Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3095. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
61.968
Cevap
1.504
Favori
2.638.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30933094309530963097
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Freo X değil zaten, sizin atmış olduğunuz düz Freo.

Narwal Freo: Versatile Self-Cleaning Mop - Narwal Robotics

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Xiaomi Mop5 Pro tanıtıldı.

23kPA, çift dönen mop başlığı, hareketli lidar (inince 88mm), 4800mAh batarya (çok anlamlı değil bu güç için), 80C mop kurutma,

İki versiyonda geliyor: Tanklı ve duvar bağlantılı su sistemli

Tahminimce markaların sonraki hedefleri gidere bağlanabilen süpürgeler olacak. Temiz su için de arıtma cihazına bağlanabilen süpürgeler. Öyle olursa sadece arada bir torba değiştirmek yeterli olacak sanırım. Bağlantı hortumları nasıl olacak acaba merak içerisindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    Şu an Freo sitesinde öyle bir model yok, satıcı yorumlarda Freo X olduğunu söylemiş, aynı zamanda birine 3000pa demiş başka birine de 7000pa diye cevap vermiş. Resimdeki ürün ise sizin gönderdiğiniz Freo kamera alanı ufak çünkü. Almak isteyen varsa satıcı ile netleştirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anywar kullanıcısına yanıt
    Bir çok modelin bu yeteneği mevcut zaten şu an.

• Hicks kullanıcısına yanıt

Tr de satılan model var mı arasında?

• Roborock Vacuum Q8 Max Pro Robot Süpürge Beyaz

18.138 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 507 TL daha uyguna gelir.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]idefix
    Roborock Vacuum Q8 Max Pro Robot Süpürge Beyaz - idefix
    https://www.idefix.com/roborock-vacuum-q8-max-pro-robot-supurge-beyaz-p-9669277
  • anywar kullanıcısına yanıt

Dreame X40 Master, Narwal modelleri hatta Roborock S8Max Ultra modelinde dahi bu özellikler var zaten. Midea da ABD pazarı için çamaşır makinesi ile entegre bir robot tanıttı CES fuarında bu sene ama henüz piyasaya vermedi. Eurreka ve Ecovacs'ın da benzer tanıtımları var.

• www.hepsiburada.com
    Roborock Saros Z70 Akıllı Robot Süpürge Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/NdhVw7vnQbkR

56875 satıcı butiktaş, aksiyon arayan deneyebilir.

• Oppsional O kullanıcısına yanıt
    Be da va

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dreame L10 Prime Beyaz Robot Süpürge

14.999 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 83 TL daha uyguna gelir.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]www.teknosa.com
    Dreame L10 Prime Beyaz Robot Süpürge Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/dreame-l10-prime-beyaz-robot-supurge-p-115044560
  • Oppsional O kullanıcısına yanıt
    Roborock feci patladı bence ya da buradaki bölgesel yazılımında sorun var. 84 binlik makinede 2.7 değerlendirme puanı nedir allasen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 2 Ağustos 2025; 2:47:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gozde36 G kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Neredeyse sizinle aynı durumdayım irobot i7+ ve braava 390 sahibiyim ve artık yeni bir robot süpürge bakıyorum hem paspas hem de vakumda iyi olan.

Dreame x40 aldım denedim ve binlerce pişman olup hızlıca iade ettim, yazılımsal geliştirmesi gerek çok hataları vardı.

Aslında irobot bu işin mucidi ancak sektörün çok gerisinde kaldı teknoloji olarak ( zamanında s9 modelini bile kullandım onunda kronik sorunları vardı).

Şimdiler de ya robororck curve yada saros 10r düşünüyorum. Ancak curve fiyatı şuanki yeni makinelerin özellikleri ile karşılaştırınca biraz yüksek kalıyor, Saros 10r ise piyasada yok yada saros 10 ile z70 arasında kendine yer bulamadı henüz fiyat olarak.

Ancak yeni nesil robot süpürgelerin hemen hepsinde ( irobot lidarlı olmadığı için bu sorun onda yok ) şöyle bir sorun var : Uzun perdeleri engel olarak görüp süpürgenin arkasına geçmemesi ve etekli kanepelerin altına ( eteği engel olarak düşünüp geçmemesi) girmemesi

Bu iki problem nedeniyle yeni bir robot alma aşamasındayken bir türlü emin olamıyorum.

Bildiğiniz yeni nesil cihazlarda bu sorunu aşan bir model var mı ?

Yada bu problemi çözen arkadaşlar varmı ?

• clavinova C kullanıcısına yanıt
    X40 ile ne kadar zaman geçirip, ne gibi sorunlar yaşadınız acaba?

Perde ekleme özelliği işe yaramadı mı?

Perde ekleme özelliğini defalarca denedim, hatta sadece o bölgeyi seçip defalarca o şekilde de denedim.

