Şimdi Ara

[ROM]CyanogenMod 7.2.0 - .32 - 22.11.2012 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Orijinalden alıntı: siamat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

quote:

giden ses nasıl bu romda?

giden sesi bilemeyecegim ama performansi berbat 1.4 ghz de 3500 cekmis ghost v5 1.2 ghz de 3600 cekiyor dikkatinizi cekerim ve akici degil rom yuklememle silmem bir oldu

Hocam benim telefonumda gayet akıcı her şey benchmark değil göz var nizam ar eski b866 romlarda falan ttorrentle DH yi aynı anda açınca bir süre sonra kapanmaya zorla hatası veriyordu fazla zorlamaya gelmiyordu yani rom şu an 1ghz de gayet stabil

Giden ses normal konuşurken hiç bir şikayet almadım sesin az geliyor falan diye

akşama yükleyip deniyeyim bakayım. birde şöyle birşey buldum http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1475687

bu nedir tam olarak. burdakinin editlenmiş halimi?

Bu TerraMino hocamızın yaptığı x1

Bunun editlenmişi değil miui ile clockwork mod farklı sistemlerdir x1 i kullanmadım ama onu da öneriyorlar

Ben yine de cm nin esnekliğini daha çok seviyorum

Pardon yanlış linki vermişim :) doğrusu şu olacaktı http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1577465

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

quote:

giden ses nasıl bu romda?

giden sesi bilemeyecegim ama performansi berbat 1.4 ghz de 3500 cekmis ghost v5 1.2 ghz de 3600 cekiyor dikkatinizi cekerim ve akici degil rom yuklememle silmem bir oldu

Hocam benim telefonumda gayet akıcı her şey benchmark değil göz var nizam ar eski b866 romlarda falan ttorrentle DH yi aynı anda açınca bir süre sonra kapanmaya zorla hatası veriyordu fazla zorlamaya gelmiyordu yani rom şu an 1ghz de gayet stabil

Giden ses normal konuşurken hiç bir şikayet almadım sesin az geliyor falan diye

akşama yükleyip deniyeyim bakayım. birde şöyle birşey buldum http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1475687

bu nedir tam olarak. burdakinin editlenmiş halimi?

Bu TerraMino hocamızın yaptığı x1

Bunun editlenmişi değil miui ile clockwork mod farklı sistemlerdir x1 i kullanmadım ama onu da öneriyorlar

Ben yine de cm nin esnekliğini daha çok seviyorum

Pardon yanlış linki vermişim :) doğrusu şu olacaktı http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1577465

Aynen bu editlenmiş hali daha ilk cümleden yazmış

Ama ne derece stabildir bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• başlıktakini daha önce kurmuştum. video çekimini ters oynatıyordu. editlenmiş olan kurulu şu an ve bunda öyle bir sorun yok.
    dün biriyle 15 dakka falan görüşme yaptım sesimde normal gidiyormuş. şimdilik iyi gibi.
  • quote:

başlıktakini daha önce kurmuştum. video çekimini ters oynatıyordu. editlenmiş olan kurulu şu an ve bunda öyle bir sorun yok.
    dün biriyle 15 dakka falan görüşme yaptım sesimde normal gidiyormuş. şimdilik iyi gibi.

Benim daha önceki 32 kernelli bir romumda yaşanmıştı ters çekme olayı ama bunda yok sizde niye oldu anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

başlıktakini daha önce kurmuştum. video çekimini ters oynatıyordu. editlenmiş olan kurulu şu an ve bunda öyle bir sorun yok.

Benim daha önceki 32 kernelli bir romumda yaşanmıştı ters çekme olayı ama bunda yok sizde niye oldu anlamadım

Daha öncekini nasıl kurduğumu hatırlamıyorum,ama bu son kurduğumu kurmadan önce b163 ü 3 kez kurdum.

• quote:

quote:

quote:

Daha öncekini nasıl kurduğumu hatırlamıyorum,ama bu son kurduğumu kurmadan önce b163 ü 3 kez kurdum.

Bir sorun çıkarıp çıkarmayacağını zaman gösterecek inşallah çıkarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umarım çıkarmaz bi sorun.
  • "Kablosuz Uyku Politikası / Hiçbir Zaman" ayarını yapmış olmama rağmen,telefon boştayken bazen bağlantı kopuyor. aynı sorunu olan var mı?
  • quote:

"Kablosuz Uyku Politikası / Hiçbir Zaman" ayarını yapmış olmama rağmen,telefon boştayken bazen bağlantı kopuyor. aynı sorunu olan var mı?

