Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.771
Cevap
682
Favori
949.539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar.

Az evvel ecovacs t9 incelemenizi izledim. Kullandigim ozmo 950 yi annemlere verip t9 almak istiyorum. Suan trendyolda 10.500 civari. Dusunceleriniz hala ayni mi, onerir misiniz?

Saygilarimla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • justery kullanıcısına yanıt

evet, tabii

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam mop pro 2 yönünde karar verdim ben de.

• ekdellal kullanıcısına yanıt

Bu ürün ile bunun arasında kaldım sizce aradaki fark değer mi?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-2-3d-global-versiyon-siyah-robot-supurge-p-HBV00001ACO78

• tryaman T kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile değer, ben aldım. Hayırlısı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

@Hepsirobot evet diyorsunuz. İncelemenizdeki model T9 aivi, ama piyasada satılan model ozmo. Bu fark fırça yapısında önemli bir etken, sizin yorumlarınızda gördüğüm kadarıyla. Ozmo olmasına rağmen T9 diyorsunuz değil mi?

• Hocam merhaba, yurtdışı mop 2 pro siyah 5500 e alınır mı sıfır cihaz

• ekdellal kullanıcısına yanıt

Alana kadar 7300 TL oldu

• Adaletli Türk kullanıcısına yanıt

Alınır tabii, burada da anlayan yok henüz tamirinden.

• bulos28 B kullanıcısına yanıt

Ülkemizde T9 AIVI satılmıyor ve o modelin ana özelliği zaten çift ana fırça - çok başarılı temizlik yapıyor.

Standart T9 ile O950'nin temizlik performansları çok çok da farklı değildir. Ama tabii ki yazılım ve donanım hataları giderilmiş, başarıl ıbir makinedir.

• Günlerce roborock s7 ile mop 2 pro arasında kalıp daha ekonomik olan mop2pro yu tercih ettim. 10 gündür arada bir çalıştırıyorum genel anlamda memnun kaldım. Haritalama konusunda gayet başarılı.. Her oda için fan ayarı, sadece süpür, sadece mopla, süpür+mopla, profesyonel mop, titreşimli mop gibi evin her odası için ayrı ayrı görev atayabilme olayı gerçekten iyi. Koridordaki ince yolluklardaki püsküllere takılıyordu, kestim sorun kalmadı. Kalın halılardaki püsküller sorun yaratmıyor.

Cihazın bana göre tek eksiği halı tanıma özelliği olmaması, haritalama yaparken halıları da kendisi işaretleyip mop yapmaması gereken alanı belirleyebilseydi 4-4lük bir cihaz olmuş diyebilirdim. Şu haliyle halı bulunan yere mop yapmaması için harita üzerinde halı olan kısmı manual olarak kendim işaretledim, ilk işaretlemede tam oturmasada 1-2 kaydırmadan sonra tam olarak artık halıya temas ettiği noktada moplamayı kesiyor. Haritada bunu bir kez işaretlemeniz yetiyor, her defasında tekrar tekrar halıları belirlemiyoruz yani..

İleride bozulur, aptallaşır vs ne olur bilemem ama ilk 10 günlük tecrübem doğrultusunda mop 2 pro kesinlikle tavsiye edebileceğim bir cihaz. Elbette daha iyileri vardır ama 2 kişilik çocuksuz bir ev için benim ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı diyebilirim, roborock s7 alsaymışım fazladan 3-4 bin tl harcayacakmışım, ihtiyacımı karşıladığı için doğru seçim yaptığımı düşünüyorum.

İnbox diye bir siteden aldım, ilan sayfasında xiaomi türkiye garantili yazıyordu ama ithalat garantili bir ürün çıktı. Sorun etmeyip açtım kullandım, umarım sonradan pişman olmam..

• metabax kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bilgilendirici bir mesaj olmuş. Ben de mop 2 pro+ 3d ile mop 2 pro arasında gidip geliyorum. Fiyat farkı çok yok. Biri lidar diğeri kameralı. Gece sorun oluyor kamera diyorlar ama gece de zaten kullanmam. Sizin bir fikriniz var mı bu ikisi arasında. Neden mop2pro+ tercih etmediniz mesela?

• Bülent40 B kullanıcısına yanıt

Oncelikle teşekkür ederim. Mop 2 pro+ modelinin adindaki plusı gorunce mop 2 pro dan daha yeni bir model olduğunu dusunerek ben de once pro+ modeline yonelmistim fakat aslinda oyle olmadığı seklinde yorumlar okudum, sanırım mop2pro daha yeni bir cihazmis. Pro+ Lidar sensörü olmamasi sebebiyle daha alcak yerlere girebileceginden onceleri benim için de cezbedici görünüyordu ama baya bir kullanici yorumu okudum ve haritalama konusunda cihazin zorlandığı ve lidar sensorunun harita cikarmada daha başarılı olduğundan bahsediliyor. Ayrica bir cok pro+ kullanıcısı cihazin kafasina gore hareket ettiği (ki bunu lidar sensorunun olmayışına bagliyorum), ilk haritalamayi baya bi uzun sürede ancak yapabildiği konusunda şikayetçiydi (mop2pro 110m2 evi 8 dakikada tamamladi) yani pro+ olumlu yorum yaninda hatirisayilir miktarda olumsuz yorum da almış. Harita performansı iyi olmayan bir cihazın sağlıklı çalışması mümkün görünmüyor o yuzden harita önemli. Lidar sensörü harita cikarirken lazer ile mesafeyi ölçerek daha saglikli ve hızlı sonuc alıyor, lidar olmayanlar ise illa ki tam anlamiyla yakinlastiginda engel, duvar vs belirliyor sanirim (yanlış biliyor da olabilirim)

Mop 2 pro kullanicilarinda ise memnun olmayan yorum sayisi baya bir azdı. Moplama konusunda da titreşimli mop ozelligiyle önde görünüyordu.

Bu yuzden tercihimi mop2 prodan yana kullandım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 26 Eylül 2022; 1:6:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve iRobot yapacağını yaptı.

Millet bi çekilin bakalım, alemin yeni kralı geliyor.

iRobot Combo J7+

Tam hareketli mop ünitesi

• Bu da bir başka video:

• takip

• F/P ürünü var mı tavsiyeniz ? Bütçe 10 bine kadar

• TCL Sweeva 6500 istasyonlu robot süpürge şu an dip fiyatta, hakkında çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım. Önerir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon satıcı ve göndericili robot süpürgelerin listesini hazırladım arkadaşlar, ihtiyacı olan mutlaka incelesin.

Amazon satıcı ve göndericili robot süpürge alırsanız kafanız bir tık daha rahat olur.

LİNK

Bu link üzerinden yapılacak alışverişlerde komisyon alacağımız söyleniyor ama henüz denemedik, kısaca birşey alacaksanız bu link üzerinden giderek alırsanız Robot Kafalar ekibi olarak seviniriz biz de sistemi denemiş oluruz.

Listede olan her marka modeli deneyimlemedik tabi ama sormak istediğiniz birşey var ise Ana robot süpürge konusundan bizi etiketleyerek sorabilirsiniz burası fırsat konusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 28 Eylül 2022; 22:10:3 >

• 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.