Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.771
Cevap
682
Favori
949.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyatı yükselttiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi 6479tl olmuş fiyat şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolverine Y kullanıcısına yanıt

Hala iyi fiyat, en ucuz yerden 500 lira daha ucuz.

• Sipariş geçtim bakalım hayırlı olsun umarım memnun kalırız. Dediğiniz gibi fiyat performans anlamında çok alternatifi yoktu zaten

• curufperlit C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu soruya yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır? Ya da uyan parçalar hangisidir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • normalde bende vacum mop pro kovalıyordum,aklımdaki rakam 4-4.5 arası vermekti,ama bu akşam tcl sheeva 6500 indirime girince,üstüne 6 taksitte yapıldığını görünce yapıştırdım geçtim,gece gece kargoya bile vermiş trendyol,galiba depodan direk yolladı büyük ihtimal trendyol,bu aleti kullanan yorumu olan varmı ? galiba tek paspas mop çekme yokmuş diyorlar ama incelemeleri izliyorum paspas çekiyor filan diyorlar çok ikilemde kaldım.

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Hocam ürünün hayırlı olsun. İyi fiyata almışsın gerçekten. Garantisi hangi firmadan bilgin var mı? Yada ürün gelince garanti kağıdındaki firma bilgilerini paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 14 Ekim 2022; 11:21:27 >
  • Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]
    N11 de 5700e satılıyor ama satıcı güvenilir mi bilemedim

• emurat E kullanıcısına yanıt

5 dakika önce teslim edildi, Dora Mobile garantisi.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

ben de sipariş verdim bilgi sahibi değilim hocam ama mop olan 6500M sanırım, bu 6500

Tekrar hayırlı olsun hocam. Dora firması Garanti için nasıl hocam bilgin varmı? Çok bilinen bir firma değil sanırsam.

• hsndnc kullanıcısına yanıt

evet incelemelerde telefondada gözüküyor 6500M olarak,bakalım bize gelen düz 6500dür büyük ihtimal gelince göreceğiz :)

fotoğraf atabilirmisiniz ? düz 6500mü hocam ? kargolama nasıldı dümdüz kutuyla yollamışlarmı pat pat filan sarmışlarmı hocam ?

• emurat E kullanıcısına yanıt

Xiaomi Türkiye, mi.com falanda burası garantili ürünler satıyor, xiaomi türkiye garantili dedikleri ürünlerde burası garantili çıkabiliyor yani. Media markttaydım az önce oradaki mop 2 prolarda dora garantiliydi.

Ben bunların garantisi var gözüyle bakmıyorum açıkçası, evofone, delta, dora, xiaomi türkiye vs bunlar garantisi yok sayılır. Aldığımız yer düzgün olsun en azından da diye bakıyorum, yarın garantiye gitsek aracı tutarız veya thh vs gitsek ya da azami tamir süresini aşsa paramızı sorunsuz iade alırız.

Mop 2 pro benim aldığım ürün, mesajları karıştırdınız sanırım.

• yolverine Y kullanıcısına yanıt

Hatalı ilan sanırım. Satıcının bu tarz bir ürünü hiç yok (araba parçası üzerine). Şu anda aktif değil zaten eğer yanlış bakmadıysam.

Ben yaklaşık 2 hafta kadar önce 6200 TL ye Amazon’dan aldım. Garantisi Bilkom un. Yorum olmadığı için de en kötü Amazon’a iade ederim diye düşündüm. Ürünün mop özelliği yok sadece vakum. İstasyonu gayet yeterli ve çok güçlü. Haritalamayı bence güzel yapıyor. Yeşil UVC ışıklı temizlik de yapıyor. Bence en büyük artısı da bu. Ürün ilk zamanlarda çok çarptı sağa sola ancak haritayı silip baştan yapınca artık çarpmıyor. En en büyük sıkıntısı halılarda çok vasat. Shaggy halı da çalışmıyor. Mecbur halıyı kaldırdım. 5000 Mah batarya fazlasıyla yetiyor, benim evi 35 dk da bitiriyor ancak %20 bile gitmiyor. Sesi çok yüksek değil ancak istasyonun sesi çok fazla. Yedek çöp poşeti falan aradım bana bir numara verdi servis, orayla görüşün dediler, internette bulamamıştım. Yazılımı çok mükemmel değil bazen hata alıyorum ancak genel anlamda memnunum. Bu mu lydsto r1 mi diye düşündüm sonra zam geldi ona da bunda karar kıldım. Eğer saçaklı, tüylü halınız varsa kesinlikle almayın. Dün 5500 e yakalasaydım alıp kutuyu Amazon’a direkt iade ederdim. Bu fiyata bence alınabilecek en iyi robot süpürge. Alanlara hayırlı olsun..

Hocam GENPA garantili ürünler var bunlarda. Onlara kötünün iyisi diyorlar açıkcası Bunlar arasında. GENPA garantiyi hangi satıcı veriyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz. Misal satıcı Evofone ama garanti ye bakan GENPA servisi gibi. Bu DORA nın garanti servisi neresi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metetem M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkürler,garanti konusunda kötü yorumlarda okudum,ilgisiz olduklarını,tam tersi yorumlarda ondan ortada nötr kalıp sipariş geçtim 😄 mop özelliği için halıların olmaması lazım tamamen parke olması lazım galiba yanlışmıyım hocam ? Sessiz moda alınca çekiş baya düşüyormuş, vacum mop pronun istasyonu olmadığından çokta almak istemiyordum akakçede istek listemde duruyordu bunu görünce yapıştırdım direk 😄 hayat kurtarıcı diyorlar o kendi işini görüp köşeye çekiliyor diyorlar, bizimkilerin robot süpürge istememe sebebi halılara çıkamaz,yatakların altına giremez,koltukların altına giremez diye ama tek sıkıntı yaşayacağı yatak altları ve koltuk altlarına giremez galiba çünkü alçak koltuk ve yataklarımız, shaggy bi halımız var oturma odasında onuda kışları seriyorduk daha sermeyiz 😄 kutunun içinden kaç torba çıkıyor istasyon için hocam ? Ve yedek torbanın ücreti ne kadar ? Universall torbalı süpürgelerin torbalarını uyduramayızmı ? 🤣 size zahmet numarayı banada atın eğer uyduramazsak el mahkum alırız durur evde, bu fiyat böyle makine için baya iyi fiyat olduğundan düşünmeden alıp geçtim 6 taksite böldüm yılbaşında zam gelince zaten bu taksitler,paralar iyice pul olacak ondan dert etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.