Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (221. sayfa)

-
-
Roborock S6 Pure Robot Süpürge amozon satıcı 3245₺😊 amazon
Roborock S6 Pure Robot Süpürgehttps://www.amazon.com.tr/dp/B085G2N2F7/ref=cm_sw_r_cp_api_glc_i_9G0F8QB3ZWXCFSX7SAB1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkmet -- 19 Nisan 2021; 12:34:52 >
-
s6 pure ile s5 max arasında çok fark var mı arkadaşlar? Mop özelliği çok önemli değil, özellikle halı temizliği için istiyoruz.
-
farkı konusunda yardımcı olamam ama sanırım halıda her iki cihaz da benzerdir o açıdan s5 max sahibi olarak bu cihazların halısız mekanlarda daha başarılı olduğunu söyleyebilirim, özellikle de shaggy tarzı halılar normal süpürgeler için de sorundur, robotlar da tam performanslı değil bence. kötü mü derseniz asla ama parke/seramik yüzeyde cihazlar çok daha başarılı. halılar düz ve çok kalın değilse daha iyi netice alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 19 Nisan 2021; 15:19:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ysahin2000farkı konusunda yardımcı olamam ama sanırım halıda her iki cihaz da benzerdir o açıdan s5 max sahibi olarak bu cihazların halısız mekanlarda daha başarılı olduğunu söyleyebilirim, özellikle de shaggy tarzı halılar normal süpürgeler için de sorundur, robotlar da tam performanslı değil bence. kötü mü derseniz asla ama parke/seramik yüzeyde cihazlar çok daha başarılı. halılar düz ve çok kalın değilse daha iyi netice alırsınız.
Teşekkür ederim hocam. Siparişi verdim, S5 max ile aralarında aşırı derecede fark yok gibi duruyor özelliklerine bakınca.
S5 max şuan 1000 TL daha pahalı
-
iRobot Roomba 976 Robot Süpürge 3146 TL
Satıcı: Amazon.com.tr
Daha fazla bilgi:amazon
iRobot Roomba 976 Robot Süpürgehttps://www.amazon.com.tr/dp/B08KXXR91R/ref=cm_sw_em_r_mt_dp_2FY2YQ1K1KHKEQFXVJRC
-
quote:
Orijinalden alıntı: diamond13Öncelikle ben S5max sahibiyim, almadan önce çok araştırma yaptım ve çok memnunum. Araştırmam sırasında aklımda kalan kadarıyla cevap vereyim; öncelikle Viomi'yi elerdim çünkü alt fırçası sabit olduğu için (aşağı yukarı inmiyormuş) yüksek havlı ve kabartma desenli halıların arasındaki kırıntılarda çekme sorunu oluyormuş.
360 S9'a gelince çok fazla sensörü var, kullananların çoğunluğu memnun gibi ama su damlatma sisteminde aızalanma çok olduğu için garantiye gönderme durumları olabilir.
S6 pure ise S5max gibi, ufak nüans farkları var (su depo miktarı vs.). S5max kullanma tecrübeme gelince yuvasını bulamama sorunu ile hiç karşılaşmadım, haritalaması mükemmele yakın (odaları bölme ve istediğin odayı temizleme özelliği çok pratik. Bu özellik belki çoğu markada da vardır ama Roborock sorunsuz).
Sonuç olarak Roborock firmasının ürettiği herhangi bir robot diyorum ve S6 pure iyi bir seçim, amazon'da da amazon satıcılı olarak uygun fiyatlı ara ara oluyor zaten, yine de karar sizin, kolay gelsin.
Alıntıları Gösterbiz evde halı kullanmıyoruz viomi v3 alacaktım ama karar veremedim s6 pure ile karşılaştırma videosu da bulamadım :(
-
Maalesef var ve amazon hiç ilgilenmiyor. Aldığım robot süpürge amazon’dan ama başka satıcıdan. İnanılmaz arızalı çıktı. Amazon’un bize dediği şu “pazaryeri satıcısı ile görüşün yapabileceğimiz bir şey yok.”
Benzer modeli amazon satıcılı alan arkadaşınkini amazon iade aldı.
Tavsiye editi: 100-200 tl fazla olsun tüm her şeyi amazon satıcılı alın derim. eticaret alışverişim sırf amazon’a döndü benim artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesstern -- 20 Nisan 2021; 0:31:50 > -
Mi mop pro bugün hb de indirime girmiş 2399 TL. Almak isteyenlere duyurulur.
