Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayriyetten -ümitsizadam- a söylüyorum. Artık gb yi bırakmanın vakti geldi bence. Çünkü ics nin gelişmeye ihtiyacı var ve tabanı gerçekten çok iyi. Android 4.0 da çoğu hazalar çözülmüş ve birde jb de fps artışı yapılmış. artık bunlarla uğşmaman gerek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

Lewa os daki init.d sprictleri kullanmışın. sd-ext ve diğer sprictlerin tam çalışması için buna ihtiyacın var. Cwm ile yükleyin. http://www.mediafire.com/?8jbmpvt2u0xgkl5

Hocam bu paket telin altinin ısınmasini mi engelliyor atmel fix olan roma mi kurmamiz gerekiyor ne gibi + lari vardır

teşekkürler

aslında yazmıştım. sd-ext data 2sd gibi özelliklerin çalışmasını sağlıyor.

Hmm tamm hocam tam olarak anlamadim ama neyse romdan sonra bunuda yukleyin diyorsunuz yani atmel fix olan romu kurcam ardından bunu da kurarim

teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

belki ısınmasıbu yüzdendir.

Ayriyetten -ümitsizadam- a söylüyorum. Artık gb yi bırakmanın vakti geldi bence. Çünkü ics nin gelişmeye ihtiyacı var ve tabanı gerçekten çok iyi. Android 4.0 da çoğu hazalar çözülmüş ve birde jb de fps artışı yapılmış. artık bunlarla uğşmaman gerek bence.

Biliyorum hocam,fakat ICS yi geliştirmek için dzo ve blefish in taktiklerini izlemem gerekiyor,yani 0 dan yapmak gerekiyorki Kernel bana çok karmaşık geliyor.Kernel derleyebiliyorum fakat kernelde ne,nerde,ne için,nasıl,neye yarar bilemiyorum. Bu yüzden kendimi birazdaha geliştirdikten sonra belki ICS ye atılabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

ics kullanıyorum geçsem mi bilmiyorum. geçmeye değer mi?

Bana göre değer zira ben ağır grafikli oyunları oynayan biriyim,açıkçası bu ROM uda bunun için yaptım. Fakat pek fazla oyun oynamayan biriyseniz, pil performansından menmunsanız geçmeyin derim .

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

Benim oyunla pek isim olmaz hocam benim icin konusmada ahize ve kulaklik seslerinde sorun yasamamak net ve yüksek olması, resim kalitesi gerci o da sorun değil lg camera pro kullanıyorum birde sarj olayi hocam optimize miui v2 kullanıyorum aslında memnun sayilirim ama hastalık oldu ben de rom isi meraktan olsa yine yukliycem

Ahize sesi iyi benim için,hattağa fazla olduğu için kısabiliyorum bazen Kulaklığı daha denemedim. Resim kalitesi MIUI-XJ ile aynı.Backup ını al,yükle,biraz kullan,beğenmessen restore yaparsın

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

@-UmitsizAdam- hocam ben atmel fix olmayan romu kurdum oldukca guzel hic bir sorunum yok sistem gercekten stabil calısıyor her yer de Turkce benim icin zaten farketmiyor da Turkce olması stabilligine bayıldım bos ram miktarı da genelde 150 nin uzerinde artık babam da kızdıgından telefona rom atmamdan dolayı uzun vadeli bir rom arıyordum bu olmasaydı v9.7 galnet de devam edecektim acıkcası.Suana kadar kullandıgım en stabi romlardan biri ayrıntılı incelememi birkac gun sonra yazarım birkac gun deneyim :D

Bu ROM sizin için çözümse ne mutlu bana

quote:

Orijinalden alıntı: dream4

Beyler burdaymışsınız yaw, xda'de soru sorup duruyorum millete:)

Ses tuşuyla uyandırma varmış.
    Sensörler ne durumda?fotoların yan dönmesi hızlı mı?yakınlık sensörü falan?

Tşk.

