Şimdi Ara

[ROM]CyanogenMod 7.2.0 - .32 - 22.11.2012 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 06.06 da çıkan sürümünü ve son sürümü yükledim.son sürümde telefon günde 1 yada 2 kez çok ağırlaşıyordu reset atmak zorunda kalıyordum ve bazı ufak tefek sorunlar vardı.ama 06.06 sürümü kadar stabil bir sürüm ve rom görmedim desem yalan olmaz oldukça uzun süre kullandım o sürümü açıkçası.şuan auroradayım sıkılırsam yine geçeceğim
  • 1 yıl oldu bu romdayım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Bir terslik var ama çözemedim, yeni kernel bu kadar kötü olamaz .

Temiz kurulum yapıp 2012-06-06 tarihli versiyondan son sürüme güncelledim. Önceden yağ gibi akan oyunlar şimdi çok fazla takılıyor, Temple Run, Fruit Ninja, Ski Safari, Pinball hepsinde de çok bariz takılmalar var sürekli.

ADW launchera ince ayar çekip bayağı adam etmiştim, şimdi aynı ayarları tekrar yapmama rağmen hala çok hantal, geçişler eskisi gibi olmadı.

Stock kerneli değiştirip franco tweakli kerneli yükleyeceğim ama önce birkaç saat böyle kalsın, pil konusunda ezet'in bahsettiği gelişme olmuş mu bari onu göreyim.

Üstteki mesajımdan sonra yazmamışım, şimdi belirteyim. Yeni versiyonu test amaçlı birkaç gün kullandım ve tekrar 2012-06-06 tarihli versiyona döndüm, hala da kullanıyorum.

Son sürümdeki (2012-07-21) tuhaflıklar franco tweakli kerneli yükledikten sonra da devam etti. Hatta tekrar bir temiz kurulum daha yaptım ve bu sefer teli açmadan hemen CWMden franco kerneli yükledim, ama sonuç değişmedi. Telefon franco tweakli kernelde biraz daha rahatlıyor ama hiç bir şekilde 2012-06-06 tarihli versiyonuna yaklaşamadı, özellikle de hızlı (yüksek FPS isteyen?) oyunlarda. Pil süresi ise hem default kernelle hem de franco kernelle 2012-06-06 tarihli versiyona nazaran daha iyi göründü bana.

Ama akıcılık öncelikli tercihim olduğundan 2012-06-06 tarihli versiyonu tercih ediyorum. Farkı görmek isteyenlerin üztteki mesajımda belirttiğim oyunları denemelerini tavsiye ederim. Son versiyondaki problem bana sanki bir VSYNC problemiymiş gibi geldi. Yani FPS limiti koyulmuş sanki, ama öyle olsa ezet belirtirdi diye düşünüyorum, çözemedim olayı.

Neyse ya, 2012-06-06 versiyonu gayet iyi işte, varsın pil biraz daha hızlı tükensin, 20-30 saat arası idare ediyor beni

• quote:

Üstteki mesajımdan sonra yazmamışım, şimdi belirteyim. Yeni versiyonu test amaçlı birkaç gün kullandım ve tekrar 2012-06-06 tarihli versiyona döndüm, hala da kullanıyorum.

Son sürümdeki (2012-07-21) tuhaflıklar franco tweakli kerneli yükledikten sonra da devam etti. Hatta tekrar bir temiz kurulum daha yaptım ve bu sefer teli açmadan hemen CWMden franco kerneli yükledim, ama sonuç değişmedi. Telefon franco tweakli kernelde biraz daha rahatlıyor ama hiç bir şekilde 2012-06-06 tarihli versiyonuna yaklaşamadı, özellikle de hızlı (yüksek FPS isteyen?) oyunlarda. Pil süresi ise hem default kernelle hem de franco kernelle 2012-06-06 tarihli versiyona nazaran daha iyi göründü bana.

Ama akıcılık öncelikli tercihim olduğundan 2012-06-06 tarihli versiyonu tercih ediyorum. Farkı görmek isteyenlerin üztteki mesajımda belirttiğim oyunları denemelerini tavsiye ederim. Son versiyondaki problem bana sanki bir VSYNC problemiymiş gibi geldi. Yani FPS limiti koyulmuş sanki, ama öyle olsa ezet belirtirdi diye düşünüyorum, çözemedim olayı.