Sabah görünce sipariş verdim ancak firmayı aradım, garanti hizmetini kendileri sağlıyormuş iptal ettim. Ama almak isteyen olabilir.
-
Xiaomi Mijia 1C Robot Vacuum Mop nasıldır arkadaşlar, veya bu fiyata eşdeğer haritalama özelliği olan. başka ürün önerebilirmisiniz, amazonda 2200 tl şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 20 Nisan 2021; 10:20:12 > -
Mop istemiyorsanız 360 s5 haritalama olarak daha iyi.
-
Teşekkürler hocam , inceledim dediğiniz ürünü ama bana üst kısmında çıkıntı olmayan ince bir ürün lazım, koltukların altına giremeyebilir,bizim koltuklar biraz alçak, düğmesine basınca takıldımı girebildimi alçak yerlere derdi olmasın, yapsın temizliğini geri dönsün istiyorum.
-
Hayır fark var amazon satıcıli olmayan ürünlerin amazon garantisi 1-2 aylık deneme süresi gibi birsey yani 6 ay sonra cihaz bozulduğu zaman amazon seni satıcıya yönlendiriyor ama amazon saticili bir ürün 2 sene sonra bozulunca dahi 2 dkda para iadesi alıyorsun tecrübe ile sabittir bende bir önceki yorumda olduğu gibi diyorum ki 100 lira pahalı olsun amazon saticili olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de tecrübemi paylaştım zaten.. Amazon, iş ortağının sattığı ürünün arkasında kesinlikle duruyor. Eğer siz servis hizmeti alamazsanız ya da memnun kalmazsanız yine ücret iadesi yapıyor.
Diğer yandan zaten Amazon satıcılı ürünlerin açıklamalarına bakın, "ürünün arızalanması halinde ilgili servis tarafından onarımı" şeklinde uyarı var. Özellikle robot süpürgelerde bu tamamen böyle artık..
Son olarak Amazon'un sattığı ürünün 2 yıl sonra onarım yapılmadan para iadesi, bu ülke için tamamen olumsuz bir durum.. Bu fayda ilk 6 ay için önemli ki bunu da pazaryeri satıcıları için de yapabiliyor.
Aklı olan herkes 2 yıl sonra bu ülkede aldığı o ürünün para iadesinin enflasyon ve döviz kuru etkisiyle bir daha alamayacağını çok iyi bilir. Bunu yaşayan arkadaşlar da var..
Örneğin;
Ürünü 2019 da 3.000₺ ya aldınız, ürün 22. ay da arızalandı. Diğer satıcıdan aldığınız ürün serviste onarılabilirken, Amazon'un sattığı ürünün servis hizmeti olmadığından para iadesi yapılır. Aynı ürün şimdi 5.000₺ ve siz 3.000₺ iade aldınız..
Tekrar aynı ürünü alabilir misiniz?
Not: Tam da bu konuda şu an tüketici mahkemesinde dosyam var. Aldığım ürünün fiyatı tam 6 kat artmış ve Hakem Heyeti ürün değişim kararı vermesine rağmen satıcı buna uymayarak ücret iadesi dışında bir işlem yapmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
O zaman sanıyorum ki mi1c ve F9 en iyi alternatif. 1c iyi bir seçenek gibi duruyor ama bataryası biraz ufak. O biraz tereddütte bırakıyor. Fiyatı da şu an aşırı şişmiş. Ay başında 1500 bandında satılmış mesela. F9 da 2500 tl civarı. Aslında düşüncelerimiz aynı. Bende şu an benzer arayıştayım.
-
Dün öğleden sonra satın aldığım S6 Pure modeli bugün eve geldi. Amazon yine mükemmel bir paketleme yapmış.
-
Bu tamamen şansa bağlı zira gecen sene s6 modelleri ve s5 max su andan pahalıydi gecen sene alanların bu sene bozulması durumunda para iadesi kara geçmelerini bile sağlar çoğu üründe dediğinize katılıyorum ama uğraşmadan para iadesini garantiye almak büyük rahatlık tüketici hakem heyetiyle falan uğraşacaksan zaten nereden aldığının önemi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozel2121 -- 20 Nisan 2021; 16:57:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S5 max sanırım amazon satıcılı stoğa girmeyecek
S6 pure mi alsak
Ne zamandır bakıyorum haraket yok sayfada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brak13 -- 20 Nisan 2021; 17:3:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X