Şimdi Ara

RTÜK LGBTİ+ karşıtı ‘kamu spotu’na onay verdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

lgbt vs. bu durumların normalleşmemesi lazım bence. çünkü bu işler bana göre normal değil. aileler,çocuklar, toplum korunmalı.

şuan bu işler tüm dünyada normalleştirilmeye çalışılıyor. bilinçli olan insanlar bunların farkında.

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Cemaatlere tarikatlara uşaklık yapanlar "i*neliğin hasını" yapıyorlar haberleri yok, çoluk çocuğunuza torununuza kadar geçiriyorlar diyeyim gerisini siz anlayın...

Ben her zaman yazıyorum; Türklerin iş adamı da solcusu da eşcinseli de iğrenç, sizi soğutan bu farklı kesimlerdeki çirkinlikler, nereye uzansanız oranın ampulü sönüyor, mesela Fenerbahçe

Bu aşırı karşıtlığın özünde olamamışlık olduramamışlık tutturamamışlık var. Eşcinsel karşıtlığının benzerini güzel kadınlara yakışıklı erkeklere de sergiliyorsunuz çünkü özünüz çok ama çok pis, güzeli ağlatırlar çirkini söyletirler (Fidayda türküsü)

Konu altındaki kimi yorumlar çok kötü, helAK olmayı eşcinsellikte değil ekonomizde siyasetinizde arayın. Aktif bir cinsel hayatım yok ama insanın kendi cinsinden beğendiği de oluyor, bunu yazmaktan çekinenden korkun bence...

Ayrıca aklı başında bir insanın evli bir erkek kadına yanaşacağını sanmam, elinizden almazlar oyuncağınızı merak etmeyin 🤮🤮🤮

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    gelir adaletsizliğini bildin mi? işte o olduğu sürece aile falan hikaye. aile yapısını bozan yegane şey, geçinemeyen insanların giderek çoğalmasıdır. bomboş hamasetle hiç bir yere varılmaz.

• Satoshi. kullanıcısına yanıt

Niye kuduralım bana g4rmiyor ya ?RTÜK LGBTİ+ karşıtı ‘kamu spotu’na onay verdi ?

İsteyen istediğini yapabilir benide ilgilendirmez lakin sokakta bir gayin bana baktığını gördüğüm zaman nevrim dönüyor sanki birisi karıma bakıyor gibi sinirleniyorum.Benden uzak dursunlar ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Bu bir suç olmamalı ama özendirici faaliyetlerde kesinlikle olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Hayırdır badeci zoruna giden birş ey mi oldu. Cemaat abilerinin fazlamı kucağında gezdin, naptılar sana bakimm. Anlat bana pmden, söz kimseye söylemyecem.

• Cem kullanıcısına yanıt

Bademcik sensin , hala cemaat muhabbeti yapıyorsun tanımadığın insanlarla , derdin senin herşeye muhalefet olmak açıkça söyle de bilelim

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Aga badeleme lafına takılıp gelen sensin, üstelik nedense top-inşaat temalı cümleyle geldiğine göre bilinç altında travmatik bir olayı derinnnn izleri olmalı. Anlat bana, açılırsın RTÜK LGBTİ+ karşıtı ‘kamu spotu’na onay verdi 

• LGBTQQI2S+++ RTÜK LGBTİ+ karşıtı ‘kamu spotu’na onay verdi denen ve insanların artık usandığı zorba propaganda etkisinin bir tepkisi olacaktı elbette. Önümüzdeki süreçte dünyada birçok ülkeden bu tarz haberler duyacağız. Bu woke kitle o kadar zorba ki, içlerinden LGB Alliance diye bir örgüt ayrıldı. Sebebi neydi biliyor musunuz? Geri kalan harflerdeki daha woke tayfanın faşizan zorbalıklarına tahammül dahi edemedikleri için. RTÜK LGBTİ+ karşıtı ‘kamu spotu’na onay verdi 

Dolayısıyla yetmez ama evet. RTÜK'ün bu kararını çok geç kalmış bir adım olarak görüyorum. Meseleyi siyasi ve dini alana çekip kendince daha sağlam zeminde çarpışmak isteyen laf cambazlarına da baştan söyleyeyim; yemezler.

İnsanlar ırk, dil, din, dünya görüşü, yaşam tarzı farketmeksizin bu saçma propagandadan artık bunaldı.

Biyolojik olarak 2 cinsiyet vardır. Biri kadın, diğeri erkek. Bunun dışında iddia ettiğiniz ve bir din gibi inandığınız her şey kendi yobaz dogmalarınızdır ve bilimsel değildir.

