Şimdi Ara

BİLİNÇ | ÖLÜMÜN ARDINDAKİ TEMEL GERÇEK ve HOLOGRAFİK EVREN MODELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle sizlere 8 yıl önce başımdan geçen bir olayı anlatayım.

Sabah yataktayım uyuyorum yazın hava sıcak saat belki 6 - 6:30 suları idi bedenimde bir tuhaflık hissetim. Çok zaman geçmeden gözlerimi aralamaya çalıştım ve az miktarada ışık gördüm ve gözlerim tekrar kapanıverdi. Daha sonra etrafımdaki her şey hafifçe titreşmeye başladı sanki havada parazitlenme oluşuyordu atomlar birbirleriyle kaynaşmaya başlamıştı gibi havada partiküller kaynıyordu ve kulaga garip gelen kısık fisıltılı bir sesi vardı bunun. Bu şey gittikçe artmaya başladı parazitlenme yogunlaştı ve yavaşça tüm cevremi sarmaladı ve bedenimin derinliklerine ilerlemeye başladı. Bu öyle bir şeydi ki parazitlenme sanki beni kendi kotrolü altına almaya çalışıyordu ve o anda bedenimin fonksiyonlarıni kaybetmeye başladığımı anladım ve kapalı gözlerimin ardından kendi bedenimi görmeye başladım. O anda ben yatakta sırt üstü yatıyorum ve içimdeki ben hafifçe omuzlarımdan kafamdan ayrılmaya başladı başımın üzerinde çok yoğun bir yük hissedebiliyordum. Öyle bir şeydi ki anlatamam sanki o anı yaşamak için programlanmıştı bu olay. Yani o içimdeki bilinç beni yani benim bedenimi bırakıp gitmek istiyordu bedenimi umursamıyordu bunu anlayabiliyordum onun gidecek bir yeri vardı ve kendine başka bir yerde güven bulacaktı bu yüzden gitmeye kararlıydı. Ama ben buna karşı koymakta çok ama çok zorlanıyordum ölecektim ama gitmemeliydim çaresizlik çözüm değildi ve bir an sonra aklıma dünya kelemesi geldi. Dedim DÜNYA, HAYAT ve gerçek hayatın anlamı dünyaya bağımlı kalmak çok direndim hayatımın en uzun ve ağır anını yaşıyordum ve sonra....

...yavaşça sol tarafıma döndüm gözlerimi açmaya çalıştım çok zordu. Gözlerimi açtım ve karşımda odanın duvarını gördüm beynim tamamen silinmişti sıfırlanmıştı kendimle ilgili hiç bir hatıra kalmamıştı ismimi dahi hatırlayamadım. Daha sonra 4 - 5 dakika kadar duvara bakakaldım ve ismim yavaşça zihnimde belirmeye başladı ve hatırladım. Gözümden yaş geldi beynim o kadar yorulmuştu ki anlatamam. Neyse ki şu an iyiyim umarım yakın gelecekte bunu bir daha yaşamam.

Evreni bir bütün olarak birleştiren en temel şey bilinçtir bizler de onun bir parçasıyız. İnsan ölse dahi o kaybolmuyor varlığını evrenin bir parçası olarak sürdürmeye devam ediyor

LÜTFEN herkez dikkatli izlesin

Not: Yanlış anlaşılmasın dindar biri değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 16 Mart 2018; 10:54:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşadigin şey Ego Death.Buyuk bir ihtimal Lsd yada psilosibin deneyimi esnasinda oldu.

Kelimelerle anlatilmasi imkansiz bir deneyim oldugundan , fazla takilma derim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanoğlu kendine dünyaya hiç gelmemiş gibi mi yok olmayı kesinlikle konduramıyor. hiç uyanmayacağın derin bir uyku işte. bu şekilde dile getirmek korkutucu olsa da...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astral seyahat senin yaşadığın

• Hocam maalesef sadece bilincaltinizin size oyunu. Sindar degilsiniz ama muslumansinjz ve olumden korkuyorsunuz.

