Rock'n Coke sessizleşiyor!... Ve beklenen oldu, Mor ve Ötesi kendine yakışan tavrı gösterip logosu şişe olan festivale çıkmama kararı aldı. Mor ve Ötesi'nin Kolombiya'daki işçi liderlerini katleden, Hindistan'daki nehirleri kirleten, Türkiye'deki kuyulardan çıkardığı hiçbir değeri olmayan suları içme suyu diye şişeleyip satan, küresel kapitalizmin markası, savaşın sembolü bir logonun altında sahne almama kararlarını alkışlıyoruz. Coca Cola gene büyük bir hata yaptı ve Rock'ın şişede Durmayacağını göremediği gibi "Mor ve Ötesi"ni de göremedi! Rock'n Coke bu gelişmeden sonra tarihin en sessiz rock festivali olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Teşekkürler Mor ve Ötesi. Tekrar Ediyoruz, BARIŞA ROCK! Barışa Rock İrtibat Bilgileri: --------------------------------------------- *BARIŞA ROCK!* İrtibat: Deniz Kahya Adres:Süslü Saksı Sok. Yavuz Koçoğlu İş Hanı Kat:4 (mis sokağı alt kısmında dik kesen sokak ,ÇGD üstü) Tel: (212) 2457968 ---------------------------------------------
Her ne kadar olay geçmiş zamana ait olsa da bu haberi görünce paylaşmak istedim.Amacım Mor ve Ötesine olan sevgimi perçinlemek.
helal olsun
Cambaz parçasının Tanrıya yazıldıgı dedikoduları vardı her tarafta. Ilgili bir arkadaşa benziyorsun. Gerçekten o şarkı tanrıya mı yazılmış?
quote:
Orjinalden alıntı: CaptainBean
Cambaz parçasının Tanrıya yazıldıgı dedikoduları vardı her tarafta. Ilgili bir arkadaşa benziyorsun. Gerçekten o şarkı tanrıya mı yazılmış?
yok daha neler
ırak savaşı ve teskere zamanı amerika yalakağına soyunan başta doğan grubu olmak üzere habertürk vs. için yazıldığı düşünülür.
ne habersin ne türksün seni gören yollara dökülsün kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun
bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al
yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun
kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun cin oldun adam çarptın cellat oldun kelle uçurdun
bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al
yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun
var mısın, yoksun. var mısın, yoksun. iki gözüm, eminim, sen yoksun.
sen yoksun.
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum rock'n cok'a mor ve ötesi gelmese hicbirsey degişmez mor ve ötesinin ne kadar kolpa bi grup oldugu belli her ne kadar cok sevsemde kullandıkları gitarlar anfiler amerikan malı gruptakı herkesı tanıyorum ailece ve hepsi özel okul mezunu nerdeyse aileleri köpek gibi zengin ve kominist ayagına takılıyorlar burada amacım rockn coke'u ovmek degıl zaten barısa rock'ı biz duzenliyecez saygılarımla...
Cambaz amerikanın ıragı işgalinde olumlu tutum sergileyen haberturk'e itafen yazılmıs bi sarkıdır...
Anlıyorum. Teşekkürler. Mor ve Ötesi'nin sahne performansını nasıl buluyorsunuz bilmiyorum ama bizim bahar şenliklerinde ve okulun açılış partilerinde gerçekten çok vasattılar. Onlardan önce sahneye çıkan Özlem TEKIN ve Aslı bile daha iyiydi ki Özlemin bir hareketi ve bir arkadaşımızı sahnede öpüşü konser alanını salladı. Kısaca MvÖ Özlemin altında ezildi..
Su ana kadar bi ton konser festival duzenledik gruplar icidne dumanı tek gecerim adamlar herzman mukemmel verdıgnın paranın karsılıgını kesınlıkle alırsın mangada cok kasıyor m.f.ö fanta rock izmitte superdi daha önce pek dinlemedim acıkcası...
Rock'n coke=babayı aldı.
quote:
Orjinalden alıntı: koala85
Su ana kadar bi ton konser festival duzenledik gruplar icidne dumanı tek gecerim adamlar herzman mukemmel verdıgnın paranın karsılıgını kesınlıkle alırsın mangada cok kasıyor m.f.ö fanta rock izmitte superdi daha önce pek dinlemedim acıkcası...
Kesinlikle.. DUMAN şuan en iyi sahne performansı olan grup.. 5-10 konserlerine gittim hepsinde bir öncekinden daha çok zevk aldım. Hele haydarpaşada bir konserleri vardı, sorma gitsin.. TEK KELIMEYLE MUKEMMELDI!
quote:
Orjinalden alıntı: Adoniss
Rock'n coke=babayı aldı.
Keşke öyle olsa. Ama ellerindeki tüm biletler bitti. 3 bin bilet daha yolda. Bunlarında 2 gün içinde bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.
yazık işte hala giden var
barışa Rock' a gidin
Rock'n Coke a değil
Bende en son kalfest'e gittim duman konserine gripin kargo falanda vardı ama babalar ortalıgı tozuttu yeni albümünüde ilk defa orda dinledim superdi...
barışa rockla ilgili bi web sitesi fln varmı?kimler katılacak bilet fln filan? rock'n coke bu olaydan hiç de etkilenmemişe benziyor biletler tüm hız satılıyor :(
# 5, Element # 6 Hr Sundae (Avustralya) # Anima # Barış Akarsu # Bulutsuzluk Özlemi # Bülent Ortaçgil # Catafalque # Çamur # Deli # Demirhan Baylan # Djinn Stylo # Enola (Almanya) # False in Truth # Gevende # Gökalp Baykal # Işığın Yansıması # İhtiyaç Molası # Karapax # Kesmeşeker # Koma Berlim # Metro # Moğollar # Objektif # Poker # Ruşen Akar # Siya siya bend + Kara Güneş # Saul Sacrifice # Take The Money and Run (Yunanistan) # Tibet Ağırtan & Kırık Kalpler # Turgut Berkes & Kara Kutu # Yalan # Yaşar Kurt # Yırtık Uçurtma # Yolgezer # Zardanadam
Bence herkse müziğin hele hele protest olarak doğan ve doğası da bu olan rock müziğin,insanları sömüren bir firmanın sponosrluğunda yapılmasını protesto etmelidir.Müzik bir şeylerin reklamını yapmaka için,markalara kar sağlmaka için yapılmamalıdır. Ayrıca Irak savaşı gündemdeyken ve insanlar işgal çerçevesinde Cola yı protesto edip içmiyorken bu yüzsüzler tutup böyle bir festival düzenlemişti. Mor ve Ötesi ne gelirsek evet bazı üyeleri ABd de okumuş vs vs olabilir ama burada vurgu yapılması gereken o değil,yaptıkları harkettir.Kaldı ki Yeni Harman dergisinden Mor ve Ötesi ile yapılan röportajları okumuştum ve Duman,Manga vs gurplarla kıyalanamayacak derecde entellektüel birikimi var bu grubun.(Tabi ki bu müzikten ayrı bir olgudur ama bence önemlidir.Ben Mzhar Alansondan tut Duman a kadar bunların çok yapay insanlar olduğunu düşünüyorum).
gecen sene mor ve ötesi katılmamış mıydı rock'n coke 'a benim aklımda mı yanlış kalmışş?