Şimdi Ara

ROCK'N COKE İLK DARBEYİ ALDI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mor ve ilersi olsa ne olur , olmasa ne olur

taş gibi KoRn geliyo rock and coke ye
  • Fanta için bütün yurdu turlayan kimdi ???
  • :) baba mor ve ötesini ipleyen kim gelen gruplar bi senedir gelen yabancı grupların hepsinden çok daha ii
    barışa rock listesinde baktım kastım 3 tane tanıdık çoktı gerisi yalan :)
    bende istemem adamlara para kazandırmayı ama grupları çok ii naapalım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Kimler Çalıyor?

# 5, Element
    # 6 Hr Sundae (Avustralya)
    # Anima
    # Barış Akarsu
    # Bulutsuzluk Özlemi
    # Bülent Ortaçgil
    # Catafalque
    # Çamur
    # Deli
    # Demirhan Baylan
    # Djinn Stylo
    # Enola (Almanya)
    # False in Truth
    # Gevende
    # Gökalp Baykal
    # Işığın Yansıması
    # İhtiyaç Molası
    # Karapax
    # Kesmeşeker
    # Koma Berlim
    # Metro
    # Moğollar
    # Objektif
    # Poker
    # Ruşen Akar
    # Siya siya bend + Kara Güneş
    # Saul Sacrifice
    # Take The Money and Run (Yunanistan)
    # Tibet Ağırtan & Kırık Kalpler
    # Turgut Berkes & Kara Kutu
    # Yalan
    # Yaşar Kurt
    # Yırtık Uçurtma
    # Yolgezer
    # Zardanadam

Korn ve Apocaliptyca n'oldu?? Kaldıki Mor ve Ötesi Konser adına hiç bişeyi değiştirmez zaten. Millet oraya mor ve ötesi izlemek için kombine bilet almicak. Hemen her ay çıkan grup zaten..

• Artık bu arena da sütaşında festivallerini bekliyoruz.Rock'n Ayran gibi mesela.
  • brovo mor ve ötesi
    bu grubu cok seviyorum yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaptainBean

Cambaz parçasının Tanrıya yazıldıgı dedikoduları vardı her tarafta. Ilgili bir arkadaşa benziyorsun. Gerçekten o şarkı tanrıya mı yazılmış?

tanrı değil abd başkanına bence.. bence çok seviyorum ve bu yüzden bulduğum tüm albümlerini satın alcam..
  • Arkadaşlar burada bence asıl tartışılması gereken nokta grupların iyi ya da kötülüğü değil.Birisinin müziği insanları sömüren,emperyalizmin güçlü bir sembolü için kullanması diğerinin ise Barış temalı olmasıdır.
    Herşeyin yolzaştığı gibi rock ta yozlaşmamalıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Artık bu arena da sütaşında festivallerini bekliyoruz.Rock'n Ayran gibi mesela.

Evet zaten barışa rock un resmi içeceğide ayrandı gecen sene yanlıs hatırlamıyosam
  • mor ve otesi nedir ya
    sevgi duyulacak kadar olmuş rock grubu falan mı yoksa
    kaç kere canlı dinledin bu adamı
    bi rock solistinde olması gereken ses o mu
    bilmiyom ama ben de o kadar soyleyebilirim

saygılar**
  • Harunun sesi o kadar iyi degil dedigin gibi...
  • Ama cidden bir arkadaşın da dediği gibi Mor ve Ötesi'nin entellektüel birikimi, genel kültürü çok iyi. NTV'de bir söyleşilerini dinlemiştim, hepsi çok aklı başında insanlar. Çok severim yani. Aldıkları kararı da çok doğru buldum.
  • rock n coke a en büyük golu kendi kedilerine attılar
    festival günü aof bütünlemeleri var :D organizasyonda böyle ahmaklık
  • Cambaz şarkısındaki cambaz, Bush değil mi? Ben öyle anlıyorum her dinlememde.
  • Mor ve ötesi gelse nolur gelmese nolur.
    Apocalyptica ve The Offspring var yaaa
  • bundan 1-2 yil oncebir televizyon programinda izlemistim. kendi agizlariyla canbazin televizyon oldugunu soylediler.
    rock n coke'a katilmama kararina gelince; mor ve otesi reklam yapmasini iyi biliyor derim. baska da bisey demem. :)
    Not : gecen sene fanta nin yaptigi konserlere katildigini unutmayalim. sanirim fantayla cola nin amcaoglu oldugunu herkes biliyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Mor ve ötesi gelse nolur gelmese nolur.
    Apocalyptica ve The Offspring var yaaa

bana kalırsa pes para etmeyecek bir konser organızasyonu hocam yaaa ROCK THE NATINONS daha ıyı bu sene
  • quote:

Orjinalden alıntı: koala85

Öncelikle sunu belirtmek istiyorum rock'n cok'a mor ve ötesi gelmese hicbirsey degişmez mor ve ötesinin ne kadar kolpa bi grup oldugu belli her ne kadar cok sevsemde kullandıkları gitarlar anfiler amerikan malı gruptakı herkesı tanıyorum ailece ve hepsi özel okul mezunu nerdeyse aileleri köpek gibi zengin ve kominist ayagına takılıyorlar burada amacım rockn coke'u ovmek degıl zaten barısa rock'ı biz duzenliyecez saygılarımla...

kesinlikle katılıyorum, barışa rock a destek veriyorum özellikle yararlı linkler bölümündeki "vapurumuvermiyorum.org" adresini gördükten sonra hiç katılmadığım bu festivale bu yıl gideceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: amd

bundan 1-2 yil oncebir televizyon programinda izlemistim. kendi agizlariyla canbazin televizyon oldugunu soylediler.
    rock n coke'a katilmama kararina gelince; mor ve otesi reklam yapmasini iyi biliyor derim. baska da bisey demem. :)
    Not : gecen sene fanta nin yaptigi konserlere katildigini unutmayalim. sanirim fantayla cola nin amcaoglu oldugunu herkes biliyordur.

benimde arkamda Doguş grubu olsa bende her istediğimi yaparım. Gercekten işini biliyor mor ve ötesi
  • Valla bunları getirsinler de, isterse Kristal Kola olsun gene gidilir.

ROCK'N COKE İLK DARBEYİ ALDI.

ROCK'N COKE İLK DARBEYİ ALDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambidextrous -- 30 Temmuz 2005, 8:30:20 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.