Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  [ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013

[T]he [M]ost [C]lean
    CyanogenMod 7.2.0
    19.05.2013

İndirmelere ulaşmak için:
    http://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/list

Değişenler:
    29.01.2013 --> 19.05.2013
    - WiFi sürücüleri genokolar'ın sürücülerine dönüldü. Reset sorunu tamamen kaldırıldı.
    - Herhangi bir kulaklık takıldığında,cihaz telefonun mikrafonunu kullanacak.
    - WiFi güç kontrolcüsü dzo tarafından güncellendi
    - SD Kart denetliyicisi dzo tarafından güncellendi
    - İşlemci voltajları daha iyi bir pil ömrü için yeniden yazıldı.
    - GPU sürücüleri resmi ROM daki sürücüler idi. Şimdi CyanogenMod takımının ROMlarında kullandığı sürücüleri kullanıyor. Ağır 3D oyunlarda daha düşük performans göstersede, hem daha iyi pil tüketimi,daha iyi video işleme özelliklerine sahipler. Ayrıca bazı oyunlarda oluşan görüntü hatalarıda bu şekilde düzelmiş oldu.
    - X5 Settings artık sadece Ayarlar bölümünden açılabiliyor. Uygulamalar menüsünde gösterilmiyor. Ayrıca birkaç gereksiz özellik programdan çıkarıldı
    - Kamera sürücüleri yenilendi. Otomatik odaklama yeteneği hem fotoğraf çekiminde,hemde video çekimde arttırıldı. Video çekimi sırasında oluşan bulanıklık sorunu giderildi.
    - Synaptics model ekran kullananlar için sürücü güncellendi. Artık daha hassas.
    - Pil ömrü ciddi bir şekilde arttırıldı.
    - Kendi USB ve WiFi tether leri artık çalışıyor,herhangi bir ek programa ihtiyacınız yok
    - Sanırım bu sürüm,U8800 için en stabil ROM olacaktır.

04.01.2013 --> 29.01.2013
    - Telefonun açılış animasyonunda kalma sorunu giderildi
    - WiFi sürücüleri resmi 2.3.5 ROM undan alındı
    - Ses sürücüleri ICS kaynak alınarak güncellendi
    - Atmel Dokunmatik Ekran sürücüleri güncellendi (tepkime attırıldı,lag sorunu giderildi). Şimdi 2.6.32.9 kerneldeki kadar iyi
    - Diğer güncellemeler

01.01.2013 --> 04.01.2013
    - SmartAssV2 governoru eklendi
    - bfq i/o schulder eklendi
    - Alttaki tuşların ışıkları fazla yanıyordu,düşürüldü
    - Alttaki tuşlara basıldığında titreme özelliği eklendi. X5 Settings ten bu özelliği açmanız gerekiyor
    - Bluetooth problemleri için bazı fixler mevcut
    - İkinci mikrafon devre dışı bırakıldı ve giden - gelen sesler tekrar ele geçirildi. Artık sorun olamayacaktır
    - X5 Settings eklendi
    - İşlemci voltajları sistem stabilitesi ve batarya ömrü için yeniden düzenlendi
    - Font, "Ubuntu" adlı fonta çevrildi
    * Bu sürümde telefon açılırken açılış animasyonunda kalma sorunu vardır fakat bu sorun nadir yaşanmaktadır. Eğer böyle bir sorunla karşılaşırsanız bataryayı çıkarıp telefonu yeniden başlatın

16.12.2012 --> 01.01.2013
    - Bütün sensörler güncellendi. Artık hepsi çalışıyor
    - Pusula sorunu giderildi
    - Batarya ömrü ve sistem stabilitesi için bazı ayarlar eklendi
    - Bu güncelleme dalvik-cache yi sileceğinden güncellemeden sonraki ilk açılış uzun sürebilir. Nedeni uygulamaları tekrar yüklüyor oluşudur (verileriniz silinmeyecektir)

