Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3092. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
61.965
Cevap
1.504
Favori
2.637.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30903091309230933094
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İbrahim bey bahsi geçen sorunu x40 modelinde 3-4 kez yaşadım fakat 3-4 aydır böyle bir problemim yok. Muhtemelen gelen güncelleme ile bu sorun düzeltildi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • t.mustafa T kullanıcısına yanıt
    Lidar yüksekliği sizin için önemli değilse değmez. Siyah renk de değil x40. Siyah görüntünün yanında mat siyah olması sayesinde zor çiziliyor, çizikleri belli etmiyor. Onda da bu indirim yok.

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim. Lidar yüksekliği arasında ne kadar fark var acaba

6,8 mm. Az bir rakam değil.

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt
    Hocam baza 11 cm yükseklikte acaba x40 97 mm yazıyor girer mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eger baaza alcak gellirse koçtas da baaza yukselticiler bar seffaf bilginizz olsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahhhhhin S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hemen inceleyim. L40 almıştım şimdi bazayı ölçtüm uymuyor x40 indirimde olunca acaba bunu iade edip onu mu alsam diye şüpheye düşmüştüm

• Arkadaşlar merhaba bu kısmı temizlenin kolay yolu var mı? Kedimiz var kılları buraya yapışıyor ince temizlikte çok zorlanıyorum nasıl yapabiliriz😬

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• Herkese merhabalar, eski robotum(irobot i7) artık emekliye ayrılmış durumda uzun süredir de yeni robot arayışındayım evim 4+1 sadece salonda halı var giris ve mutfakta kilim kullaniyorum yani sert zemin çoğunlukta bu yüzden iyi silmesi de benim için önemli 2 aşırı tüy doken kopek 2 cocuk 2 yetişkin oldukça kıllı tüylü bir ev :) irobot silme robotum var ama toplasam 10 kere kullanmadım çünkü aşırı mantıksız bir ürün
    Simdi sizlerden yardım rica ettiğim konu eleye eleye bu ikileye kadar indim
    Roborock qrevo curv 57.900
    Ecovacs deebot x8 59.900
    Sizce hangisini almalıyım baska robot tavsiyelerine de açığım.
    Not olarak şunu da eklemek isterim irobottan aşırı memnundum yine aynı marka almak isterdim fakat ne yazık ki şuan ki beklentimi karşılayan bir cihazı yok.

• gozde36 G kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile i7 500ml toz haznesine sahip ve çift fırçalı bir model. Toz haznesi ne kadar sürede doluyor temizlik sırasında sizin senaryonuzda?

X40 da L40 da 11 cm'lik boşluğa girer. Sorun yaşamazsınız.

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Benim 2 kopek olduğu için temizlik sırasında muhakkak dolup uyarı veriyordu boşaltıp devam ettiriyordum.Uzun süredir de kullanamıyorum çünkü teker arızası verdi batarya da artık çok az dayanıyordu fazla masraf çıkarır dusuncesiyle tamire de vermedim ama dublex eve geçme durumum var o zaman bi arastiricam masrafını. En azından üst katta silme yaptirmayacagim zamanlarda i7 kullanırım.

2 Labrabor ile Dreame X50 kullanıyorum, günde iki kere otomatik temizlik yapıyor, 3 günde 1 de mop yapıyor.

Tek temizlik sırasında 2-3 defa toz haznesini gidip boşaltıyor. Kuçuların cinslerini bilmiyorum ama büyük ırk ise X50 dışındaki cihazlar bu tüy yoğunluğunu kolay kolay kaldıramaz.

Kilimleriniz sıkıntı yalnız, onları sabitlemelisiniz…

Dreame x40 indirimde yakaladım aslında ama kronik lidar sorunu falan korkuttu beni almadim sonra x50 yi araştırdım ama ona da cesaret edemedim :) benim kızçelerin birisi kısa tüylü beagle cinsi diğeri alman spitz (pomeranian bi tık büyüğü) öbek öbek tüy döküyor maalesef.
    Anladığım kadarıyla memnunsunuz tavsiye ediyorsunuz. Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?

3 aydır kullanıyorum, oldukça memnunum…

Sizin bebeler bizimkilerin üçte biri kadar, muhtemelen X40 da yeterli gelir.

X40’da kronik lidar problemi mi varmış?

Evet burda forumda okudum tekrar bulabilirsem atarim size, teşekkür ederim cevaplarınız için.

Yok öyle bir problem, X50 için konuşmuştuk onu, o da kronik bir sorun değil, çok nadir görülmüştü, devamı da gelmedi zaten.

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    Sıcak su ve temizlik solüsyonu sadece mop temizliğinde kullanılıyor. Ahım şahım özellikler değil ama paspas pedlerini özellikle yağlı yapışkan lekeler için illa ki artısı var. Asıl fark emiş güçleri ve uzayan fırçada. Yalnız l40'da ekstra özellikler mevcut, kamerası farklı, işlemcisi farklı, yapay zeka ile temizlik ve paspas uzatma teknolojileri farklı. L20'de bildiğim kadarıyla perde ekleme yok. Cihazı belli bir süre kullandığınızda fırçanın giremediği belli yerlerde kirlerin biriktiğini görürsünüz. L40 öyle bir cihaz değil. Haftanın 6 günü çalışırtırın. 3-4 ay evde ne süpürge ne de paspas ihtiyacınız olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 27 Temmuz 2025; 17:48:30 >
    X40'ta kronik bir problem yok.

• Dreame l10s pro da ikinci kat için ayrı haritalama yapılıyor mu ? İki katlı evlerde kullanımı nasıl?

• 
Sayfa: önceki 30903091309230933094
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.