ECOVACS X8 Pro Omni Islak Kuru Robot Süpürge Siyah 59.899 TL hatta Avantajix üzerinden alırsanız 778 TL daha uyguna gelir. ![]() ECOVACS X8 Pro Omni Islak Kuru Robot Süpürge Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ecovacs-x8-pro-omni-islak-kuru-robot-supurge-siyah-1244363.html |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3090. sayfa)

-
-
Ben de aynı modeli düşünüyorum. Dediğiniz gibi 14.8xx civarıydı fiyatı sonra birden yükseldi
-
Bugün fiyat uçtu 20.000 civarı ve üstü oldu /:
15.000 seviyelerine düşerse alacağım. 20.000 verebilsem Roborock alırım direk zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Üst segmentte rakiplerine göre fiyatına değer mi?
Arkadaşlar bir yakınım için robot süpürge önerisine ihtiyacım var.
Bütçe maximum 20bin TL ama daha düşüğü olursa daha iyi olur. Birkaç mesaj öncesinde Dreame L10s Plus dan bahsedenler olmuş.
Sorun çıkmadan kullanabileceğimiz bir model önerebilir misiniz?
-
Dreame L10s Plus
Gece 17.000 seviyesine düşüyor. Sabah kalkıyoruz yine 23.000 TL olmuş.
17.000 TL bu ürün alınır mı biraz daha düşmesini bekleyelim mi?
Tabi yine 15.000 seviyesine düşer mi ki ;)
Arkadaşlar selamlar. Ecovacs Deebot 900 modelini kullanıyorum. Ana fırça ve altındaki kapak artık çok eskidi. Aliex'de arattığımda aşağıdaki ürün çıkıyor ama biraz farklı gibi geldi. Uyum konusunda bilgisi olan var mı?
@Hepsirobot sizin elinizde mevcut mu ürünler acaba :)
aliexpress.
Yerine yedek parça ana fırça kapak kiti için Ecovacs Deebot Ozmo 900 DN5G süpürge parçaları - AliExpress 6https://tr.aliexpress.com/item/1005005395618397.html?spm=a2g0o.cart.0.0.3ff3406abxOwKf&mp=1&pdp_npi=5%40dis%21TRY%21TRY%20479.04%21TRY%20354.56%21%21TRY%20337.39%21%21%21%40210123bc17532763353014436e6fb7%2112000032892200843%21ct%21TR%21173550510%21%211%210&gatewayAdapt=glo2tur
-
Bu paraya bence çok iyi duruyor cihaz.. Bende L10S pro var. Oldukça stabil bir cihaz (Gerçi 1-2 kez servise gitti ama o kadar olur) Bendeki cihaz istasyonsuz olan model.
Sanırım Dreame L10S Plus bendeki cihazın istasyonlu hali değil. Bendeki 5000pa bu cihaz 7000pa.
Aslında tam benim istediğim cihazmış. Benim en çok eksikliğini hissettiğim şey (toz/gübür çekmesi için) istasyon. Sırf istasyonuda olsun diye geçenlerde hb 'den L20 ultra almıştım. Bozuk çıktı. Sürekli sağa sola çarpıyor. İstasyonu bulamıyordu vs. Biraz zahmetli oldu ama iade ettim. (çok büyük bir cihaz)
Cihazın Mop yapması oldukça kullanışlı oluyor ama yıkama-kurutma vs kısmı benim için çokta zaruri bir konu değilmiş.. Mopun yedeğini alıp iş bitince kirliyi çıkarıp temizi takıyorum. Müsait bir zamanda da kirliyi yıkayıp devam ediyorum. Yedek mop almazsanız olmuyor bu işlem. Kuruması çok uzun sürüyor. Robotun kendisi bu işlemi yaptığında fiyat fırlıyor. Biraz bütçe meselesi ama bence çok mantıklı duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 23 Temmuz 2025; 20:23:29 >
-
O haberdeki davanın destek bilirkişisiydim, haber de olay da yalan. Robot açıkça kurcalanmıştı kullanıcı tarafından banyoda suya girince.
Yangın bataryadan değil robotun anakartından başlamıştı.
Tüm robotlar sürekli şarjda kalmak üzere optimize edilmişlerdir. 15 günden uzun süre kullanmayacaksanız prizden çekebilirsiniz.
-
Maalesef bizde mevcut değil.
-
Linkteki ürün uygun mu peki biliyor musunuz. Bendeki model Deebot 900/901 diye geçiyor. Daha önce Lidar ve fırça bağlantı yeri tamiri için size göndermiştim.
-
Arkadaşlar üstadlar selamlar. Beni hatirlarsiniz. Dreame l20 ultra satin almıştım hb den. Yuvasına oturma sorunu yüzünden değişime yollamıştım. Yeni cihaz geldi. Dün actim kurdum. Ilk cihazdaki istasyona tek seferde yerlesememe durumu bu cihazda da ilki kadar olmasada var. Ama bu cihaz bi sekilde zorlaya zorlaya yerlestiriyor kendini. Sorun artik cihazlarda degil bende muhtemelen. Ya zeminde bir sorun var yada yerlestirdigim yerin yaninda parlak lake dolap var ondanmidir bilmem. Farkli bir odaya yerlestirip yeniden haritalama deneyeceğim. Tabi bu arada dreame turkiye ile de iletişimde olacağım. Sonucu sizlere iletirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X