Vall wi fi olmadığı için bilemeyeceğim hocam

• Daha önce bu roma hep geçeceğim diyordum erteliyordum,şuan ertelediğim için kendime kızıyorum.Rom mükemmel gerçekten çok iyi.Çok akıcı ses sorunu yok gps çok hızlı atmel vb herhangi bir sorun yok.rom adeta uçuyor.06.06.2012 de çıkan son versiyonu var onu yüklemiştim.linkleri yenilerseniz diğer arkadaşlarımız da faydalanabilir.teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan1990

Daha önce bu roma hep geçeceğim diyordum erteliyordum,şuan ertelediğim için kendime kızıyorum.Rom mükemmel gerçekten çok iyi.Çok akıcı ses sorunu yok gps çok hızlı atmel vb herhangi bir sorun yok.rom adeta uçuyor.06.06.2012 de çıkan son versiyonu var onu yüklemiştim.linkleri yenilerseniz diğer arkadaşlarımız da faydalanabilir.teşekürler

hocam 06/06/2012 tarihli romun artıları eksileri nedir bende onu kuracagım ama tereddutluyum

• hocam henüz eksi bir yanını bulamadım.sadece gps üzerinden navigasyon açtığımda 1 saniye içerisinde buluyor yönü ama biraz hatalı buluyor 1-2 kilometre daha farklı yerde gösteriyor,ama 3-4 saniye içerisinde düzeliyor.hele açık havada (bugün denedim) yerimi tam olarak saptaması 3 saniyemi aldı.Tek eksiği bu diyebilirim.Onun dışında kusursuz.
    Artı olarak populer sorun olan ses iletilme sorunu bu romda yok.offical romunda 2.3.5 bile bu sorunu yaşıyordum froyoda da başıma gelmişti ama bu romda yok aksine sesim net.gelen ses de oldukça yüksek düzeyde ki cyanogenmod ayarlarından da ayarlanıyor herşey ses tuşları ile uyandırma vb..Kamerası orta derecede ama ben lg camera pro kullanıyorum ortalama bir resim 3-4mb civarında.video çekerken akıcı takılma yok kusursuz.wifi kopma vb olmuyor mobil ağ hızı iyi.twlauncher kullanıyorum telefon adeta akıyor hd widgets vb kullanıyorum 180-200mb ram boşta hep.N.O.V.A 3,GTA 3 ve max payne oynuyorum sık sık,donma ve takılma sıfır hiç yok ki nova 3'ü online da oynuyorum.Kernel 1.8e kadar destekliyor o.cu ama max 1.7de çalışıyor 1.8de reset atıyor cihaz (Bu genelde cihazla ilgili oluyor ama prestige romlarında 1.8e çıkıyordu).ben standart 1ghz'te kullanıyorum oyunları da öyle oynuyorum.Daha birçok iyi yönü var ama aklıma gelen bunlar,umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimulationReality -- 23 Haziran 2012; 18:49:13 >

• dun yukledim romubama kullanamadım surekli reset attı cihaz belki 50 kere atmıstır yarım saat ugrastım islemci governoru ile ilgili smartsassv2 de surekli reset atıyıor ama diger governorlarda daha az reset atıyor cozumunu bilen varsa uygulayayım romu kullanalım ukte kaldı icimde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan1990

hocam henüz eksi bir yanını bulamadım.sadece gps üzerinden navigasyon açtığımda 1 saniye içerisinde buluyor yönü ama biraz hatalı buluyor 1-2 kilometre daha farklı yerde gösteriyor,ama 3-4 saniye içerisinde düzeliyor.hele açık havada (bugün denedim) yerimi tam olarak saptaması 3 saniyemi aldı.Tek eksiği bu diyebilirim.Onun dışında kusursuz.
    Artı olarak populer sorun olan ses iletilme sorunu bu romda yok.offical romunda 2.3.5 bile bu sorunu yaşıyordum froyoda da başıma gelmişti ama bu romda yok aksine sesim net.gelen ses de oldukça yüksek düzeyde ki cyanogenmod ayarlarından da ayarlanıyor herşey ses tuşları ile uyandırma vb..Kamerası orta derecede ama ben lg camera pro kullanıyorum ortalama bir resim 3-4mb civarında.video çekerken akıcı takılma yok kusursuz.wifi kopma vb olmuyor mobil ağ hızı iyi.twlauncher kullanıyorum telefon adeta akıyor hd widgets vb kullanıyorum 180-200mb ram boşta hep.N.O.V.A 3,GTA 3 ve max payne oynuyorum sık sık,donma ve takılma sıfır hiç yok ki nova 3'ü online da oynuyorum.Kernel 1.8e kadar destekliyor o.cu ama max 1.7de çalışıyor 1.8de reset atıyor cihaz (Bu genelde cihazla ilgili oluyor ama prestige romlarında 1.8e çıkıyordu).ben standart 1ghz'te kullanıyorum oyunları da öyle oynuyorum.Daha birçok iyi yönü var ama aklıma gelen bunlar,umarım yardımcı olabilmişimdir

Anlattıklarınıza göre çok iyi gözüküyor. Ss ve konu linkini paylaşabilir misiniz?

Ram hep 180 lerde sabit kalıyor mu? Yoksa kapatıp açmak zorunda kalıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PH_Ganso -- 24 Haziran 2012; 11:54:30 >

• Güncel

• ses tuşlarıyla uyanma'yı nasıl açabiliriz bu romda
  • Satmak isteyen varsa 2 yada 3 adet alıcam.Tekliflerinizi bekliyorum

• Up

• Hala ezetteyim :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.