Şimdi Ara

Nikola tesla zekasıyla deep web suçlularını ve paranormal varlıkları bile dize getirebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Nikola tesla zekasıyla deep web suçlularını ve paranormal varlıkları bile dize getirebilir

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2020)
Giriş
  • çoğu kişi bilmiyor ama Nikola teslanın haarp silahıyla dünya üzerindeki insanların akılları düşünceleri ve fikirleri değiştirilebiliyor.dünyanın herhangi bir yerinde radyasyon yaymayan termonükleer patlamalar meydana getirilebiliyor.iklim değiştirilebiliyor.üstelik dünyaya gelen meteor göktaşı gibi cisimler ve güdümlü füzeler durdurulup havada infilak edilebiliyor.eğer Nikola tesla bilgisayarı icat etmeseydi deep web ve bilgisayardaki kuantum fiziğide olmayacaktı.şu anda bilgisayarlardaki kuantum fiziği alternatif akım sayesinde var.ve alternatif akımda Nikola teslanın icadıdır.haarp silahıyla ilgili verdiğim bilgileri Google da haarp projesi ya da haarp silahıyla neler yapılabilir? diye aratın.ve yazdığım bilgileri sitelerden kendi gözlerinizle görün.link atmaya üşeniyorum.ama yazdıklarımı internette 5 ten fazla sitede okudum.inanmıyorsanız kendiniz Google dan araştırın.ve araştırmadan olumsuz yorum yapmayın.nikola tesla denilen adam bu zekasıyla deep webteki bütün suçluları ve paranormal varlıkları bile dize getirebilir.hatta icatlarıyla özellikle haarp la hepsini kontrol altına alabilir ya da yok edebilir.katılıyorsanız oy kullanmayı unutmayın.

• Hocam zaten haarp fln hep amrikabin, corona kimsyaal saldiri, dubya duz asilar otsm yapiyor hatysymiz simlsyskn dmkso sjkzo jdkrn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haarp komplocuların en sevdiği şey.
  • kiloverecekadam K kullanıcısına yanıt
    haarp bir kere kanıtlanmış ve var olan bir teknoloji.şu anda bile gizemini koruyor.google a haarp yaz bakalım varmıymış yokmuymuş kendi gözlerinle gör.
  • White Death kullanıcısına yanıt
    kardeş git allah aşkına önce Türkçeyi öğren ondan sonra gel yorum yaz.
  • Nikola Tesla biraz abartılıyor. Bir çok icadının gereksiz olduğunu araştırırsan görürsün.
  • Ondan mı tek başına otelde parasız pulsuz öldü gitti,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çuhi renet izleyince ben nxnsjans

• Adamı bir L etmediğiniz kaldı
  • Hasmetlü Teslamiz yokluk icinde bir Otelde hayata veda etmistir bu yuzden, cunku cok kudretlidir . Insanlarin dusuncelerini degistirerek kendini yalniz bir Otel odasinda ölüme terketmelerini saglamistir. Dusmanlarini haarp silahiyla yok etmistir
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    çünkü icatlarını bırakmıştı.yeni projeler üzerine çalışıyordu.amerika sırt dönünce birde üstüne edison icatlardan aldığı kazançları engelleyince sonu kaçınılmaz oldu.tesla icatlarının çoğunu insanlık için yapmış ve tek kuruş dahi istememiştir.dünyada en çok patenti bulunan bilim adamıdır aynı zamanda.konuştuğun kişiye dikkat et.nikola tesladan bahsediyorsun.o zamanının ötesinde insan.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    gir bir araştır bakalım tesla neden otelde tek başına öldü? tesla çoğu icadını yarıda bırakmıştır.çünkü icatlarının insanlığa zarar getireceğini düşündüğü için hiç bir zaman icatlarını tek başına kötüye kullanmamıştır.haarpta bunlara dahil.
  • Konu dışı ne kadar iğrençleşmiş,şu alaycı kelimeler nedir
    Çok b*ktan bir nesil geliyor,

• .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    Pazarlama kabiliyeti olmadigi icin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

çünkü icatlarını bırakmıştı.yeni projeler üzerine çalışıyordu.amerika sırt dönünce birde üstüne edison icatlardan aldığı kazançları engelleyince sonu kaçınılmaz oldu.tesla icatlarının çoğunu insanlık için yapmış ve tek kuruş dahi istememiştir.dünyada en çok patenti bulunan bilim adamıdır aynı zamanda.konuştuğun kişiye dikkat et.nikola tesladan bahsediyorsun.o zamanının ötesinde insan.
    Abartı o adm, ağır beyin hastalıkları yaşıyan biriydi icatlarıda hayaldi,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    şimdi profil resmine robinsonu koyan adamı ben niye ciddiye alıp cevap vereyim kihe tamam öyle abicim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

şimdi profil resmine robinsonu koyan adamı ben niye ciddiye alıp cevap vereyim kihe tamam öyle abicim.
    Aferin,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danger-gddr D kullanıcısına yanıt
    hocam bu bir şey değil.sen birde burayı 2010-2011 senelerinde görücektin.dünyanın belkide en çok alayın yaşandığı ortamdı.şimdi eski üyeler yaşlandıklarından dolayı forumu bırakınca yeni üyeler biraz daha durgunlaştırdı.hatta alayı hoşa gidecek şekilde şakayla karışık yapıyorlar.
  • up.
  • Nikola tesla illüminatiyi kurdu.Amacı bütün dünyaya bedava vr dağıtmaktı.Hayatı boyunca 801 patenli işe imza atmıştır.Hakkı ödenemez.Ölmeden önce kendisini robloxa transfer etti.Hala onu ve mirasını arıyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.