Şimdi Ara

rock İle Hip Hop arasındaki Fark Nedir ( Tartışma amacı yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum hip hop nasıl fark edilir r veya rock mesela bi şarkının rock mu hip hop mu olduğununu nasıl anliicaz

• [Deleted by Admins]
  • Bu topicde kavga çıkar bana göre de hiphop dünyadaki en gereksiz müzik gerçek müzik rock
  • Rap müziklerinde sözler anlamlıdır
    Türkce rapde böyle
  • Birisi müziktir, diğeri değil.
  • Bırakın bunları isteyen istedigini dinlesin isteyen istedigini sevsin .

Ama metal' in sozleri anlamsız hacu asıl soz rapte yaww adamlar ne yazıyor diyenlere 2 ufak onerim var .

Iron Maiden - Hallowed be thy name
    Iron Maiden - Paschandale ( zaten adrian smith bunu yazarken vahi fln inmiş yoksa bir insan melodye bole cuk diye oturan bir soz yazamaz... )
  • ayırsan ney ayırmasan ney kulağına hangisi hoş geliyorsa dinle işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

Bırakın bunları isteyen istedigini dinlesin isteyen istedigini sevsin .

Ama metal' in sozleri anlamsız hacu asıl soz rapte yaww adamlar ne yazıyor diyenlere 2 ufak onerim var .

Iron Maiden - Hallowed be thy name
    Iron Maiden - Paschandale ( zaten adrian smith bunu yazarken vahi fln inmiş yoksa bir insan melodye bole cuk diye oturan bir soz yazamaz... )

O kadar uzaga gitmelerine gerek yok
    Bir kez sago dinleseler yeter
  • Rapçiler Özenti Özellikle türkçe rapciler hepsi amerikan hayranı bi arkadaş rock sadece müzik dio anlayabilene rock kültürünü anlasaydın şimdi rap dinlemezdin
    FOREVER PUNK ROCK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamo -- 12 Haziran 2007; 22:11:57 >
  • Kim ne derse desin hiphop, Rock ve Metale gore herzaman yumuşak olarak kalır..

Aç bi "Where Is My Mind" dinle kendinden geçmezsen bende neyim..
    Kıyaslıyamazsın yani kaç tane rock grup var kaç tane rapçi var pehh..
    Ama sen muziklerini nasıl ayırırız diye sormuşun zaten dinleyince anlaşılır
  • Zaten karşılaştırmaya kalkmak bile yanlış Rock ile Rap i Rock bi felsefedir tarihi vardır ve bi 80 lerin rock şarkısını bugün bile dinleyebilirsin eskimez ama Rap en fazla 1 ay dinlenecek birşey
  • Herkesin zevki kendine. Ben ki hepsinden ayrı tad almayı başarabilen biri olarak şunları severim mesela,

rammstein, sago, tiesto.

Rammstein, almanca öğrendiğim için ve sadece kulak için dinlerim. Ama bu adamlar çok güzel yiği öldür hakkını ver biyerde. Pek dinlemem ama insanın arada şöyle bol cızırtılı birşeyler dinlemesi gelir ya, o zamanlar iyi gider Tavsiyem ''Ich Will''

Sagonun gelmiş geçmiş tüm şarkıları ezberimde kazılıdır, konserine gitmişliğim vardır ama beni bir gün bile hey adamım dostum gibisinden konuşurken göremezsiniz.100 küsür parçadan 5 veya 10 tanesini beğenmemişliğim vardır.Karamsar, bunaltıcı zamanlarda iyi gider zira çiv çiviyi söker.Tavsiyem ''Bir Pesimistin Gözyaşları''

Tiesto, dünya çapında ün salmış bir trance ustası, bir dj. Söze hiç gerek yok, hangi albümünü alırsanız alın sadece müziği açın ve gözlerinizi kapatın, o sizi ayrı diyarlara götürecektir zaten.Günün her vakti, istediğiniz ruh halinde olursanız olun, kendinizden geçeceksiniz.Tavsiyem 'Olympic Flame'

Hip-hop, bir kültürdür. Bol pantolon, bol elbise, koca kolyeler falan filan. Severek giyerim aslında çünkü çok rahat oluyor bol pantolonlar. Tabela kadar kolye takacak kadar düşmedim henüz

• quote:

Orjinalden alıntı: Nextt

Rapçiler Özenti Özellikle türkçe rapciler hepsi amerikan hayranı bi arkadaş rock sadece müzik dio anlayabilene rock kültürünü anlasaydın şimdi rap dinlemezdin
    FOREVER PUNK ROCK

Bi özenti lafını biliyosunuz camur attıkca atın.

• yani diyorum ki bişarkıya neden rock derler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

Rock Şarkıdır HipHop bir Yaşam Kültürü

• quote:

Orjinalden alıntı: Nextt

Rapçiler Özenti Özellikle türkçe rapciler hepsi amerikan hayranı bi arkadaş rock sadece müzik dio anlayabilene rock kültürünü anlasaydın şimdi rap dinlemezdin
    FOREVER PUNK ROCK

Eski aşıklarımız da rockla birbirine cevap verirdi yanlış hatırlamıyosam.
  • konu yanlış olmuş hadi deseki HIPHOP ile RAP arasındaki fark nedir dese orası tartışılır ama ROCK ne alaka

konuyu açan arkadaş ben sorayım
    HIP-HOP ile ROCK arasında benzer taraflar nedir?
  • Rapçiler amerika, emperyalist fln bissuru kufur ederler.. Yaptıkları müziğin (müzik var ise) adı ;

(R)yhtmic (A)merican (P)oetry

dir.. Müzikleri bi kere amerikan olan adamın amerika ya sataşması ne derecede göstermeliktir, sempatizan bulamaya yöneliktir, tartışılır.. Türkçe rap, sözleri çok şahane ise dinlerim, (bknz: Sagopa-Maskeli Balo) yabancı metal, rock, punk ise kulağa hoş gelenleri dinlerim (SOAD da).. Yapmacık insanları ve çabalamalarını sevmiyorum, onun yerine müziği ve sözleri çok anlamlı şarkılar var..

Blind Guardian- Nightfall,Battlefield ve Mirror Mirror özellikle olmak üzere hepsi
    Helldorado- A drinking song
    My Chemical Romance- Cancer
    30 Seconds to Mars- The fantasy
    Teoman- ne bulursanız artık :)

favori olarak gösterebilirim bunları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetfatyil

Merak ediyorum hip hop nasıl fark edilir r veya rock mesela bi şarkının rock mu hip hop mu olduğununu nasıl anliicaz

Sen Bülent Ersoy'u Hip-Hop yaparken düşünebiliyor musun? Ben de aralarındaki farkı anlayamıyorum da...
  • Alakasız bir konu...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.