Şimdi Ara

ROCK'N COKE İLK DARBEYİ ALDI. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok isabetli bi karar vermiş artistler , mor ve ötesiyle festivalmi olur ya, sevindim sabah sabah..
  • mor ve ötesinin bu kararır coca cola yetkililerinide mosmor veya mosmorun ötesinde bırakmıştır
  • valla sen fantayla turla sonra coca cola için çıkmam de sonra da bütün millet bravo desin adamlara bu aklı kim vermişse iyi demiş tutmuş baksana :)
    bunun dışında rock istanbulda herifler bence tam anlamıyla sıçtı 1 1buçuk saatte sound checklerini bitiremediler üstüne üstlük kısa tuttular programı ve ben de dahil olmak üzere çuğu kişinin canını sıktıklarına eminim
    açıkcası olmamaları rock'n coke a bişey kaybettirmez kazandırır bence
    ama burdan rock'n coke un düzenleyicilerine ulaşabilecek birileri varsa açık öğretim sınavlarının olduğu hafta sonu festival düzenlemekte hiç akıl karı değil lütfen iletin

• quote:

Orjinalden alıntı: elessar_y

valla sen fantayla turla sonra coca cola için çıkmam de sonra da bütün millet bravo desin adamlara bu aklı kim vermişse iyi demiş tutmuş baksana :)
    bunun dışında rock istanbulda herifler bence tam anlamıyla sıçtı 1 1buçuk saatte sound checklerini bitiremediler üstüne üstlük kısa tuttular programı ve ben de dahil olmak üzere çuğu kişinin canını sıktıklarına eminim
    açıkcası olmamaları rock'n coke a bişey kaybettirmez kazandırır bence
    ama burdan rock'n coke un düzenleyicilerine ulaşabilecek birileri varsa açık öğretim sınavlarının olduğu hafta sonu festival düzenlemekte hiç akıl karı değil lütfen iletin

+1

bu arada geçen yılki rock istanbul öss günü başlamıştı dream theater konseri bi gün önceydi öss den

• korn geliyo daha ne olsun mor ve ötesin gelmese kime ne populist şarkılar yapıp kendini bi halt zannediyolar yok efendim coca colaymış parayı az vermişlerdir de ondan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.