Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Smartass v2 ne gibi avantajlar ve dezavantajlar getiriyor diğer governor seçeneklerine göre?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip edelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ -ÜmitsizAdam- rom için teşekkürler umarım bu sefer deneyip yayınlamışındır geçen sefer çok başın ağrımıştı.

birde cm7 de radyo için hep aynı şey deniliyor ama bende hep sorunlu çalışıyor. varsa elinizde sorunsuz çalışan spirit fm apk si ve ayarlarını verebilirseniz çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

@ -ÜmitsizAdam-
    Smartass v2 ne gibi avantajlar ve dezavantajlar getiriyor diğer governor seçeneklerine göre?

Telefonu kullanmadığınız zaman işlemciyi belirlediğiniz en düşük hıza alıyor. Buda batarya tasarrufu sağlıyor.
    Bununla ilgili bir konu vardı vaktin varsa bulup yukarı taşıyabilir misin?

• Beklenen rom gelmiş. Elinize sağlık. Bir sorum olucak ics de temple run , frisbee tarzı basit grafikli oyunlarda gayet iyi fakat arada takılmalar oluyor. Fps düşmesi değil bildiğimiz 0.5 saniye civarı sürüyor ve sonra devam ediyor çok can sıkıcı bir durum. Bu durum bu romda oluyor mu? Veya bu olayı engellemenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Beklenen rom gelmiş. Elinize sağlık. Bir sorum olucak ics de temple run , frisbee tarzı basit grafikli oyunlarda gayet iyi fakat arada takılmalar oluyor. Fps düşmesi değil bildiğimiz 0.5 saniye civarı sürüyor ve sonra devam ediyor çok can sıkıcı bir durum. Bu durum bu romda oluyor mu? Veya bu olayı engellemenin bir yolu var mı?

Oyunu açmadan önce rami boşaltın. Romun açıklamalarında temple runın sorunsuz oynandığı taahhütü verilmiş :)

• Yükleyenlerden geri bildirim yapan olursa süper olur
  • Aynen hocam yaa biraz belesci gibi olcam ama arkadaşlar kuranlar resim ses akicilik ve sarj konusunda geri bildirim de bulunurmusunuz

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

Aynen hocam yaa biraz belesci gibi olcam ama arkadaşlar kuranlar resim ses akicilik ve sarj konusunda geri bildirim de bulunurmusunuz

teşekkürler

xda da yükleyen biri çok stabil çalıştığını, MC3 ü 1 Ghz de takılmadan oynayabildiğini yazmış.

• ics kullanıyorum geçsem mi bilmiyorum. geçmeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

Aynen hocam yaa biraz belesci gibi olcam ama arkadaşlar kuranlar resim ses akicilik ve sarj konusunda geri bildirim de bulunurmusunuz

teşekkürler

xda da yükleyen biri çok stabil çalıştığını, MC3 ü 1 Ghz de takılmadan oynayabildiğini yazmış.

Benim oyunla pek isim olmaz hocam benim icin konusmada ahize ve kulaklik seslerinde sorun yasamamak net ve yüksek olması, resim kalitesi gerci o da sorun değil lg camera pro kullanıyorum birde sarj olayi hocam optimize miui v2 kullanıyorum aslında memnun sayilirim ama hastalık oldu ben de rom isi meraktan olsa yine yukliycem

• @-UmitsizAdam- hocam ben atmel fix olmayan romu kurdum oldukca guzel hic bir sorunum yok sistem gercekten stabil calısıyor her yer de Turkce benim icin zaten farketmiyor da Turkce olması stabilligine bayıldım bos ram miktarı da genelde 150 nin uzerinde artık babam da kızdıgından telefona rom atmamdan dolayı uzun vadeli bir rom arıyordum bu olmasaydı v9.7 galnet de devam edecektim acıkcası.Suana kadar kullandıgım en stabi romlardan biri ayrıntılı incelememi birkac gun sonra yazarım birkac gun deneyim :D

• Beyler burdaymışsınız yaw, xda'de soru sorup duruyorum millete:)

Ses tuşuyla uyandırma varmış.
    Sensörler ne durumda?fotoların yan dönmesi hızlı mı?yakınlık sensörü falan?

Tşk.

Edit: Kardeşim,neresinden bakarsan bak,gayet stabil olmuş,eline sağlık.Oldukça da akıcı.
    Tema değişikliklerinden sonra mutlaka yeniden başlatın teli.Bazı ikonlar değişmiyor çünkü.

Ve küçük bi detay gibi görünse de, şu Bravia Engine'i bizim tele kazandıran sizlere özellikle teşekkürler.1200-1300 tl'lik Htc evo 3d'si olan arkadaşım ''benim telin ekranı niye bu kadar canlı ve keskin değil'' diye dövünüyor her görüşünde bizimkini:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream4 -- 8 Temmuz 2012; 6:10:48 >
  • hocam teşekkürler
  • Lewa os daki init.d sprictleri kullanmışın. sd-ext ve diğer sprictlerin tam çalışması için buna ihtiyacın var. Cwm ile yükleyin. http://www.mediafire.com/?8jbmpvt2u0xgkl5
  • suanki tek sorunum telefonun altının gereginden fazla ısındıgını dusunuyorum @oguzhanmobile bu cwm paketini kurarsak bir sıkıntı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

suanki tek sorunum telefonun altının gereginden fazla ısındıgını dusunuyorum @oguzhanmobile bu cwm paketini kurarsak bir sıkıntı olur mu?

ısındığını düşünüyorsanız restart yapın.paketten sorun çıkacağını sanmıyorum.

• evet yukledim herhangi bir sıkıntı yok bence cok guzel olmus rom ellerine saglık

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

Lewa os daki init.d sprictleri kullanmışın. sd-ext ve diğer sprictlerin tam çalışması için buna ihtiyacın var. Cwm ile yükleyin. http://www.mediafire.com/?8jbmpvt2u0xgkl5

Hocam bu paket telin altinin ısınmasini mi engelliyor atmel fix olan roma mi kurmamiz gerekiyor ne gibi + lari vardır

teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

Lewa os daki init.d sprictleri kullanmışın. sd-ext ve diğer sprictlerin tam çalışması için buna ihtiyacın var. Cwm ile yükleyin. http://www.mediafire.com/?8jbmpvt2u0xgkl5

Hocam bu paket telin altinin ısınmasini mi engelliyor atmel fix olan roma mi kurmamiz gerekiyor ne gibi + lari vardır

teşekkürler

aslında yazmıştım. sd-ext data 2sd gibi özelliklerin çalışmasını sağlıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.