Çok teşekkür ederim. Fiyatı görünce dayanamadım zaten. Yoksa P50 yi bugün alacaktım. Vatan gece bu tarz indirimleri yapıyor. Buna benzer bir indirimde, oled tv de yakalamıştım. Nasıl bir kâr marjı varsa adamların, abuk subuk fiyatlara düşürebiliyorlar :) Bu arada memnun musunuz şimdiye kadar ki tecrübenizde.. Bir olumsuzluk yaşadınız mı? Özellikle mop olayı çok önemli benim için.. Haritalamada kafa karışıklığı vs. yaşıyor mu? |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3089. sayfa)

-
-
Görünen o ki, Dreame yine Ecovacs’tan teknoloji çalmış ve geliştirmiş.
Yeni Aqua 10 robotun içinde kendini temizleyen silindirik mopa sahip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 18 Temmuz 2025; 15:2:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buralara ne zaman gelir acaba?
DREAME 追覓台灣youtube
🌊追覓Aqua 10 Pro Track 履帶式活熱水洗地旗艦機皇 實時熱水自清潔 👉https://dreame.info/6zw4j 只會簡易拖地的「掃地機」已經不夠看❌ 追覓這次有備而來,跨時代的一大步🏃➡️ 💫Aqua 10 Pro Track 首創活熱水履帶式「洗地」機器人💦 革新技術採用 #履帶式45度熱水洗地 #18N下壓力深度洗 主機搭載清污水箱,實時注入清水、刮除污水,讓拖布永遠維持在乾淨狀態 實現真正的一邊洗地,一邊自清潔🫧! 🔈「時刻都用活水洗地,才是真的乾淨!」 \🌟Aqua 10 Pro Track 頂尖規格,未來科技🌟/ 1️⃣ 首創「履帶式滾刷」「實時自清潔」拒絕以髒拖髒 2️⃣ 首創「45°C活熱水洗地」「100°C沸水自潔」不怕重油重污 3️⃣ 首創「仿生機械足」「升降式底盤」 覆蓋式全屋清潔 4️⃣ 專利「潛望式升降雷達」 深入低矮隙縫 精準導航避障 5️⃣ 仿生「AI雙目避障」 精準識別 極致貼邊 清潔無死角 6️⃣ 首創「主動式梳齒刮條」「雙滾防纏滾刷」 無懼毛髮纏繞 7️⃣ 首創「烘乾塵盒塵袋」「UV燈除菌」全機7重除臭抗菌 👉https://dreame.info/6zw4jhttps://www.youtube.com/watch?v=F4mLcdP0p-w -
haber bekliyorum ,teşekkürler
-
Yeni amiral gemileri bundan sonra rulo paspas olacak.
-
Silindir mop Eufy omni s1 pro'da kullanılmamış mıydı ilk ya da asıl başarısını bu cihazda göstermişti diye biliyorum. Paspasta biriken kirli suyu cihazda bulunan kirli su tankına gönderiyor böylece büyük lekekerde yuvarlak paspas pedlerindeki gibi lekeyi paspas yaptığı zemine dağıtmadan yerleri paspaslıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar silindir değil, silindirlerin çok az bir kısmı yüzeye değiyor dönerken, bunlar düz yüzeyinden dolayı 16 kat daha büyük alana değiyor dönüş sırasında…
Hepsi iyi güzel de o yükseklik nedir allasen. Adam 7,98'e cm'e inceltti cihazı sen gömülü lidarla o yüksekliği nasıl x40'ın bile üzerine çıkarmayı başardın.
X50 kasası gibi düşündüğüm için dikkat etmedim, lidarlı, lidarsız kaç mm ? Bakamıyorum da şu an…
Muhtemelen lidarsız ölçüsü o. Lidar gömülünce o boy oluyordur. Çincem zayıf
Ecovacs ile sorun yaşayan olmadı mı hiç bugün? Sanırım uygulama patlak sabahtan beri robotu çevrimdışı gösteriyor bağlı olmasına rağmen.
Modemi de robotu da kapatıp açmak işe yaramadı, uygulamadan robotu tekrar bağlamaya çalıştım son aşamada isim verirken yine patlıyor.
Profil sekmesinde de garip şeyler yazıyordu uygulama verilerini sıfırladım şimdi giriş de yapamıyorum, merhaba sayfasından ilerlemiyor.