Edit: Kardeşim,neresinden bakarsan bak,gayet stabil olmuş,eline sağlık.Oldukça da akıcı.
    Tema değişikliklerinden sonra mutlaka yeniden başlatın teli.Bazı ikonlar değişmiyor çünkü.

Ve küçük bi detay gibi görünse de, şu Bravia Engine'i bizim tele kazandıran sizlere özellikle teşekkürler.1200-1300 tl'lik Htc evo 3d'si olan arkadaşım ''benim telin ekranı niye bu kadar canlı ve keskin değil'' diye dövünüyor her görüşünde bizimkini:))

Sizi buralarda görmek beni mutlu etti açıkçası . Sorularınıza cevap verecektim fakat siz yüklemişsiniz,kendini test etmeniz daha iyi olur

quote:

Orijinalden alıntı: dr_arslan

hocam teşekkürler

Asıl ben size teşekkür ederim hocam

• Tmm hocam cvp için teşekkürler hemen yukleyip deniycem miui prime v2 kullanıyorum backup yapmistim dun aksam olmazsa restore yaparim dediginiz gibi

umarim sarji iyi gidiyordur zira en cok onu önemsiyorum

• Genel itibari ile romdan memnunum fakat sanki pil konusunda biraz sıkıntısı var gibi ( ekran parlaklığım full).Ben oyun oynamayan bir insanım ama e book falan okudugumdan parlaklık devamlı full acık bende nerelerden tasarruf edip pil süresini uzatabilirim acaba ? Şuan 15 saat oldu %10 da öyle ahım şahımda kullanmamıstım.

Bu arada kablosuz veyahut 3g devamlı acık hiç kapatmam onlarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrizs07 -- 8 Temmuz 2012; 12:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Genel itibari ile romdan memnunum fakat sanki pil konusunda biraz sıkıntısı var gibi ( ekran parlaklığım full).Ben oyun oynamayan bir insanım ama e book falan okudugumdan parlaklık devamlı full acık bende nerelerden tasarruf edip pil süresini uzatabilirim acaba ? Şuan 15 saat oldu %10 da öyle ahım şahımda kullanmamıstım.

Bu arada kablosuz veyahut 3g devamlı acık hiç kapatmam onlarıda

batarya kalibrasyonu yaparak uzatabilirsiniz. Birde işlemcideki MAX ayarını düşürün.
  • hocam pdroid de entegre edebilirsen tam süper olacak
  • quote:

hocam pdroid de entegre edebilirsen tam süper olacak

Hocam nasıl genel olarak rom, denediğiniz özellikleri yazarmısınız ?

• hocam sabahtan beri bende ugrasıyorum OLUYORSA PDROİD ekleye bilirmiyizzzzz
  • Rom hakkında ufak bir yazı yazayım

Ben ics kullanıyorum aylardır aslına bakarsanız en iyi bulduğum rom o gerek sadeliği ile gerek karizmasıyla (temasından bahsediyorum).Fakat pil konusunda çok sıkıntı yasıyorum ics ile.Ve arada bir force close hatası alıyorum ama bunlara rağmen kullanmaya değiyor ics yi.

Dün bu başlığı gördüm bir deneyeyim dedim ,rom çünkü sadeliğiyle uzaktan cezbediyordu.Dün aksam kurdum romu kullanacagım programları yükledim ( twitter ,eksin , moon reader ,iscep ,whatsap ,opera mobile , office suite , nerde bu otobüs ).Kurcaladım epey temasını çekici bulmadıgım için arkaplanı değiştirdim ve şuan genel itbariyle romdan memnunum.Wifi ve 3g olayları gayet stabil , 2 hafızayada ulasmak ve telefonun bu iki hafızayıda kullanması çok güzel.Tek sıkıntım pil konusunda performansının düşük olması.Fakat az öncede söylediğim gibi 3g/wifi ve ekran parlaklığı(full) herzaman açık ve telefonu gün içinde internet sosyal ağ okuma vs çok kullanırım bu yüzden de hangi rom olursa olsun sanırım pil ihtiyacıma bu sebeplerden cevap vermiyor.Az önce önerinizi yerine getirip max işlemciyi 768 e çektim bir günde öyle deneyeceğim performans ve pil açısından.

