Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3091. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.980
Cevap
1.505
Favori
2.638.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30893090309130923093
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aldım, bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funnel kullanıcısına yanıt
    Kaçırdık firsati

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lokurtu93 L kullanıcısına yanıt

Devam ediyor, sepete ekleyin ödemede 3000tl indirim yapacak.

• Southwester kullanıcısına yanıt
    Aldım teşekkürler. Sadece şeyi soracağım. L40 ultra mop bir modeli mi ce gibi? Yoksa açıklama mi yazmış mediamarkt yanına acaba ?

• Ayrıca sarf malzeme ve tricut fırça için öneriniz nedir ? Nerelerden almayi onerirsiniz ? Daha önce alanlar yazarsa sevinirim

temu da vardır kesin

• fthbsbg F kullanıcısına yanıt

1 saate 1 brakitorim 27 6 taksit denk getrebilsemm hemen alacam dream L20 yi inssallah

• Haber veren arkadasa teşekkür ederim. Az önce siparişi gectim 4 taksit olarak ekstrem de yeni kesilmişti 5 taksit gibi oldu.

L20 ultra ile yaşadığım istasyona oturmama sorun hepinizin malumu. L40 ultra gelene kadar l20 ultradaki sorunumu çözersem l20 ultra kalacak. Çözemezsem yola l40 ultra ile devam edeceğim.

Bu süre zarfinda l20 ultrayi evin farkli konumlarina yerlestirip denemeler yapacağım. Sonuç alirsam sizlere de yazarım.

Klasik L40 Ultra hocam, CE gibi farklı bir model değil.

• https://app.hb.biz/Qjsf5obxnMXu

Geçen aldığım fiyata düşmüş. Satıcı, hepsi burada.
    İhtiyacı olan kaçırmasın. İyi fiyat.

• Merhaba Ali bey.
    2022 mayıs tarihinde almış olduğum roborock s7 robotum sıcaklık eşiği uyarısı veriyor. Bunun için ne yapmam gerekli. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• L20 ultra istasyona oturmama konusunda şöyle bi gelisme var arkadaslar. Bir arkadaşım uyardi. mutfaktaki kapi eşiği sökülmüştü orayi tamir ettim. O bölümde robot hafif bosluga düştüğü icin zipliyordu haritalandirma sirasinda. yeniden haritalandirma yaptim. Kesinlikle daha iyi oldu şuanda. Suan 5 kere istasyona dönüyorsa 2sinde ilk denemede tek seferde yerleşiyor. Geri kalan 1 inde ilk denemede zorlaya zorlaya yerleşiyor. Geri kalan 2 seferde ise ilk denemede 3 kere zorlayip yerlesemiyor cikip otomatik yerlestirme devrede diyor ve 2. Girisinde tek seferde yerlesiyor. Rakamlar oransal dır. Bilmem durumu anlatabildim mi? Peki bu durum normal mi arkadaslar?

L40 ultra da kargoya verilmiş geliyor. Arada 7 bin lira fark var. L20 ultra temizlik açısından beni memnun etti. Ama bu istasyon meselesi uzun vadede can sikar mi bilemiyorum. Yarin evin baska bir yerine konumlandirma yapip yine deneyeceğim. Aklimda soru işareti kalsin istemiyorum. Bir karar vermem lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim_koparal -- 25 Temmuz 2025; 22:47:27 >

• nofearnomercy kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    İki temel sebebi olabilir: batarya sorunu veya anakart alım kontrol devresi
    Genelde ikisi birlikte sorun yapar.
    Servis ihtiyacınız olur ise yardımcı oluruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    X40 için ben malzemeleri temu ve türkiyeden almıştım. Temudan aldığım filtreler uyumsuz çıktı iade ettim. Temudaki paspasların ömrü orjinalin yarısı kadar. Arkadaki cırt cırtları bir süre sonra mop diskine yapışmıyor. Fiyat olarak özellikle 16 tane falan alırsanız orijinalinden çok çok ucuz oluyor. Filtreler ve yan fırçayı türkiyeden aldım. Filtreyi orjinali gibi yıkamıyorum çünkü orjinali gibi dayanıklı olmayabilir. Yan fırçalar da ilk aldığım yerde fırçanın yere temas etmemesi sorunuyla karşılaştım iade ettim. Yan fırçaları toplu almayın çünkü kutudan çıkanların yarısı sağlam yarısı problemli çıkabiliyor. 6'lı aldınız diyelim. Hepsi vidalı. 6 taneyi de test etmeniz lazım. Uğraşılmaz. Çöp torbasını temudan aldım sıkıntı yaşamadım. Tricut fırça temudan aldım. Henüz monte etmedim ama görüntüsü falan orjinale yakın.

• Dün hem l20 ultra nin hemde l40 ultranin reddit forumlarinda kronik bir sorunu varmi diye uzun süre arastirma yaptim. L20 ultra da benim yaşadığım istasyona oturmama sorunu yasayan bir sürü insan var. Üstelik ilk basta sorun olmamasina ragmen zamanla ortaya cikan da olmuş. 2024 ve sonraki üretimlerde bu istasyonu degistirmeleri de şüphelerimi arttırıyor.

