Şimdi Ara

[ROM]CyanogenMod 7.2.0 - .32 - 22.11.2012 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Çok teşekkürler, umarım bozulmaz da daha uzun süre kullanırım. Yeni telefon alıp bunu inzivaya çekmeyeceğimin garantisini veremem gerçi .

Bu arada, sizin bilginiz vardır hocam, aynı bu CM7.2 gibi günlük kullanıma uygun, stabil, pil dostu, makyajsız bir Android v4.0 üstü Rom arıyorum. Blefish'in CM11 Kitkatı harika olurdu ama tepkileri yavaş geldi bana, zaten hala geliştirme aşamasında gördüğüm kadarıyla.

Sorunsuz bir Rom yükleyip bir 2 sene daha kafam rahat, konulara uzak kalmak isterdim yine. Tüm önerilere açığım, haberiniz olsun.

Aurora 5.0'ı update 21 ile kullanınca 4 4 lük ICS oluyor. Onun dışında ne yazıkki Blefish'in ROM'u haricinde önerebileceğim bir ROM yok hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Aurora 5.0'ı update 21 ile kullanınca 4 4 lük ICS oluyor. Onun dışında ne yazıkki Blefish'in ROM'u haricinde önerebileceğim bir ROM yok hocam.

Aurora'yı incelemeye alayım o zaman. Şöyle bir baktım da Cyanogenmod temelli değil galiba, bir de update 21 değil de update 20 verilmiş en son gibi görünüyor. Biraz bakınayım, belli olur herşey, yükleyip 1-2 gün de denerim, tam olur. İleride Blefish CM11 için de aynısı olur umarım.

Şu tavsiyeniz ile çok yardımcı oldunuz, başka birçok Roma bakmama, vakit kaybetmeme hiç gerek kalmadı. Zaten uğraşamazdım da. Sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

quote:

Aurora'yı incelemeye alayım o zaman. Şöyle bir baktım da Cyanogenmod temelli değil galiba, bir de update 21 değil de update 20 verilmiş en son gibi görünüyor. Biraz bakınayım, belli olur herşey, yükleyip 1-2 gün de denerim, tam olur. İleride Blefish CM11 için de aynısı olur umarım.

Şu tavsiyeniz ile çok yardımcı oldunuz, başka birçok Roma bakmama, vakit kaybetmeme hiç gerek kalmadı. Zaten uğraşamazdım da. Sağolun

Evet, update 21 bulunmakta biraz zorlanılıyor. Buyrun hocam, update 21'in dosyası;

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1709354&d=1360182480

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bayramda denemeyi planlıyorum, teşekkürler .
  • Romu kurdum ancak Huawei logosunda takılı kalıp 5 dk sonra reset atma döngüsüne giriyor, iki ayrı sürümü denedim sonuç aynı. Nedendir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

Romu kurdum ancak Huawei logosunda takılı kalıp 5 dk sonra reset atma döngüsüne giriyor, iki ayrı sürümü denedim sonuç aynı. Nedendir acaba?

2.6.32.9 kernel sürümüne düşürmeniz gerekiyor telefonu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

Romu kurdum ancak Huawei logosunda takılı kalıp 5 dk sonra reset atma döngüsüne giriyor, iki ayrı sürümü denedim sonuç aynı. Nedendir acaba?

2.6.32.9 kernel sürümüne düşürmeniz gerekiyor telefonu.

Hocam B136, B138, B163 stok romların hepsini denedim. İlk başlarda update failed hataları aldım. Ama defalarca denedikten sonra stok romları başarılı şekilde kurduktan sonra romu kurabildim. Yine aynı sonuç, huawei logosunda donup reset atıyor. B138 stok romu ve 2.6.32.9-perf kerneli yüklü şuan. Nasıl devam edeceğim?

Bayramdan önce Cm11 kullanıyordum, blepartla vs. alakası yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 7 Ekim 2014; 20:32:18 >

• "Tüm temizlik adımlarından sonra "install zip from sdcard" seçeneği ile ilerleyip ROM dosyasını seçerek kurulumun başlamasını sağlayın.. Kurulum uzun sürebilir. Bittiğinde telefonu yeniden başlatın. "

Ayrıca açıklamada kurulum uzun sürebilir denmiş ama bende romunu çok hızlı bir şekilde romu kuruyor. (20 saniye civarı) Hiçbir progressbar çıkmıyor kurulum sırasında

Bu rom CWM 5.5.0.4 sürümüyle kurulmuyor. CWM 5.0.2.6 yada 5.0.2.7 ile kurulabiliyor. Bu sürümler de nedense bende sd kartı görmüyor. Tel hafızasına atarak kurabildim. Romun kurulumu 44 saniye sürdü bende, telin ilk açılışı da 1 dk gibi kısa bir sürede tamamlanıyor. Konuda yazdığı gibi uzun sürmüyor.

Romun akıcılığı çok iyi, şarj süresi yeni romlara göre çok iyi. CM11 i şarj süresi nedeniyle bırakmıştım. ortalama 16 saat civarı gidiyordu. Ancak bu romda 24 saatten fazla gidebiliyor. Telefonu alalı 3 yılı geçmiş, hey gidi günler hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 11 Ekim 2014; 9:57:25 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.