Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar roborock s5 max fiyati çok yükselmiş. Ben evimize almıştım ve cok memnunuz. Bir tane daha almak istiyoruz başkasına. Ama fiyati cok fazla. Ayni kalitede memnun kalacagimiz daha uygun fiyatlı hangi süpürgeyi onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_carisma33 kullanıcısına yanıt

Hocam yurtdışına seyahatiniz oluyorsa vergi iadesiyle birlikte yarı fiyatına geliyor. Bilmiyorum bana biraz fazla geliyor tr'deki fiyatlar.

• Teşekkür ederim öneriniz için. Bu pahalilikta ilce dışına cikamiyoruz😉 Yaz basi adalara gideriz diye yeşil pasaporta başvurduk o da gelmedi

• metabax kullanıcısına yanıt

Titreşimli moplama özelliği açılıp kapanan ya da bi yerden ayar yapılması gerken bir özellik midir?

Mop2Pro su olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: by_carisma33

Arkadaşlar roborock s5 max fiyati çok yükselmiş. Ben evimize almıştım ve cok memnunuz. Bir tane daha almak istiyoruz başkasına. Ama fiyati cok fazla. Ayni kalitede memnun kalacagimiz daha uygun fiyatlı hangi süpürgeyi onerirsiniz?
    Hocam malesef öyle bir anda uçtu fiyatlar, sanırım bizim ülkede tutuldu düye böyle oldu, bende s5 max dengi bir cihaz arıyorum, bulursanız bana da yazın lütfen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • raistland kullanıcısına yanıt

Uygulama üzerinde paspaslama ile ilgili seçenekler var, bunlardan birincisi Süpürme ve Paspaslama modu seçenekleri "Standart Paspaslama Modu" veya "Profesyonel Paspaslama Modu" olarak seçim yapabiliyorsunuz. İkinci seçenek ise Titreşimli Paspaslama modunu aç/kapat ayarı..

• Çin menşeli olmayan TR piyasasında bulunan bir marka var mı?

• Roomba nin yedek parçası xiaomı 1c ye uyar mi acaba saç dolanmayan fircalardan istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 8 Ekim 2022; 20:36:19 >
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

Cin'de üretilmeyen herhangi bir marka/model yok efendim. Yerli olduğunu iddia edenler dahil!

• tayfun91 T kullanıcısına yanıt

Uzaktan yakından ilgisi yok.

• Üzücü. teşekkürler ilginiz cevabınız için

• Ülkemizin 'en büyük, en yaygın, en bilmemne (!)' servisinin yaptığı batarya değişimi!

Ayıptır, günahtır, müşteriyi adam yerine koymamaktır ve her şeyden öte, bir bataryanın bu şekilde takılması tehlikelidir.

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın resimden anlayamadığım için soruyorum. Sorunlu gördüğünüz nokta neresi?

• akenatons kullanıcısına yanıt
    Resimde görülen poşete sarılı ‘şey’ bir batarya!

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Uzaktan yakından ilgisi yok.

Merhabalar Hocam. Burdaki diğer arkadaşlar gibi ben de okudukça kafam karıştı. Bi kaç aydır araştırmam devam ediyor ve yıl sonuna doğru indirim olacağını varsayıp süpürgelenme arayışındayım. Benim için öncelik fiyat performans ürünü olsun genelde de evi süpürsün. 100 m2 evimiz. Hangi ürünü tercih edersen pişman olmam?

1- xiaomi 2c
    2- xiaomi mop pro +
    3- robogil 500b
    4- Neabot n2 lite

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba
    Samsung vr5000 nasıl
    Tv yanında verecekler

• Cihan kullanıcısına yanıt

Tv yanındaysa sorun yok, her şekilde işinize yarar.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim.

sizce kutudan çıkarmadan satıp başka bir model alınmalı mı?

kötü yanı çok mu bu modelin

daha önce hiç robot süpürge kullanmadım

• Cihan kullanıcısına yanıt

Piyasada adı geçerli ürünlerden değildir. Sadece kuru temizlik yapan, yüksek, gürültülü, ağır bir robottur. Bedavaysa kullanılabilir tabii ki.

• 360 S10 aldım, daha gelmedi ama iyi mi ettim ki🙃

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.