< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (350. sayfa)

-
-
Hocam yurtdışına seyahatiniz oluyorsa vergi iadesiyle birlikte yarı fiyatına geliyor. Bilmiyorum bana biraz fazla geliyor tr'deki fiyatlar.
-
Teşekkür ederim öneriniz için. Bu pahalilikta ilce dışına cikamiyoruz😉 Yaz basi adalara gideriz diye yeşil pasaporta başvurduk o da gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Titreşimli moplama özelliği açılıp kapanan ya da bi yerden ayar yapılması gerken bir özellik midir?
Mop2Pro su olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
-
Hocam malesef öyle bir anda uçtu fiyatlar, sanırım bizim ülkede tutuldu düye böyle oldu, bende s5 max dengi bir cihaz arıyorum, bulursanız bana da yazın lütfenquote:
Orijinalden alıntı: by_carisma33
Arkadaşlar roborock s5 max fiyati çok yükselmiş. Ben evimize almıştım ve cok memnunuz. Bir tane daha almak istiyoruz başkasına. Ama fiyati cok fazla. Ayni kalitede memnun kalacagimiz daha uygun fiyatlı hangi süpürgeyi onerirsiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulama üzerinde paspaslama ile ilgili seçenekler var, bunlardan birincisi Süpürme ve Paspaslama modu seçenekleri "Standart Paspaslama Modu" veya "Profesyonel Paspaslama Modu" olarak seçim yapabiliyorsunuz. İkinci seçenek ise Titreşimli Paspaslama modunu aç/kapat ayarı..
-
Çin menşeli olmayan TR piyasasında bulunan bir marka var mı?
-
Roomba nin yedek parçası xiaomı 1c ye uyar mi acaba saç dolanmayan fircalardan istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 8 Ekim 2022; 20:36:19 >
Cin'de üretilmeyen herhangi bir marka/model yok efendim. Yerli olduğunu iddia edenler dahil!
-
Uzaktan yakından ilgisi yok.
-
Üzücü. teşekkürler ilginiz cevabınız için
-
Kusura bakmayın resimden anlayamadığım için soruyorum. Sorunlu gördüğünüz nokta neresi?
Resimde görülen poşete sarılı ‘şey’ bir batarya!
Merhabalar Hocam. Burdaki diğer arkadaşlar gibi ben de okudukça kafam karıştı. Bi kaç aydır araştırmam devam ediyor ve yıl sonuna doğru indirim olacağını varsayıp süpürgelenme arayışındayım. Benim için öncelik fiyat performans ürünü olsun genelde de evi süpürsün. 100 m2 evimiz. Hangi ürünü tercih edersen pişman olmam?quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotUzaktan yakından ilgisi yok.
1- xiaomi 2c
2- xiaomi mop pro +
3- robogil 500b
4- Neabot n2 lite
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Samsung vr5000 nasıl
Tv yanında verecekler
Tv yanındaysa sorun yok, her şekilde işinize yarar.
-
Cevap için teşekkür ederim.
sizce kutudan çıkarmadan satıp başka bir model alınmalı mı?
kötü yanı çok mu bu modelin
daha önce hiç robot süpürge kullanmadım
Piyasada adı geçerli ürünlerden değildir. Sadece kuru temizlik yapan, yüksek, gürültülü, ağır bir robottur. Bedavaysa kullanılabilir tabii ki.
-
360 S10 aldım, daha gelmedi ama iyi mi ettim ki🙃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X