L40 ultra ya gelirsek belirgin bi şikayet konusu yok sadece yazilimin cok stabil olmamasindan bahsediliyor. Bu arada l40 da bir şikayet cok dikkatimi cekti size ozellikle sormak istiyorum. Hepsiburada da bir yorumda cihazin moplarini almada sorun yasadigi iddia ediliyor. Yorumu sizlere aynen iletiyorum:

"Dreame L40 Ultra modelini kısa süre önce Hepsiburada üzerinden satın aldım ancak cihazın mop (paspaslama) fonksiyonunda ciddi bir sorun var. Cihaz, "paspas pedlerini takamadı" şeklinde bir hata uyarısı veriyor ve pedleri dışarı çıkarması gereken mekanizma doğru çalışmıyor. Bir taraf ped dışarı çıkarken, diğer taraf içeride kalıyor ve bu durum pedlerin cihaza düzgün şekilde takılmasını engelliyor.

Elle müdahale edip pedleri manuel olarak yerine oturttuğumda geçici olarak çalışıyor, fakat otomatik fonksiyon sürekli olarak arıza veriyor. Sorunun donanım kaynaklı mı yoksa yazılımsal mı olduğunu net olarak anlayamadım, ancak bu seviyede bir ürünün iki haftadan kısa sürede böyle kritik bir arıza vermesi büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

İnternet üzerinden yaptığım araştırmalarda Dreame X40 ve L40 modellerinde bu arızanın kronik olduğu, birçok kullanıcının bu tip sorunlarla karşılaştığı ve üretici firmanın çözüm oluşturamadığından şikayetçi olduğunu gördüm. Çin'deki üreticisine ve Türkiye distribütörüne mail atarak ürünün ayıplı mal statüsünde değerlendirilmesi gerektiğini bildireceğim. Eğer bu konuda çözüm üretemezlerse, Türkiye'de satışının durdurulması için Ticaret Bakanlığı'na ve CİMER'e şikayetimi ileteceğim.

Fiyatına göre bu kadar kısa sürede bu tip ciddi sorunlarla karşılaşmak kabul edilebilir değil. Ürünü alacakların dikkatine sunarım."

Yorum bu şekilde. L40 ultra veya x40 kullanip bu sorunu yasayan oldumu? Saygilarimla...

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Ali bey sizinle iletişime geçeceğim.

• X40 Ultra 39.974 TL

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]amazon
    Dreame X40 Ultra Çıkarılabilir ve Kaldırılabilir Paspaslı Robot Süpürge, Yan Fırça ile Kapsamlı Temizlik, 12.000 Pa Emiş Gücü, 70℃ Kendi Kendini Temizleyen Paspas ve Yıkama Levhası, beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0F53XLV8R?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

HB'de de 39.999 TL

https://www.hepsiburada.com/dreame-x40-ultra-robot-supurge-beyaz-p-HBCV00006WWJMV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temet Nosce -- 26 Temmuz 2025; 13:44:6 >
  • ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt

Umarım sadece bununla kalır Dreame sorunları çünkü firma, daha önce de yazmıştım, sektördeki en düşük kaliteli elektronik komponent üretim ve kullanımı ile nam almıştır.

Elektronik cihazlarda fiyat/performans değerlemesi yapılırken özelliklerine, getirdiği yeniliklere ve bunun maddi karşılığına bakılır doğal olarak, çünkü ilk anda bir elektronik yapının dayanıklılığına ilişkin gözle veya elle yapılabilecek bir değerleme yoktur.

Ancak robotlarda durum biraz daha farklı çünkü aslında robotları 'hareketli elektronik cihazlar' olarak değerlendirmemiz lazım. Bu durumda fiyat/performans değerlemesi farklı bir boyuta giriyor, işin içinde sağlamlık, performansın sürekliliği, mekanik aksam ile sürekli uyumu ve buradan gelecek şoklara dayanıklılığı önem kazanıyor. Tabii ki bu durum satın aldığınız ilk anda ortaya çıkmaz, mekanik yıpranmalara ve kullanım koşullarına bağlı olarak zamanla üzmeye başlar.

Uzun lafın kısası, satın alma aşamasında size çok iyi görünen f/p orta vadede çok yanıltıcı olabilir, beklentilerinizi yükseltmeyiniz.

Saygılarımla

• 34 bine l40 aldım kargoda geliyor. Onu iade edip 40 bine x40 almalı mıyım arada performans olarak çok fark var mı

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Üstadım inanki bir haftadır verdigim para çöpe gitmesin başım ağrımasın diye didik araştırıyorum. Evet dreame nin parca kalitesinin bende cok üst duzey olmadığını düşünüyorum. Fakat piyasada ciddi anlamda f/p cihazlar dreame de.

Bir haftadır yazıyorum fark ediyorsunuzdur hem l20 hem l40 aldım kampanya döneminde birini iade edeceğim. L20 26600 l40 33800 aralarinda 7 bin lira fark var. L20 istasyona oturmada sorun yaşıyor ama temizliğinden gayet memnun kaldim. Bana l20 fazlaca yeterli bunu gördüm ama bu istasyon meselesi can sıkıyor.

L40 a gelirsek açıkçası 7 bin lira fark veririm vermesine de bana cok da ahım şahım artilar katmiyor. Üstelik sizinde ifade ettiğiniz gibi malzeme kalitesi soru isaretiyken bir de üzerine sicak su ve temizlik solüsyonu eklenince orta vadede cihaz bizi üzer diye de tedirginim l40 da. L20 de kismen bu konuda kafam daha rahat çünkü sicak su yok ve solüsyon cihaza girmiyor sadece mop yikama.

Kafam karisik belki de ikisini birden de iade ederim bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 30893090309130923093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.