< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (222. sayfa)

-
-
Geçen Cumartesi günü aldım 3965₺ den ara ara gitiyor takip edin 😊 -
Bir soru roborock s5max mi s6 pure mu daha iyi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S5 Max
-
Aynı cihazlar, bir fark yok denilebilir. S6 Pure farkı moplama yaparken suyu damlatır, S5 Max pompalar..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Roborcok s6 pure 3516-TL'ye çıkmış yine. Dün görseydim 3150 tl seviyesine alırdım.
Nasip artık.
Midea'nın cihazları var, Ben klimasını kullanıyorum . Klimada dünya devlerinden ama akıllı süpürgede bilgim yok. en iyi özelliği 4000 pa çekim gücü bulunuyor. Roborcklarda bile bu 2200pa seviyesinde.
forumlarda filan hiç görmedim 4400-TL fiyatlı ve distiribütör garantili. Hiç araştıran var mıdır?
-
bende dün hepsiburada dan 2.598 tl den360 s7 sipariş verdim. fiyat performans ürünü bu gibi bu sıralarda. umarım pişman olmayız.
-
Başlıkta da yazdığım gibi iki adet aldığım 360 S7'den birini üründe çok sıkıntı yaşadığım için iade ettim. Ürünün birini zaten kullanıyordum diğerinin sadece kutusunu açmıştım onu iade ettim.
İade talebim reddedilmiş. Sebep ürünün kullanılmış olması. Ürün kullanılmamış hakeza kullanılmış olsa dahi iade almak gibi bir yükümlülükleri var zira burada mesafeli satış söz konusu. Müşteri ne olduğunu bilmediği bir ürünü alıyor ve gelen ürünle ilgili sorun yaşıyor ve iade etmek istiyor. Ürün iç çamaşırı değil, diş macunu değil.
Hakkımı hakem heyeti nezdinde arayacağım. Zaman bulduğumda tüm süreci buraya da yazarım.
-
Nereden aldığını da söyleseydin.
-
ne tür sıkıntılar yaşadınız. biraz bilgilendirirseniz sevinirim. benim siparişim henüz kargoya verilmedi. şimdiden iptal etme şansım olur vereceğiniz bilgiler sayesinde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cenkakay08Nereden aldığını da söyleseydin.
Hepsiburada dan almıştır kesin.Rezil firmadır kendisi.Amazon satıcılı robot süpürge alın arkadaşlar kafanız rahat olur.
-
Ne alırsam Amazon dan alıyorum artık. HB üçkağıtçı bir firma. Ne zaman üründe sorun olsa çamura yattılar. Uzak durun bence de.
Roborock S6 Pure Robot Süpürge 3246₺ 😊 amazon
Roborock S6 Pure Robot Süpürgehttps://www.amazon.com.tr/dp/B085G2N2F7/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_GHHK3HJ9QC6AFXQVTZ7B
-
Roborock S6 Pure Robot Süpürge 3246₺ 😊 amazon
Roborock S6 Pure Robot Süpürgehttps://www.amazon.com.tr/dp/B085G2N2F7/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_GHHK3HJ9QC6AFXQVTZ7B
-
Konuyu pek okuyamadım.Bunlarda bozulma durumları çok oluyor mu? Verdiğimiz paraya değer mi?
-
Annemize anneler gününde hediye almak istiyoruz mob pro ve mop 1c arasındayız o zamana kadar inermi yoksa dolar kurundan artış olur mu ne diyorsunuz
Birde mop 1c mi yoksa mop pro mu almaliyiz teşekkürler
Enflasyon konusunda 100 de 100 haklısınız. 2019 başında aldığım notebooka 14 ay sonra değişim çıktığında benzer özellikteki notebook fiyatları 3 katı idi satıcı tabiki elimde cihaz yok diyerek para iadesi yapmaya kalktı...Tam da hakem heyetindeki dosyanız üzerinden düşünürseniz amazon satıcılı olsa davalı amazon olacak mesafeli satış sözleşmesinde muhatap amazon olacak hakem heyetinden olumlu karar aldığınızda kararın icrası kolay olacak. Fakat diğer şirketler araştırarak almadıysanız vay halime dedirtiyor. 2 yıl sonra şirket yerinde yeller esebiliyor. Ve bu durumda mevcut yasalar karşısında aracılık yürüten şirketin sorumluluğu yok. Elinizde ilamla kalıyorsunuz .
quote:
Orijinalden alıntı: Léonardo
Annemize anneler gününde hediye almak istiyoruz mob pro ve mop 1c arasındayız o zamana kadar inermi yoksa dolar kurundan artış olur mu ne diyorsunuz
Birde mop 1c mi yoksa mop pro mu almaliyiz teşekkürlerBen de anneler günü için bekliyorum hocam. Bir ürün almadan önce iyice araştırırım, ancak bu ürünlere detaylı bakmaya, izlemeye, okumaya fırsatım olmadı. Süpürmesi yeterli, mop özelliğine gerek yok bizim için, en azından hatun o şekilde söylüyor ama sonradan mop özelliğini arar mıyız diye de endişe ediyorum.
-
beyaz renk 360 s7 pro siparişi verdik. pro olmayan 360 s7 geldi. ama tüm sitelerde beyaz renk içinde pro yazarak (kanaatimce bilerek) insanları yanlış yönlendiriyorlar. aradım neden pro modelini göndermediniz diye, s7 ile s7 pro arasında sadece renk farkı var birde s7 2019, s7 pro ise 2020 yılı imali dediler. bunu bilsem siyah modelini alırdım yeni üretim olduğu için varsa bir sorun bu modelde halledilmiştir düşüncesiyle.. isterseniz iade edin dediler ama hem acil ihtiyaç olduğu için hemde günlerce uğraşmamak için mecburen açtık kullanmaya başladık.şimdilik gayet yeterli 145 metrekare evi 2 şarjda bitirdi.
-
Xiaomi Mijia Vacum Mop 1C 2 in 1 Akıllı Robot Süpürge ve Paspas düşünenler 1999 tl ye düşmüş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X