Şimdi Ara

[ROM]CyanogenMod 7.2.0 - .32 - 22.11.2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda eksikliğini gördüğüm ve benimde şu an kullandığım bir rom paylaşayım dedim sizlerle

xda daki ezet isimli kullanıcıdan alıntıdır

thanks to ezet from xda

CyanogenMod 7.2 for Ideos X5 (u8800)

[ROM]CyanogenMod 7.2.0 - .32 -  22.11.2012

Özellikler:

1.8 ghz e çıkabilen kernel
    bütün governorlar var (lagfree, lazy, minmax, conservative, ondemand, smartassv2, performance)
    Noop & deadline I/O Schedulers (çeviremedim)
    default hızı 1 ghz
    x5 ayarları var
    ksatta kulaklık ayarları
    usb&wifi tether çalışıyor
    fps kilidi yok

Linkler

http://code.google.com/p/cyanogenmod-u8800/downloads/list

antutu

[ROM]CyanogenMod 7.2.0 - .32 -  22.11.2012

Gelelim kişisel yorumlara

Beyler şu ana kadar kullandığım en stabil en çok şarjı giden rom ben oyun falan oynamıyorum denemedim bir iki arkadaş deneyip geribildirim yapabilirlerse güzel olur

Edit 1 :Bir sürü rom denedim ama en stabili bu be kardeş

Edit 2:Yeni sürümü çıkmış artık zamanı geldi bu roma dönmenin

Yükleme

Arkadaşlar bu rom froyo üstünedir yani 2.2 kernel üstüne

TerraMino dan alıntı

Bu ROMu kullanmak istiyorsanız, telefonunuzda b1xx fabrika yazılımı yüklü olmalıdır.
    B1xx yüklü değilse veya daha önce denemek için dahi Huawei 2.3.5 fabrika yazılımını kurmuşsanız, mutlaka aşağıdaki işlemleri yaparak B1xx fabrika yazılımı kurmalısınız.

IMEI'yi mutlaka yedekleyin ve aşağıdaki tüm işlemler sırasında harici SD kart kullanın. B1xx'ün dload klasörü harici SD kart üzerinde olsun.

- Birinci kez B1xx kurun. Kurulum bitip telefon açılınca kapatın ve tekrar fabrika ROM kuracak şekilde açarak ikinci kez B1xx kurun.
    - İkinci kez kurduktan sonra telefonun açılmasını bekleyin. Sonra kapatıp SD kartı çıkartın ve pembe ekrana gidip CWM kurun
    - Sistemi CWM ile aç ve tüm wipe işlemlerini yapın.
    - Sonra SD kartı tekrar takın ve üçüncü kez B1xx kurun.
    - Sistem açılınca kapatın ve pembe ekrana tekrar giderek CWM tekrar yükleyin.

Ben de aynen bu işlemleri takip ettim daha iyi hissettirdi en azından

ROM dosyasını CWM'de aşağıdaki adımları eksiksiz uyguladıktan sonra kurun.
    - Wipe data/factory reset
    - Wipe Cache partition
    - Wipe Dalvik Cache
    - Mounts and Storage bölümüne girip "mount /system" seçin. Mounts and Storage bölümüne girdiğinizde, "mount /system" yerine "unmount /system" ibaresiyle karşılaşırsanız, Advanced menüsü altındaki Reboot Recovery seçeneğini seçerek telefonun yeniden başlattığınızda Mounts and Storage bölümüne "mount /system" seçeneği gelecektir.
    - Mounts and Storage bölümüne tekrar girip "format /system" seçeneğini seçin. (Diğer format seçeneklerini hiçbir şekilde seçmeyin.)

Tüm temizlik adımlarından sonra "install zip from sdcard" seçeneği ile ilerleyip ROM dosyasını seçerek kurulumun başlamasını sağlayın..

Kurulum uzun sürebilir. Bittiğinde telefonu yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifci -- 22 Kasım 2012; 14:47:56 >

• oncelikle 2 konu acmissiniz uyarayim birde caki ve diger romcu arkadaşlar geleceğe bakiyorlar yani bu rom üzerinde çalisma yapmiyorlar.(gelecekten kastim 2.3.5 uzerine yapilan romlar)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayriyeten ben bu romu kurdum hic verim alamadim cok dandik geldi bana 1.4 ghzde calismasi da cok sacma 1 ghz alinca cok kasiyordu meret yuklemeye.gerek yok diyebilirim