Özellikler:
    - Daha canlı renkler için Bravia Engine mevcut
    - Tamamı ile Türkçe
    - Geliştirilmiş video/resim kayıt ayarları
    - WiFi sürücüleri WPA şifreleme yönteminde bile gayet stabil
    - Bütün sensörler çalışıyor
    - Varsayılan olarak ICS teması etkin
    - Kendi USB Tether çalışıyor,Wifi Tether için Barnacle uygulamasını kullanın
    - Gameloft oyunlarını herhangi bir build.prop düzenlenmesi oladan oynayanilirsiniz
    - Dahili ve Harici hafızayı aynı anda erişebilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Yükleme Prosedürü
     [ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013

- Dikkat bu ROM sadece Official 2.3 ROMlardan birinin üzerine yüklenebilir. CWM yükleme işi en basit olan 2.3 rom B518 dir.

- Offical 2.3 ana konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm
    - Cwm linkleri
    Cwm 5.5.0.4 (status7 hatası alanlar bunu kullanın) :http://www.mediafire.com/?od4iym44ladqhng
    Cwm 5.0.2.7 (önerilen) :http://www.mediafire.com/?s0435ayknkju69a
    - Cwm ve Rom kurulumu
    - B518 yükleme işlemi bittikten sonra, dahili hafızaya attığınız dload klasörünü silin.
    - Telefonu ses açma+ses kısma+power tuşuyla açın
    - pembe ekran gelecek, telefonu pc'ye bağlıyoruz
    - image klasörü içindeki recovery.img dosyasını PC'nize kopyalayarak yedekleyin
    - CWM uygun versiyonu indirin, içinden çıkan recovery.img yi telefon içinde image klasörüne kopyalayın. ( orjinal recovery dosyasını değiştirmiş olacaksınız işin özeti)
    - bataryayı çıkartarak telefonu kapatın, ses açma ve power tuşu ile telefonu açın
    - Backup and Restore bölümüne giderek, Backup seçeneğini seçin. Bu seçenek telefonunuzun komple yedeğini alarak SD Card'a kaydedecektir. Bir sorun olduğunda veya yeni romu beğenmezseniz aynı yere gelip Restore'u seçerek, eski haline kolayca dönebilirsiniz.
    - Yedekleme tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne gidin.
    - Wipe Data/ Factory Reset seçeneği seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Wipe Cache Partition seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Advanced bölümüne giderek Wipe Dalvik Cache seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Mounts and Storage bölümünden "format /system" i seçin
    - advanced menüsünden "reboot recovery" yi seçin
    - Install zip from SD Card seçeneğini seçerek, SD kartınıza daha önce kopyaladığınız, yeni atılacak özel ROM dosyasını seçin.
    - Yükleme işlemi tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne giderek Reboot System Now seçeneğini seçin.
    - Telefonunuz yeniden başlatılacaktır. Bu işlem normal açılma işleminden daha uzun sürecektir. (Bir kaç dakika)
    *Status 7 hatası alanlar cwm 5.5.0.4. ü deneyin
    * Cwm da harici sd kartı göremeyenler reboot recovery yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 9 Haziran 2013; 23:10:13 >

• rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

rezerve

hayırlı olsun deneyelim bakalım
  • ooo hocam biz başka romlara soru sorarken yeni rom çıkarmışsınız hayırlı olsun bakalım ekran görüntülerinide koyabilirmisiniz rica etsemm

teşekkürler...
  • adres hatalı galiba rom yok inmiyor??????????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: halooo4141

adres hatalı galiba rom yok inmiyor??????????????????????

upload yapılıyor. 30 Dakikaya biter.
  • quote:

quote:

sagolasın hocam keske resimde koysaydınız çok merak ettim :))))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

upload dan sonra koyacağım
  • hocam 2 kernel var hangisini kullanacaz hangisini tavsiye edersiniz ben bu konuda acamiyim
  • Mesajımız bulunsun ben de ilk defa custom rom yüklemeyi düşünüyordum.
    Eğer wi-fi sorunu yoksa cok güzel olur.
  • Bu rom benim için çok ideal gözüküyor.
    Oyun performansı lewaos kadar iyi mi? Müzik kalitesi için bir eklenti var mı (beats audio vs)? Boş ram miktarı ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 2 kernel var hangisini kullanacaz hangisini tavsiye edersiniz ben bu konuda acamiyim
  • quote:

hocam 2 kernel var hangisini kullanacaz hangisini tavsiye edersiniz ben bu konuda acamiyim

