Real Madrid'e astronomik ücretle transfer olan genç yıldız, Lizbon'daki evinin önünde kendisini görüntülemek isteyen 17 yaşındaki Sara Pardal isimli genç kıza saldırarak arabasının camını kırdı ve genç kızın yaralanmasına neden oldu. Ronaldo'nun hayranı olduğunu ve fotoğraflarını çekmek istediğini ifade eden genç kız, kolunda kesikler bulunması sebebiyle hastanede tedavi altına alındı.
Olaydan sonra konuşan Portekizli yıldız: "Ailem çekilen fotoğraflardan rahatsız oldu. Ben de arabadan inip çekmemesi yönünde ikna etmeye çalıştım ama dinlemedi. Yaptıklarımdan dolayı üzgünüm ama tekrar böyle bir olay yaşanırsa, aynı şeyleri yapmayacağıma söz veremem." dedi.
Kız da adam gibi söz dinleseymiş.Hoş Ronaldonun saldırması gerekmezdi ama ikisi de suçlu işte.
valla ronaldoyu sevmem ama burda haklı. kız izinsiz yere adamın fotorafını çekmeye çalışıyor. ronaldo çekmesini istemediğini söylesede o fotoraf çekmeye devam ediyor. halbuki izin istese belkide bunlar olmaz
Saldırdı diyince şey sandım. Kız da haketmiş dayağı, çekme diyince çekmeyeceksin aga.
Olayın aynısı Sagopa Kajmer in başına geldiğinde hatta çocuklar evin içine girdiğinde kendini savunduğu için neler denmişti!
quote:
Orjinalden alıntı: Jeasme
Olayın aynısı Sagopa Kajmer in başına geldiğinde hatta çocuklar evin içine girdiğinde kendini savunduğu için neler denmişti!
sagonun evine giren çocuk 17 yaşında mıydı söyler misin ?
Sonucta siradan bir insan degil topluma mal olmus birisi insanlarin fotograflarini cekmesi son derece normal istemiyorum cekmeyin diyemezsiniz ayni olayi gazeteciler gunde belki binlerce kez yapiyor bu CR7 cok simarmis cok Insallah kiz sikayetci olur
bende saldırdı diyince ne sandım
az bile yapmış
Ronaldo'yu sevmem ama adam haklı yahu. Biri aynısını bana yapsa komaya sokarım ben.
Hayır, merak ettiğim bu kız bu dayaktan sonra hala Ronaldo fanı olmaya devam edecek mi?
bu kıza yapılırmı , halbuki al içeri
ronaldo haklı mı?
kimse bir insana saldırmakta haklı olamaz.
nasıl insanlar var yahu
quote:
Orjinalden alıntı: cagann
Hayır, merak ettiğim bu kız bu dayaktan sonra hala Ronaldo fanı olmaya devam edecek mi?
Bak burayı Ronaldo çizdi diye arkadaşlarına hava bile atar bundan sonra
17 yaşında kız ya o fotoğraf çekse ne olur çekmese ne olur, evinden çıkarken çıplak mı çıkıyomuş niye bukadar sinirlenmiş ki ? BU Ronaldo 1-2 sene sonra bunalımda alkol tedavisi falan alır ben diyim.
ronaldo işi bilmiyo erkek isteseydi fotoyu alırdı eve
17 yaşındaki kişilerin çektiği fotolar bir süre sonra kendiliğinden yokmu oluyo anlayamadım...
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
17 yaşında kız ya o fotoğraf çekse ne olur çekmese ne olur, evinden çıkarken çıplak mı çıkıyomuş niye bukadar sinirlenmiş ki ? BU Ronaldo 1-2 sene sonra bunalımda alkol tedavisi falan alır ben diyim.
İçeri alıp gıdıklamıştır birde,beklerim bu pislikten.
ronaldonun sapık olduğunu dünyada bilmeyen yok bence ronaldo iyi futbolcu falan değil ronaldo deyince benim aklıma hep gerçek brezilyalı efsane forvet ronaldo geliyor christiano ronaldo gelmiyor aklıma fifa taraflı olunca böyle işe yaramaz futbolcuları 1. seçiyor yazık fifaya
Siz de abartmayın. Üstteki mesajıma da bakıp CR'yu seviyorum zannetmeyin, zaten kaç defa söyledim bu adamı sevmiyorum diye ama adam ödülleri hakederek aldı. O kadar da uzun boylu değil hani.
Ayrıca fiziksel şiddet falan yanlış tamam da adamın özel mülkü. İstediğine görüntü verir istemediğine vermez.