(014,-9001) şeklinde hata veriyor uygulama her açılışta. Tek sorun yaşayan ben miyim?
-
Merhaba,
Ecovacs dan daha önce yazılım anlamında memnun kalmamıştım.
Şimdi Roborock a şans vereyim istiyordum ancak dreame ler baya popüler sanırım. Roborock da x40, x50 ya da movanın p50 serisine muadil ürünlerin hangileri s8 Max ultra mı? Ben yurtdışındayım x50 alıyım diyordum ama p50 serisi de f/p görünüyor. Ne derseniz şuan en üst düzey cihaz x50 mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dreame ürünlerinde son dönemde epey kampanya yapılıp fiyatlar aşağıya çekildi. Zaten ürünlerin lansman fiyatı da rakiplerinden uygunken üstüne bir de 8-10 bin liralık ciddi indirimler de yapılınca herkesin bir anda plansız satın aldığı modelleri oldu. Şu ana kadar alanlardan da bir şikayet ya da pişmanlık görmedik. Kendim de x40'ı 8 aydır kullanmaktayım. Leke tanıma fonksiyonu ve güncellemeden sonra yaşanan bir problem (onu da cihazı resetleyerek çözdük) dışında bir sorun yaşamadım. X50 modeli de ilk çıktığında yabancı forumlarda şikayetler vardı fakat gelen güncellemelerle bu sorunlar da çözüldü. Fiyatından mütevellit forumda çok kullanan yok kullananlar genel anlamda memnun. Benim gözlemim cihazlar piyasaya ilk sürüldüğünde yazılımsal sıkıntıları oluyor ama zamanla çözülüyor. Şu an Saros ve X50 modelleri en üst düzey modeller. X50'de ciddi fiyat avantajı var Saros'a göre. Yine x40'ta gözlemlediğim Dreame'nin üst modellerinde x40-x50 gibi malzeme kalitesi gerçekten iyi. Cihazı kullanırken bu cihaz 5-6 sene rahat idare eder diyorsunuz.
-
Dreame markasına karşı önyargımı kırsam alacağım ama uzun süreli kullanımda roborock haricinde stabilligini koruyan marka halen denk gelmedim.
Yurt dışındaysanız Mova V50 Ultra Complete şu an 999$ fiyatı ile en mantıklı seçim olacaktır.
2 aydır xiaomi s20+ kullanıyoruz evde ve çok memnunuz 2 günde 1 çalıştırıp tozlanmayı engelliyoruz ama aklımda şu soru var sürekli şarj kablosu prizde takılı ve çalışmadığı zamanlarda sürekli şarj oluyor bu hem elektrik hattı için hemde süpürge için bi sorun oluştururmu ? Bi haberde gördüm kadının evi yanmış şarjdaki xiaomi vacuum modelinden yangın çıktığı bilirkişi tarafından tespit edilmiş.
Bir sorun olmaz. Cihazlar buna göre tasarlanıyor. 3,5 yıl kullandığım xiaomi mop 1C'nin pili en son %70 kapasiteye düşmüştü. Tatiller hariç hep şarjdaydı. Tabii ki pili olan her cihazda patlama ve yangın riski olur ama bu hatalı pilden kaynaklıdır. Kolay kolay sorun çıkmaz.
Merhabalar,
2 sorum olacaktı. Yardımcı olursanız seivinirim. S7 Maxv Ultra süpürgem var, elektrik gidince süpürge istasyon ayrılıyor ve zamanla kapanıyor. Yazlıkta kullandığım için bu durumda uzaktan bağlanamıyorum, bir ayarı var mıdır. Bulamadım, niye istasyondan ayrılıyor.
2. sorumda büyük teras için yıkama yerine kullanabileceğimiz bir robot süpürge var mıdır. Teşekkürler
-
Araştırmalarım sonucu ve buradan aldığım tavsiyeler doğrultusunda
Dreame L10s Plus - çöp istasyonlu modelini almaya karar verdim.
Geçen hafta 15.000 TL küsürlerdeydi şuan 17.000 TL.
Biraz beklemeyi düşünüyorum tekrar fiyat indiğinde 15.000 bandında alınır mı ?
Fiyat inmez ise 17.000 bandından alacağım peki bu fiyatada değer mi :)
Bu fiyat banında henüz ürün almadığım için tavsiyelere halen açığım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X