Flood yapıyorsunuz. Telefonun ekran hassasiyetinden memnunsanız non atmel fixed, memnun değilseniz atmel fixed kerneli kullanacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PH_Ganso -- 7 Temmuz 2012; 15:33:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakaaN38

Mesajımız bulunsun ben de ilk defa custom rom yüklemeyi düşünüyordum.
    Eğer wi-fi sorunu yoksa cok güzel olur.

Gezdiğim yerlerde deneme fırsatı buldum. 4 adet farklı modeme sorunsuz bağlandı

quote:

Orijinalden alıntı: -HybridTheory-

Bu rom benim için çok ideal gözüküyor.
    Oyun performansı lewaos kadar iyi mi? Müzik kalitesi için bir eklenti var mı (beats audio vs)? Boş ram miktarı ne kadar?

Oyun performansı gayet iyi,lewaos da oyun açmadığım için bilemiyorum fakat GTA III ü 1.2 Ghz de takılma olmadan oynayabildim.Müzik olarak DSPManager var.Boş RAM miktarı boştayken 150-190 arası değişiyor.Zorlarsanız 250 MB ıda görebilirsiniz

quote:

hocam 2 kernel var hangisini kullanacaz hangisini tavsiye edersiniz ben bu konuda acamiyim

Eğer ekrandaki aşırı hassasiyetten menmun değilsen ve ekranda takılmalar oluşuyorsa Atmel Fixli olanını kur. Eğer ekran hassasiyetinden menmunsan non-AtmelFixed li olanı kur

• Ramde miuideki gibi kademeli olarak düşme sorunu var mı peki? Beats audio ile uyumlu mu çünkü müzik kalitesi benim için en önemli şeylerden biri.

• quote:

Peki hiç kopma felan oluyor mu?
    Bir de radyo var mı?
  • quote:

Ramde miuideki gibi kademeli olarak düşme sorunu var mı peki? Beats audio ile uyumlu mu çünkü müzik kalitesi benim için en önemli şeylerden biri.

Beats Audio yu denemediğimden birşey diyemeyeceğim. ROM u yükleyin,DSPManager dan istediğiniz ayarları yapın.Menmun kalmadıysanız beats ı yüklemeyi deneyin. Dediğim gibi ben en düşük 120 MB gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakaaN38

quote:

Peki hiç kopma felan oluyor mu?
    Bir de radyo var mı?

Denediğime göre olmadı. Test ettiklerimin markaları;

TP-LINK - 2 adet
    Zyxel
    VINN
    Airtries

Radyo malesef bulunmuyor fakat Split FM uygulamasıyla radyoyu çalıştırabilirsiniz

• quote:

quote:

Ramde miuideki gibi kademeli olarak düşme sorunu var mı peki? Beats audio ile uyumlu mu çünkü müzik kalitesi benim için en önemli şeylerden biri.

Beats Audio yu denemediğimden birşey diyemeyeceğim. ROM u yükleyin,DSPManager dan istediğiniz ayarları yapın.Menmun kalmadıysanız beats ı yüklemeyi deneyin. Dediğim gibi ben en düşük 120 MB gördüm

Tamam hocam. Yalnız sormak istediğim boş ram miktarı değil, boş ram miktarının sürekli azalıp azalmadığı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

upload dan sonra koyacağım

hocam upload tamm dır galiba şu ekran görüntülerini sabırsızlıkla bekliyorum

birde hocam Ek Paketler ve Temalar: var orada experiaars.apk ics.apk birde epicbluenbold.apk var bnun boyutu 30 mb neden acaba hocam daha doğusu buda diğerleri gibi sadece temamıdır nedir acaba

teşekkürler...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.