Dünyada sizin bu provakatif mide bulandırıcı woke hareketlerinize karşı şu zamana kadar ciddi bir ofansif harekette dahi bulunulmamıştı ta ki siz en sonunda aile ve küçücük çocuklara el uzatana kadar.

Renkli yürüyüşlerinize küçücük çocukları alet edip, ağzı süt kokan çocuklara gender-affirming therapy/surgery'ler icat ettiniz. Henüz cinsellik nedir bilmeyen küçücük çocuklara gender fluid masalları okudunuz.

Propagandalarınızla etkileyip, cinsiyet değiştirmesine sebep olduğunuz binlerce insan türlü türlü sağlık sorunlarıyla uğraşmakta. Ama tabi ki umrunuzda değil.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu propagandanın adı “LGBT Propagandasına karşı yürüyüş” LGBT karşıtı yürüyüş değil. Arada bir fark var. Elbette bu bireyler aynı zamanda direkt eşcinsellik karşıtı ama eşcinsel bireyler varsa vardır asıl sorun bunun reklamının yapılması. Artık LGBT reklam işini öyle abarttı ki mesele “child abuse” denilen çocuk istismarına geldi. Pedofili yönleri çok fazla.

Kim nerede ne yapıyorsa yapıyordur hesabı Allahla arasındadır neyse ne. Ama sağda solda reklamı yapılamaz. %100 destekliyorum. Hatta kanunlarla da önü iyice kapatılsın.

• çocuk tecavüzcülerini koruyandan ne bekliyordunuz ki :)

• Rtük önce ensest ilişkiyi meşrulaştırmaya çalışan tr dizilerini kapatsın. Neyse.

Konuya dönelim, lgbt lobisi insanoğlu için büyük tehlikedir. He kardeşim aynen özgürlük. Dünya çilek kokulu osuranların dünyası... Adamların hayalindeki ütopya: kontrol altındaki nüfus, sürekli cinsellik düşünen aptal ahmak toplum.

Kişi isterse eşekle, inekle, erkek erkeğe, kadın kadına cinsi tatmine ulaşsın. Bundan banane. Ama sen çıkıp bunu gözüme sokup anormal olan bu davranışını normalleştirmeye çalışırsan işler değişir.

Berbat bir çağa denk geldiğim için üzülüyorum.

• dünya neden bizi baskıcı rejim olarak görüyor? diye merak edenler. etmeyin da.

• Bir adet dayı şöyle demişti asacaksin bu lgbtcileri Osmanlı zamanında lgbt mi varmış diye

• lgbti+ yürüş te yapar dernek te kurar buna kimse karışamaz.kuduran varsa yallah arabistana.

• Burada konu çok yanlış düzlemlerde tartışılıyor. Halkımız birçok konuda cahil olduğu gibi bu konuda da cahil.

Mesela forumun meşhur trollerinden biri, LGBTQIA2S+ destekçiliğini modernizm ile bağdaştırmış. Bu konuyu savunduğu için kendini "aydın" zanneden cahiller var. RTÜK LGBTİ+ karşıtı ‘kamu spotu’na onay verdi Bir başkası konuyu teolojik düzleme çekmeye çalışmış. Siyasi kamplaşmalar zaten gırla.

2023 yılında;

LGBTQIA2S+ konusu ırk, dil, din gibi konulardan bağımsız hale gelmiş ve insanlık bu dayatmaya karşı ortak tepkisini dile getirmeye başlamıştır.

Hristiyan, yahudi, deist, agnostik, müslüman. Dünyada milyarlarca insan LGBTQIA2S+ lobilerinin zorba propagandalarına karşı ses yükseltmektedir.

LGBTQIA2S+ meselesi asla sadece LGBTQIA2S+ bağlamında değerlendirilmemeli. Bu meseleyi çocuğun, kadının ve ailenin korunması olarak görmek gerekir. Dünya'da da karşı argümanlar bu temayla geliştirilmeye başlandı.

LGBTQIA2S+ savunanlar, bilerek veya bilmeyerek, küçücük çocuklara gender affirming/change surgeryleri de savunmaktalar.

LGBTQIA2S+ savunanlar, ağzı süt kokan çocukların ellerine serpiştirilen LGBTQIA2S+ bayraklarıyla sözde "pride" yürüyüşlerinde yürütülmelerini desteklemekteler.

Batı "medeniyeti" şu anda bu ve bunun gibi ultra sol liberalizmin dümenlediği birçok konu yüzünden sosyolojik olarak yıkım yaşamakta. İçlerinden birçok aydın bu konuyu dile getirse ve yakınsa da, iktidarlardaki sol liberal hakim görüşler bunlara kulak tıkamaktadır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.