Çavuş
28 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 100 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Fransızca öğrenmek için faydalı site ve programlar arıyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler. Şimdilik bendekiler;
Apprendre TV5Monde ios
Chatterbug uygulaması ios
Busuu
Telefonum kapandı ve bir daha açılmadı. Teli iTunes'a taktığımda 21 hatası alıyorum. Bu hatanın çözümü nasıldır acaba? Günlerdir uğraşıyorum bulamadım bir çözüm.
Haftalardır çalışıyorum yapamadım bir türlü. 4.2.1 için sim kilit kırma yok galiba, bunun üzerine downgrade yapmaya kalktım beceremedim. Yardım istiyorum lütfen...
Turkcell-im tarafından yüklediğimiz şeyleri nasıl silebiliriz acaba?
Fransa'dan alınan iphone 3GS için unlock sorununu nasıl çözebilirim. Forumda her konuya baktım ama her konu farklı şeylerden bahsediyor ve tam olarak anlamıyorum.Yardım istiyorum.
İPOD TOUCH 1.1.5 SÜRÜMÜ İÇİN JAİLBREAK NASIL YAPILIR?FORUMDA ÇOK ARADIM AMA AÇIKLAYICI PEK BİŞEY BULAMADIM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM....
Braun veya Philips kuru traş için en iyisi hangisi sizce?
Özellikle MP4'leri diğer video formatına dönüştüren güzel bir program var mı?
Sürekli donuyor ve dakikalarca öyle kalıyor daha sonra kendi kendine yine geliyor.Neden kaynaklanmış olabilir?
Touch'a şarkıları yüklüyorum, aynı zamanda şarkıların bulunduğu klasöre albüm fotoğrafını da koyuyorum ama bir türlü albüm kapakları gözükmüyor.Yanlış mı yapıyorum acaba?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
iphone
Takım
Beşiktaş
TV
Sony
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 556
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.231 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 317 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.