• Valla bende canavar gibi çalışıyor 1ghzda ama bakalım uzun kullanım sonucunda neler olacak 2.3 ün sorunlarından bıktım downgrade yapmak isteyenler olabilir
  • 2.2 b138 üzerine kursak bir sıkıntı olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Valla bende canavar gibi çalışıyor 1ghzda ama bakalım uzun kullanım sonucunda neler olacak 2.3 ün sorunlarından bıktım downgrade yapmak isteyenler olabilir

sensörler ne alemde?

temple run felan oynarken nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: sofiemrah05

2.2 b138 üzerine kursak bir sıkıntı olurmu

hayır olmaz orda TerraMinodan alıntı yaptığım için öyle yazıyor düzelteceğim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Valla bende canavar gibi çalışıyor 1ghzda ama bakalım uzun kullanım sonucunda neler olacak 2.3 ün sorunlarından bıktım downgrade yapmak isteyenler olabilir

sensörler ne alemde?

temple run felan oynarken nasıl?

sensörleri pek fazla deneme imkanım olmadı sadece shift yükledim biraz oynadım hiç bir sorun saçmalama olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifci -- 24 Mayıs 2012; 10:33:47 >

• default 1.4 Ghz mi telefonu pert edeceksiniz bu gidişle, sonra suçlu huawei olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

default 1.4 Ghz mi telefonu pert edeceksiniz bu gidişle, sonra suçlu huawei olacak...

x5 settings var içinde düşürmek kolay bende 1 ghz de stabil çalışıyor
  • quote:

quote:

default 1.4 Ghz mi telefonu pert edeceksiniz bu gidişle, sonra suçlu huawei olacak...

düşürme yükseltme meselesi değil, o/c ile uğraşmamanızı tavsiye ederim..
  • quote:

quote:

quote:

düşürme yükseltme meselesi değil, o/c ile uğraşmamanızı tavsiye ederim..

Neden hocam sonuçta voltaj aynı kalmıyormu

• quote:

hayır, verdiğin herzin durumuna göre + voltaj vermek gerekebilir, işlemciyi zorluyorsun..
    az yedirip çok çalıştırıyorsun..
  • quote:

quote:

hayır, verdiğin herzin durumuna göre + voltaj vermek gerekebilir, işlemciyi zorluyorsun..
    az yedirip çok çalıştırıyorsun..

Tamam hocam 1.4 dediğiniz gibi fazla ama 1 de bir sorun çıkacağını zannetmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam hocam 1.4 dediğiniz gibi fazla ama 1 de bir sorun çıkacağını zannetmiyorum

evet 1 ghz de birşey olmaz, sadece şarja etkisi olur..
  • giden ses nasıl bu romda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siamat

giden ses nasıl bu romda?

giden sesi bilemeyecegim ama performansi berbat 1.4 ghz de 3500 cekmis ghost v5 1.2 ghz de 3600 cekiyor dikkatinizi cekerim ve akici degil rom yuklememle silmem bir oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

quote:

giden sesi bilemeyecegim ama performansi berbat 1.4 ghz de 3500 cekmis ghost v5 1.2 ghz de 3600 cekiyor dikkatinizi cekerim ve akici degil rom yuklememle silmem bir oldu

Hocam benim telefonumda gayet akıcı her şey benchmark değil göz var nizam ar eski b866 romlarda falan ttorrentle DH yi aynı anda açınca bir süre sonra kapanmaya zorla hatası veriyordu fazla zorlamaya gelmiyordu yani rom şu an 1ghz de gayet stabil

Giden ses normal konuşurken hiç bir şikayet almadım sesin az geliyor falan diye

• quote:

quote:

quote:

Hocam benim telefonumda gayet akıcı her şey benchmark değil göz var nizam ar eski b866 romlarda falan ttorrentle DH yi aynı anda açınca bir süre sonra kapanmaya zorla hatası veriyordu fazla zorlamaya gelmiyordu yani rom şu an 1ghz de gayet stabil

akşama yükleyip deniyeyim bakayım. birde şöyle birşey buldum http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1475687

bu nedir tam olarak. burdakinin editlenmiş halimi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

akşama yükleyip deniyeyim bakayım. birde şöyle birşey buldum http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1475687

bu nedir tam olarak. burdakinin editlenmiş halimi?

Bu TerraMino hocamızın yaptığı x1

Bunun editlenmişi değil miui ile clockwork mod farklı sistemlerdir x1 i kullanmadım ama onu da öneriyorlar

Ben yine de cm nin esnekliğini daha çok seviyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.