Şimdi Ara

Gördüğüm Kamuflajlı SUV(tanımlanamayan cisim içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün Kayışdağı Mahallesi'nde yürüyüş yaparken siyah beyaz şekilli kamuflajlı bir SUV gördüm.Geçeci plakalıydı ve direksiyonu sağ taraftaydı. Biraz araştırayım dedim yenilenecek suvları ama hiçbirine benzemiyordu. Biraz Ford Explorer havası vardı önden ama o da değildi galiba. Arkada yarı yuvarlak led stoplar vardı bu arada.Yarım halka tek tek büyük ledlerden oluşuyordu,çizgi led değil yani. Tek hatırladığım bu. Aracın büyük olduğunu söyleyebilirim ama.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kamuflajli olmasinda sorun yok. Ama direksiyonun sagda olmasi enteresan. Bizde kullanilmayan arac neden Turkiyede ilginc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kamuflajli olmasinda sorun yok. Ama direksiyonun sagda olmasi enteresan. Bizde kullanilmayan arac neden Turkiyede ilginc

Kayışdağı'nda tur atmasıda daha ilginç Kadjar mı dedim acaba ama o da değil büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Kamuflajli olmasinda sorun yok. Ama direksiyonun sagda olmasi enteresan. Bizde kullanilmayan arac neden Turkiyede ilginc

Kayışdağı'nda tur atmasıda daha ilginç Kadjar mı dedim acaba ama o da değil büyük ihtimalle.

Bi resim cekebilsen iyiydi. Belki yakinda cikar bakalim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Bi resim cekebilsen iyiydi. Belki yakinda cikar bakalim

Valla çekemedim ya,hareket etti hemen.

• lazloo kullanıcısına yanıt
    Kesin dayanıklılık testindedir o Tabi köstebek yuvası gibi yol sadece caanım ülkemde var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de üretim yapan markaları düşününce belki Hyundai'nin bir modeli olabilir.Şöyle B-SUV tarzı.

Edit: Daha önce Santa Fe görülmüştü.Bu nedenle Hyundai'ye ait olabilir:

Bir de sağdan direksiyon dediğinize göre İngiltere'den üretilmiş burada test ediliyorsa Toyota'ya da ait olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 15 Şubat 2015; 17:19:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ford bir aracı olabilir geçen ben gebzede gördüm çünkü kamuflajlı daha sonra ford servisinin önünde duruyodu.
  • kadjar olma ihtimali varmı? gerçi tanıtıldı o niye saklasınlar.
  •  Gördüğüm Kamuflajlı SUV(tanımlanamayan cisim içerir)
  • Uzaylılar da araçlarını Türkiye'de kamuflajlı test ediyor olmasın
  • Ford Everest olabilir. Daha oncede forumda goren arkadaslar olmustu. Avistralya icin uretiliyor o yuzden sagdan direksiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 15 Şubat 2015; 18:46:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Ford Everest olabilir. Daha oncede forumda goren arkadaslar olmustu. Avistralya icin uretiliyor o yuzden sagdan direksiyon.

Aynen bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Ford bir aracı olabilir geçen ben gebzede gördüm çünkü kamuflajlı daha sonra ford servisinin önünde duruyodu.

Aynen öyle. Ford Everest mis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.