Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.809
Cevap
686
Favori
955.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

amazonun değişik bir fiyatlandırması var hocam. Beğendiğin ürüni takip etmek lazım, fiyatların sürekli değiştiğini göreceksin. Tabii zam döneminde takip edersen fiyatın yukarı doğru değiştiğini de görebilirsin Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] 

• arkadaşlar paranız varsa ucuz modelleri almayın kafanız ağrımasın . ben 360 s7 aldım 20 m2 odada % 40 şarj gidiyor. durumunuz müsaitse 5200 mah pilli cihaz alın ben zorlayarak 2500 e cıktığım için böyle aldım . birde bunun 1 yıl sonraki durumu var hem kalite hem pil olarak üst modeller alın derim . s5 max 360 ,s9 , roborock s6 pure gibi yada daha iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 16 Nisan 2021; 11:4:21 >

Robot süpürge almak istiyoruz. Evde 2 çocuk var birisi 6 yaşında birisi 1 yaşlarında. Küçük olan robot süpürgeye zarar verir mi? Bu aletler çok hassas mıdır?

Birde ev temizliği için S5 max'ta karar kıldık. Alıyorken biraz iyisi olsun dedik sonradan pişman olmayalım diye. S5 max yerine s6 maxV almaya gerek var mıdır?

Orijinalden alıntı: diamond13

Bu amazon şaka gibi. Arkadaş dakikalık fiyatlandırma mı olur.

Ürünü amazondan almak istiyorum ama bu gidişle hepsiburadadan alacağım gibi.

Katılıyorum hocam roborock s6pure modeli kaç gündür amazon satıcılı olarak listeleniyor aynı şekilde xiaomi mop pro ve birkaç modeli daha amazon satıcılı olarak satılıyor... Ama gel gör birkaç rivayete göre arada herkesin beklediği roborock s5 max modeli amazon satıcılı olarak en kötü 2 günde bir indirime giriyor. 3900-4100 aralığında gidip geliyor ama ne zaman bu foruma yazıldıysa göremedik gitti😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Forumda görüyorum paylaşılalı yarım saat olmamış giriyorum yok komedi filmi sanki 😂

• diamond13 kullanıcısına yanıt
    Ben de bir türlü yakalayamadım amazonun sattığı s5max’ı
    Yakalayan olursa beni dürtün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!
  • Katre. kullanıcısına yanıt
    Amazon'un satmasına gerek yok ki. Diğer satıcıların da sattığı ürünler Amazon garantisi altında, bir fark yok..

• Herkese merhaba robot süpürge alma arefesindeyim. Silme özelliğini çok kullanmayacağım için mopsuz bir model tercih ederek daha uygun bir fiyatlı bir süpürge almayı düşünüyorum. Önereceğiniz bir model var mıdır?
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Beyaz Akıllı Robot Süpürge: B085BPCV7W : 2.555,24 TL

S5 Max almaktan vazgeçtim. Düşünenler için güzel fiyat.

Orijinalden alıntı: neverktulu

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Beyaz Akıllı Robot Süpürge: B085BPCV7W : 2.555,24 TL

S5 Max almaktan vazgeçtim. Düşünenler için güzel fiyat.

Merhaba hocam. ürün nerede satılıyor şuan o fiyata?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praoh -- 18 Nisan 2021; 10:54:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S6 Pure

Viomi V3

360 S9

Hangisini almalıyım? ilk 2 sini amazondan alacağım, başka model tavsiye etmeyin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: cigolayt

Şu 3 model arasında kararsız kaldım;

S6 Pure

Viomi V3

360 S9

Hangisini almalıyım? ilk 2 sini amazondan alacağım, başka model tavsiye etmeyin lütfen.

Öncelikle ben S5max sahibiyim, almadan önce çok araştırma yaptım ve çok memnunum. Araştırmam sırasında aklımda kalan kadarıyla cevap vereyim; öncelikle Viomi'yi elerdim çünkü alt fırçası sabit olduğu için (aşağı yukarı inmiyormuş) yüksek havlı ve kabartma desenli halıların arasındaki kırıntılarda çekme sorunu oluyormuş.

360 S9'a gelince çok fazla sensörü var, kullananların çoğunluğu memnun gibi ama su damlatma sisteminde aızalanma çok olduğu için garantiye gönderme durumları olabilir.

S6 pure ise S5max gibi, ufak nüans farkları var (su depo miktarı vs.). S5max kullanma tecrübeme gelince yuvasını bulamama sorunu ile hiç karşılaşmadım, haritalaması mükemmele yakın (odaları bölme ve istediğin odayı temizleme özelliği çok pratik. Bu özellik belki çoğu markada da vardır ama Roborock sorunsuz).

Sonuç olarak Roborock firmasının ürettiği herhangi bir robot diyorum ve S6 pure iyi bir seçim, amazon'da da amazon satıcılı olarak uygun fiyatlı ara ara oluyor zaten, yine de karar sizin, kolay gelsin.

• Biraz daha düşerse fiyat alacağım.
    Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.