Fakat siz romu oyun kullanımı için yaptıgınızı söylediniz ya o yüzdende pil konusunda rom hor davranıyor olabilir.Bir tanede oyun oynamayanlar için bir versiyonunu çıkarsanız hoş olurdu :)

İçinde bir program var terminal emülatörü diye o ne işe yarıyor çözemedim.

Sonuç olarak elinize sağlık beni icsden vazgeçirebilcek tek rom olabilceğini söyleyebilirim.

• quote:

Rom hakkında ufak bir yazı yazayım

Ben ics kullanıyorum aylardır aslına bakarsanız en iyi bulduğum rom o gerek sadeliği ile gerek karizmasıyla (temasından bahsediyorum).Fakat pil konusunda çok sıkıntı yasıyorum ics ile.Ve arada bir force close hatası alıyorum ama bunlara rağmen kullanmaya değiyor ics yi.

Dün bu başlığı gördüm bir deneyeyim dedim ,rom çünkü sadeliğiyle uzaktan cezbediyordu.Dün aksam kurdum romu kullanacagım programları yükledim ( twitter ,eksin , moon reader ,iscep ,whatsap ,opera mobile , office suite , nerde bu otobüs ).Kurcaladım epey temasını çekici bulmadıgım için arkaplanı değiştirdim ve şuan genel itbariyle romdan memnunum.Wifi ve 3g olayları gayet stabil , 2 hafızayada ulasmak ve telefonun bu iki hafızayıda kullanması çok güzel.Tek sıkıntım pil konusunda performansının düşük olması.Fakat az öncede söylediğim gibi 3g/wifi ve ekran parlaklığı(full) herzaman açık ve telefonu gün içinde internet sosyal ağ okuma vs çok kullanırım bu yüzden de hangi rom olursa olsun sanırım pil ihtiyacıma bu sebeplerden cevap vermiyor.Az önce önerinizi yerine getirip max işlemciyi 768 e çektim bir günde öyle deneyeceğim performans ve pil açısından.

Fakat siz romu oyun kullanımı için yaptıgınızı söylediniz ya o yüzdende pil konusunda rom hor davranıyor olabilir.Bir tanede oyun oynamayanlar için bir versiyonunu çıkarsanız hoş olurdu :)

İçinde bir program var terminal emülatörü diye o ne işe yarıyor çözemedim.

Sonuç olarak elinize sağlık beni icsden vazgeçirebilcek tek rom olabilceğini söyleyebilirim.

Hocam ics den iyi mi kötü mü ben anlamadım tam.
    Edit: Her şey son cümlede gizliymiş gözümden kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PH_Ganso -- 8 Temmuz 2012; 13:09:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -HybridTheory-

quote:

hocam pdroid de entegre edebilirsen tam süper olacak

Hocam nasıl genel olarak rom, denediğiniz özellikleri yazarmısınız ?

ben daha deneyemedim telefon garantide ama cm7 zaten güzel bi de forumber'in elinden çıkmış
  • quote:

Ona henüz ben de karar veremedim görsellik olarak ics tadı vermiyor fakat bu tema kurulup bir nebze giderilebilir.Ben tamamen sadelikten yana olduğum için bu sadelikten kastım ıvır zıvır programlar olmaması pdroid gibi bu konuda tatmin ediyor.Performans akıcılık olarak ics ile aynı diyebilirim.2 hafızayı aktif olarak kullanması cok cok güzel bir olay ve telefonu tekrar baslattıgınızda o hafıza kartı okumama sorunu olmuyor sanırım icsdeki gibi henüz denk gelmedim.Size de deneyip tecrübe edinmenizi tavsiye ederim.
  • temalar doğru düzgün çalışmıyor. yüklüyorum temeları seçiyorum ama senin eklediğin resimdekilerle alakası yok.
    bir de ses tusları ile telefonu uyandırma nerde bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mghector22 -- 8 Temmuz 2012; 13:17:07 >
  • quote:

quote:

Ona henüz ben de karar veremedim görsellik olarak ics tadı vermiyor fakat bu tema kurulup bir nebze giderilebilir.Ben tamamen sadelikten yana olduğum için bu sadelikten kastım ıvır zıvır programlar olmaması pdroid gibi bu konuda tatmin ediyor.Performans akıcılık olarak ics ile aynı diyebilirim.2 hafızayı aktif olarak kullanması cok cok güzel bir olay ve telefonu tekrar baslattıgınızda o hafıza kartı okumama sorunu olmuyor sanırım icsdeki gibi henüz denk gelmedim.Size de deneyip tecrübe edinmenizi tavsiye ederim.

Deniycem, şu an evde değilim. O yüzden deneyemiyorum. Fotoğraf ve video kalitesi nasıl peki ics e göre?

• quote:

quote:

quote:

Deniycem, şu an evde değilim. O yüzden deneyemiyorum. Fotoğraf ve video kalitesi nasıl peki ics e göre?

Şimdi sen söyleyince denedim fotograf çekimini begendim 3mb lik fotograflar cekiyor.Otomatik odaklaması güzel seri bir şekilde çekiyor ics ye göre sanırım iyi ya bunun kamerası.Video kaydıda yaptım 20 snlik hoş bir sıkıntı gözükmüyor.

• quote:

Öncelikle geribildiriminiz için teşekkür ederim. ROM u yapma amacım oyundu fakat tamamen değil,pil performansını düşürecek kadar olmadığını sanıyorum fakat bundan sonraki sürümden pil performansını arttırmak için ek bir paket koyabilirim. Terminal Emülatörü gerekli olduğunda kullanılıyor

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey

temalar doğru düzgün çalışmıyor. yüklüyorum temeları seçiyorum ama senin eklediğin resimdekilerle alakası yok.
    bir de ses tusları ile telefonu uyandırma nerde bulamadım.

Temayı uyguladıktan sonra telefonu yeniden başlatın.

Ses tuşlarıyla uyandırmak için;

Ayarlar > CyanogenMod Ayarları > Tuşla

Edit: Arkadaşlar kullandığım bilgisayarda Java sorunlu olduğu için PDroid ekleyemiyorum. PDroid Patch dosyasını ROMu indiren birine göndermem gerekiyor. Kim yapabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 8 Temmuz 2012; 13:30:53 >

• Biraz geç oldu ama neyse birçok işim çikti haftasonu.

Eline sağlik romun guzel umitsiz daha once dediğim gibi.Romuda ilk deneyen insanim

• Eger oyun performansi yuksekse tam bana gore bir rom yukleyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

Eger oyun performansi yuksekse tam bana gore bir rom yukleyecem

Oyun performansının iyi olması benimde önceliklerimden biri. -ÜmitsizAdam- ında önem verdiği şeylerden biri olduğu için ve test edilmiş oyunlarında başarılı olmasından dolayı romun oyun performansı yüksek görünüyor.
    Fakat siz sanırım Gta 3 için soruyorsunuz ama o profesyonel bir çalışmanın ürünü değil buna bağlı olarak çoğu telefonda oyun düzgün çalışmıyor şu ana kadar sadece galaxy s2 de ve bu telefonda düzgün çalıştığını gördüm bunun da sebebi bazı kişilerin oyunu bizim telefon ve galaxy s2 için özel olarak düzenlenmesi ama şunu söyleyeyim galaxy s2 için olan sürümle bizim sürüm arasında dağlar kadar fark var biri gerçek gibi biri çizgi film gibi. Galaxy s2 nin normal versiyonda sorun çıkartıp dosyaları oynanmış kaliteli grafikli versiyonda sorunsuz akıcı bir performans göstermesi benim biraz yapımcı şirket ile ilgili kafamda baya bir olumsuz düşünceler oluşturdu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.