Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar batarya kalibrasyonu yapmam lazım, bunun için de telefonu kapalı haldeyken iki periyod halinde yarımşar saat şarj etmem gerekiyor ama şarjı takar takmaz telefon tekrar açılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
  • beyler bu cm modu icsde kullanma gibi bir ihtimalimiz var mı ?
  • MIUIv5

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2354592

üstad bu room ne zaman güncelleme yapacaksınız ben bu room a aşık oldum
    ama o bana olmadı
    prosedüre göre yükledim tel restart yapıyor..
  • rom sahibinden bir ricam olacak gpsde sorun var.Konum bulamıyor düzeltme olanağı var mı?
  • Hocam idoes x5 için stabil ve şarjı fazla giden bir rom önerebilir misiniz. jblerin son versiyonlarını denedim şarj 1 saat zor dayanıyor. Birde ayarlardan pil durumuna baktığım zaman sesli arama %61 pili kullanıyor onu bir türlü kapatamadım kaldıramadım. Şimdiden teşekkürler.
  • way dostum forumber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aurora ics nin üstüne nasıl kurabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

aurora ics nin üstüne nasıl kurabiliriz?

hocam ben de auroa dayım geçebildiniz mi cm ye ?
  • Yok hocam geçmedim. ics den elite rom galnet 9.7 se ye geçtim şarj konusunda gerçekten başarılır bir rom denemenizi tavsiye ederim. Ama internet hızı ve google play hızı ics ye göre düşük.Akıcılık olarak ics den üstün bir rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Yok hocam geçmedim. ics den elite rom galnet 9.7 se ye geçtim şarj konusunda gerçekten başarılır bir rom denemenizi tavsiye ederim. Ama internet hızı ve google play hızı ics ye göre düşük.Akıcılık olarak ics den üstün bir rom.

Akıcılık ve pil aradığım iki özellik ama dediğiz romla cm nin arasında ne gibi farklılıklar var su romdan kurtulmak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.