Şimdi Ara

rock İle Hip Hop arasındaki Fark Nedir ( Tartışma amacı yok) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence hiphop ergenlik çağına girmiş kimlik arayan gençlerin kimlik arayışına son vermek için iyi bir araçtır

rock ise toplumun her kesiminden dinlenen köklü bir müzik türüdür

(not:sago nun sözleri yorumsuz üzgün kırgın vs. zamanlarda iyi gider)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vinsanity703

Bi Public Enemy dinleyin rapin ne olduğunu görürsünüz... 1987 yılından bu güne kadar hala ilk şarkılarını dinliyorum... Adamlar süperler...

Public Enemy-Bring the noise
    Public Enemy- Fight the power
    Public Enemy-Rebel without a pause

Off.. Hastayım bu adamlara bundan on sene önce de dinlerdim şimdi de dinlerim.
    Hiç unutmam o yıllarda akşam geç saatlerde eve gelirken karşıma bitane kurt köpeği çıkar beni kovalardı bende kaçardım.
    Ama walkmanım yanımdayken Public Enemy i son ses açtığımda ben kovalardım o kaçardı ne gaz alırdım adamlardan.
    Evet ! kabul ediyorum, biraz manyaktım.

Ama adamlarda manyak.

• quote:

Orjinalden alıntı: carpediem_now

r
    quote:

ock da böğür böğür sesler,yüksek db de gitar sesleri vardır,anlamsızdır.(örn:pentagram).
    rap de ise sözler tamamen anlamlıdır.böğür böğür sesler yoktur.
    sago,kolera ve ceza yı dinleyenler bunu çok iyi bilir.(ama cezanın ilk 2 albümü.ondan sonra çıkanlar rap ile alakalı değil.)
    örn:sagopa kajmer-günlerim ağlak
    ceza:med cezir
    kolera:matine araları

ama sadece rap dinlemiyorum.
    kitaro,buddha bar gibi sakinleştirecek müzikleri de dinlerim...

Yazımı okumanı tavisiye ederim, cevaplarınızı lütfen türlere kişilere saldırmadan yazınız...

Death grubunun zero tolerance şarkısını dinleyiniz...

Bana "yabancı" rap sözlerinden bildiğiniz varsa lütfen buraya yazınız ama en iyilerinden olsun...

250.000 seyirci rekoru hangi grup cevaplayınız???

yabancı rapin anlamını bilmediğim için dinlemem.
    ama ne yalan söliim bi ara rammsteein az dinlememiştim.

• Tabi ki de rock, örneğin the beatles, grubun ve yaptığı albümlerin ayrı bir ruhu ve armonisi var.

The Beatles - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Universal Music Group Michelle (Remastered 2009) · The Beatles Rubber Soul ℗ 2009 Calderstone Productions Limited (a division of Universal Music Group) Released on: 1965-12-03 Associated Performer, Vocals, Bass Guitar, Acoustic Guitar: Paul McCartney Associated Performer, Background Vocalist, Acoustic Guitar: John Lennon Associated Performer, Background Vocalist, 12- String Acoustic Guitar, Guitar: George Harrison Associated Performer, Drums: Ringo Starr Producer: George Martin Composer Lyricist: John Lennon Composer Lyricist: Paul McCartney Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=WoBLi5eE-wY
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.