi oynamış.
bir halt bildiği yok. laf atıp , cevap vermeyince anca blok koyan malum kesimden.
Mahrem olan yerlerde kim ne yapıyorsa yapsın hocam. Ona karışılamaz. Öyle bir hak yoktur. Ama yürüyüşler düzenlemek. Dernekler kurmak. Vb şeyler için ben karşıyım |
Bu forumun kitlesini çok iyi bildiğim için arka arkaya çok iyi olmuş diyenlerin dizileceğini de biliyorum. Dün özgürlüğümüz kısıtlanıyor, istediğimiz gibi yaşarız ve saygı duymak zorundasın diyenlerin bugün karşı tarafa yaptığı zorbalığı kendini haklı çıkarak savunması bana çok iki yüzlü bir davranış gibi geliyor. Eğer iki yetişkin insan karşılıklı rıza ile birbirleriyle özel mahrem yatak odalarında münasebet yaşamak istiyorlarsa olayla ilgisi olmayan ve iki eşcinsel insanın bu münasebeti kendi hayatlarını etkilemeyecek olan üçüncü şahıslar neden öfkelenip kudururlar? LGBT'lerin uğradığı zorbalığa destek olan zaten huzurlu bir toplumda yaşamak istemiyordur. |
Vaktimi ve enerjimi buna harcadığım için kendimden özür diliyorum |
Dernek kurmanın kime ne zararı varmış acaba? Söylediğin şey oldukları kimliklerinden utansınlar ve bunu gizlesinler gibi bir anlama çıkıyor. |
Peki dini, şeriatçı derneklere, cemaatlere, tarikatlara, yürüyüşlere falan da karşı mısın? Sokakta hiçbir şey yapılmamalı diyorsan tamam ama demiyorsan o zaman kendi düşüncelerini başkalarına dayatmaya çalışıyorsun demektir.
|
"varlar, yaşıyorlar ama ben görmek istemiyorum" diyor. tıpkı k.kore, rusya, iran gibi. bu kafadaki insanlarla tartışmayı bırakın. zamanınıza yazık. hak ve özgürlük deyince, sadece kendisine olanı kabullenen, başkalarının hak ve özgürlüklerini gereksiz gören, gereksizlerle uğraşmaya yetmez bir ömür.
|
Peki cemaatler hakkında da kamu spotu yayınlanacak mı?
|
Aga badeleme lafına takılıp gelen sensin, üstelik nedense top-inşaat temalı cümleyle geldiğine göre bilinç altında travmatik bir olayı derinnnn izleri olmalı. Anlat bana, açılırsın |
Hayırdır badeci zoruna giden birş ey mi oldu. Cemaat abilerinin fazlamı kucağında gezdin, naptılar sana bakimm. Anlat bana pmden, söz kimseye söylemyecem. |
Benzer içerikler
- defacto boykot mu
- ömer aktaşöz
- en milliyetçi şehirler
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- düğün masrafları 2025
- dab radyo nedir
- tesla meydan avm
- kaan uçak
- gökhan füzesi
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X