Hem perde hem hem etekli kanepeler için ikisini ayrı ayrı denedim, cihazı resetledim, update kısmına baktım yine denedim.

Kısacası 1 hafta boyunca x 40 ı gerçekten düzgün çalışması için çabaladım ancak olmadı

Bunun dışında 20 cm boşluk olan tv ünitesinin altına girmeme, hiçbir engel olmayan kısımaları süpürmeyip pas geçme gibi türlü türlü sorunları oldu.

Sonunda pes ettim ve iade ettim.

Bu nedenle yeni alacağım herhangi cihazda bu gibi sorunları yaşamaktan açıkçası çekiniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clavinova -- 3 Ağustos 2025; 1:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clavinova

Perde ekleme özelliğini defalarca denedim, hatta sadece o bölgeyi seçip defalarca o şekilde de denedim.

Hem perde hem hem etekli kanepeler için ikisini ayrı ayrı denedim, cihazı resetledim, update kısmına baktım yine denedim.

Kısacası 1 hafta boyunca x 40 ı gerçekten düzgün çalışması için çabaladım ancak olmadı

Bunun dışında 20 cm boşluk olan tv ünitesinin altına girmeme, hiçbir engel olmayan kısımaları süpürmeyip pas geçme gibi türlü türlü sorunları oldu.

Sonunda pes ettim ve iade ettim.

Bu nedenle yeni alacağım herhangi cihazda bu gibi sorunları yaşamaktan açıkçası çekiniyorum.

Geçmiş olsun. X40 ile kötü bir tecrübe yaşamışsınız. Muhtemelen arızalı bir cihaza denk geldiniz. Hali hazırda kullanıyorum. Perde eklenmişse ve şal gibi yerde uzayan bir perde değilse blackout gibi kalın sayılabilecek perdelerin altına bile tereddütsüz giriyor. TV ünitesi altında yerde kablolar varsa oraya girmemiş olabilir Haritadaki engeli seçip yoksay derseniz o bölgedeki engellerin de gerekirse üzerine tırmanıyor.

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, benim senaryoda perdelerin 3 cm yer ile mesafesi vardı, tv ünitesinin altıda boştu kablo kanalı kullandığım için.

Sıfır cihazda bu sorunu yaşayınca direk markadan soğudum aslında.

Perde ekleme özelliği roborock curv / saros 10r de var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslanor1940

Herkese merhabalar, yıllardır roborock S5 max kullanan birisi olarak marka modelden çok fazla memnunum. Şimdi başka ev için tekrardan bi robot süpürge ihtiyacım oluştu. İki model arasında kaldım, S8 pro 21.999 TL Hepsiburada satıcılı ve Q8 Plus 18.999 TL o da Hepsiburada satıcılı. Q8 plusun beni cezbeden yanı kendi kendini temizlemesi. Alerjik yapıya sahip olduğumdan S5 max ı ne zaman temizlesem bi hapşırma tufanı kopuyor maalesef. Kullanılacak alan sadece parke üstü, şimdilik bi halı derdimiz yok. İkisine de baktıgımda vakumlama gücü 10.000 pa olarak görünüyor. Q8 in kendini temizleme özelliği varken neden S8 daha pahalı. Bu konuda yardımcı olabilecek üstadların fikirlerine ihtiyacım var, şimdiden herkese iyi forumlar dilerim. Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Bir de bu modelini gördüm şimdi( Q8 Max plus) S8 pro vs Q8 Plus vs Q8 Max plus arasında kaldım. İçlerinde sadece Q8 Max Plus 5500PA diğer ikisi 10.000 olarak görünüyor. Gerçekçi mi bilemedim.

Tekrardan merhabalar, bu konuda yardımcı olabilecek fikir verebilecek var mı? Sizin tecrübelerinize dayanarak bir tanesini sipariş edeceğim.

• Arçelik Imperium 3221'i emekli ediyorum. Yerine az önce Narwal Freo X Ultra sipariş verdim. 39.000 TL'den favorilere eklemiştim şuan 29.800 TL'ye satılıyor. İndirimi görünce tetiği çektim. Umarım menun kalırım. Forumda Narwal ürünlerini deneyimlenler var mı?

Link:https://app.hb.biz/E9yRvZDddX0s

• webmasto W kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın…

Kullanan görmedim ama güzel makina, mop kısmı zaten çok iyi, tek tarafı açık dolanma önleyici fırça da oldukça başarılı, tek sıkıntı otomatik toz boşaltamaması, bu fiyata onu da yapması gerekirdi.

Teşekkür ederim. Aslında toz boşaltmaması benim için daha ideal. Toz torbası masrafı olmayacak. Ayrıca marka toz sıkıştırma yaparak 7 hafta depolama yapabileceğini söylüyor.

• 
Sayfa: önceki 30933094309530963097
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.