Bildirim
Röle Seçimi Hakkında Yardım - Zaman Ayarlı Priz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ankarada nerede olur bilemiyorum fakat yolunuz istanbula düşerse , Karaköy Bankalar caddesi Menevşe han'da mutlaka bulursunuz .. -
-
Teşekkür ediyorum.@elektürükçü @cenk_unur Devreden JQX-14F yi söküp bunu takacağım. -
Telekom rölesi bu azami kontak akımına dikkat ediniz . -
-
Hiçbiri uygun değil . biri 24 V diğeri 12 v . -
6 bacaklı sanırım bu devredeki. 48V 16A telekom rölesi bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veri_denizcisi -- 26 Kasım 2016; 20:22:21 > -
Rölenin arızalı olduğunu nasıl öğrendiniz ?. -
Prizi takınca zırlıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Röle sürücüsü arızalı olabilir , düşük gerilim ile röle bobinine uygulandığında zırlama ,tırlama yapar . Ölçü alati ile sizin tabirinizle zırlama yaparken DC kademesinde rölenin bobin ayaklarını ölçün 48 volttan az gerilim ölçüyorsanız problem rölede değil ,onu süren neyse (transistör ,Mosfet ) arızalı veya tetikleyende .. -
rölenin bozuk olma ihtimali düşük siz devrenin alt üst resimlerini ekleyin görelim.. -
Anladım hocam deneyeceğim. -
Ne yaptın kral
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X