Neyse ya, 2012-06-06 versiyonu gayet iyi işte, varsın pil biraz daha hızlı tükensin, 20-30 saat arası idare ediyor beni

Hocam benimkinin de pili çok hızlı bitmeye başladı 1 gün dayanmıyor ne yapsam çözemedim sizde de böyle mi 2 saat nette takılsam yarıya iniyor şarj

• Şu şarj olayından bıkarak 07.21 i yükleyeceğim hadi bakalım ne değişiklikler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Hocam benimkinin de pili çok hızlı bitmeye başladı 1 gün dayanmıyor ne yapsam çözemedim sizde de böyle mi 2 saat nette takılsam yarıya iniyor şarj

Sonradan yüklediğiniz bir uygulama vb sorun çıkartıyor olmasın. :)

Bende de son sürümüde daha önce GPS çok düzgün çalışmasına rağmen. Yeni kurulum (2.2 + CM7) yaptıktan sonra düzgün çalışmamaya başladı.

Bu telefonun ne derdi var anlayamadım gitti.. Sürümler aynı sürüm. Ama daha önce çalışan özellik şimdi çalışmıyor.

• 2012-06-06 sürümüne geçtim. GPS ilk önceleri biraz saçmaladı ama şu anda topladı gibi.

Oyunlarda bu sürüm daha akıcı.

Ayrıca en son sürümde Go Launcher takılıyordu performansı pek iyi değildi.
    Bu sürümde daha akıcı.

Şarj olarak sanki pek farkı yok gibi.
    Yeni sürümde de beklemede şarj çok yavaş tükeniyor, oyun oynarken yada wifi açıkken hızlı tükeniyordu.

Bu sürümde de sanki aynı durum var.

Yeni kuracak olanlara 2012-06-06 yı tavsiye ederim.
  • kullananlar önerirmisiniz bu romu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Ben tavsiye ederim :)

kullanıyormusun hala?
  • Evet 26.10 sürümünü kullanıyorum. CWM yedeği var. Başka roma geçsem bile kısa zamanda bu roma dönüyorum.
  • quote:

Evet 26.10 sürümünü kullanıyorum. CWM yedeği var. Başka roma geçsem bile kısa zamanda bu roma dönüyorum.

CM7 güzel bir roma benziyor ancak .32 kernelin yavaşlığından ötürü geçmiyorum,cm7 nasıl stabil hızlı mı yani gingerbread kadar varmı?
  • Rom stabil, 2012-06-06 hızı da çok kötü değil.. .35 CM7 kullanmıştım hızlarında pek bir fark yok.

Bu romda daha uzun süreli kalış sebebim
    Avea hattım var, sanki sinyal seviyesi, diğer yüklediğim romlara göre biraz daha iyi gibi,
    Wifi sürücüleri, işyerimdeki acces point ile uyumlu olduğu için hızı gayet iyi.
    Diğer romlarda uyum sorunu yüzünden hız çok düşebiliyor.

Beklemede şarj süresi gayet iyi. Oyun vb oynayınca hızlı tükeniyor.
    Sürekli oyun vb oynamadığım için bu sorun olmuyor.

Arada farklı CM7 temaları yükleyip. Görünümü (ikonlar-menüler vb dahil) değiştirebilme avantajı var.
  • quote:

Rom stabil, 2012-06-06 hızı da çok kötü değil.. .35 CM7 kullanmıştım hızlarında pek bir fark yok.

Bu romda daha uzun süreli kalış sebebim
    Avea hattım var, sanki sinyal seviyesi, diğer yüklediğim romlara göre biraz daha iyi gibi,
    Wifi sürücüleri, işyerimdeki acces point ile uyumlu olduğu için hızı gayet iyi.
    Diğer romlarda uyum sorunu yüzünden hız çok düşebiliyor.

Beklemede şarj süresi gayet iyi. Oyun vb oynayınca hızlı tükeniyor.
    Sürekli oyun vb oynamadığım için bu sorun olmuyor.

Arada farklı CM7 temaları yükleyip. Görünümü (ikonlar-menüler vb dahil) değiştirebilme avantajı var.

en son çıkanın farkı nedir peki? çok soru soruyorum kusura bakmayın

• En son sürüm ile arasında pek fark göremedim. Aksine bir alt sürümü bana daha akıcı geldi..
  • quote:

En son sürüm ile arasında pek fark göremedim. Aksine bir alt sürümü bana daha akıcı geldi..

üstteki mesajda 26.10 sürümü demişsiniz o hangisi oluyor bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise'

quote:

En son sürüm ile arasında pek fark göremedim. Aksine bir alt sürümü bana daha akıcı geldi..

üstteki mesajda 26.10 sürümü demişsiniz o hangisi oluyor bulamadım da

Yanlış yazmışım. 06.06 olacak o sürüm.

http://code.google.com/p/cyanogenmod-u8800/downloads/list

• Ne yapsam buna mı dönsem acaba
  • Yeni sürümü çıkmış beyler kuracağım
  • yeni sürüm nasıl arkadaşlar beğendiniz m, ? 32 kernele geçmek sıkıntı biraz da olmadı lewa os u deneyeceğim (oyun performansından dolayı)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.