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Deistim hocam ve asıl konu ben değil holografik evren modelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 16 Mart 2018; 10:49:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Deistim hocam ve asıl konu ben değil holografik evren modelidir.

ben değiştiğinizi göremiyorum hocam.
  • Make us whole Isaac

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Dinleri saymıyorum sadece tanrı inancım var sorun nedir

• Herkez

• okumayın dh csb
  • :/ ve cidden siz deistleri anlamıyorum. tamam hocam Allah'a inanıyorsunuz peki Allah bize nasıl ibadet edileceği kuran'da da yazıyor peki ama nasıl yapılacağını nasıl anlıyorsunuz? yani peygamberden göremeseydik namaz kılmasını nasıl bilecektik?? eğer olmasaydı bile herkez kendi kafasına göre kuran'da şöyle yazıyor ben böyle anladığım için böyle yapacağım algısı çıkardı. yani herkesin yaptığı farklı olurdu.

bu arada hemen atlama o zaman neden mezhepler var diyeceksen,

peygamberimiz, mezheplerin yaptığı her şeyi yapmıştır. bir örnek vereyim. mesela peygamber'in eşi ona dokununca bazen abdest almış, bazen almamış. mezheplerde kendi yaşadığı coğrafi konuma göre bunu kuran'dan ve peygamber'den bakarak yapıyorlar.

neyse inşallah Rasulullah size de şefaat eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

:/ ve cidden siz deistleri anlamıyorum. tamam hocam Allah'a inanıyorsunuz peki Allah bize nasıl ibadet edileceği kuran'da da yazıyor peki ama nasıl yapılacağını nasıl anlıyorsunuz? yani peygamberden göremeseydik namaz kılmasını nasıl bilecektik?? eğer olmasaydı bile herkez kendi kafasına göre kuran'da şöyle yazıyor ben böyle anladığım için böyle yapacağım algısı çıkardı. yani herkesin yaptığı farklı olurdu.

bu arada hemen atlama o zaman neden mezhepler var diyeceksen,

peygamberimiz, mezheplerin yaptığı her şeyi yapmıştır. bir örnek vereyim. mesela peygamber'in eşi ona dokununca bazen abdest almış, bazen almamış. mezheplerde kendi yaşadığı coğrafi konuma göre bunu kuran'dan ve peygamber'den bakarak yapıyorlar.

neyse inşallah Rasulullah size de şefaat eder.

Dini karıştırma ve ayrıca yaşadıklarım da tamamiyle gerçek senin inanmaman beni ilgilendirmez ; )

• hocam yanlış anlamayın. "inanmıyorum" kelimesi ile herhangi bir şey yazmadım. Yalnız neden şimdi 8 yıl önce yaşadığınız bir olayı buraya yazıyorsunuz? bir kurt düşer insanın içine.
  • bu yaşadığınız dinde de olan "astral seyahat" yani büyüyü / cin vs. islam dininde olduğu için, yaşayabilirsiniz. birçok kişi çevremde bu olaydan sizin gibi bahsetti. ama zannetmiyorum ki videolar gerçekliği yansıtıyor. Müslümanları kandırmak için bir yöntem bile olabilir bu videolar ki öyle zaten :)
  • halkın karabasan dediği, bilincin uyanıp bedenin uyku halinde kalması durumunu yaşamışsın holograrif evrenle ne alakası var.
  • ZewZack kullanıcısına yanıt
    Ana konu ben değil holografik evren OK ; )

• ZewZack kullanıcısına yanıt
    Müslümansan müslümanlığını bil ikide bir dini dayatmaktan vazgeç. Din tartışacak bir konu değil bu KAPİŞ

• "Herkez" dedikten sonrasını okumadım ve söylediklerin anlamsızlaştı.

• kardes bak videolar mantik disi. kabul et. birkac insanin orada tezler surmesi holografik evren bilmemnesi diye kabul gorecek bir sey degil. dine dayatirim cunku burasi forum. kendi goruslerimi soylemekte benim de hakkim var. kabullenip saygi duymak ta senin elinde. kabullenmeyip saygi duymak ta. ama bakiyorum ki aramizda din dusmani varmis.

unutma. dinler birkac insanin yaptigi gibi veya bir toplulugun yaptigi gibi degil, ne icerip bu dunyayi anlamlastirmak icin var olan inanclardir.

Bir sey demek istiyorum, bir gun uyandiniz ve bir de baktiniz ki adaya dusmussunuz. ilk yapacaginiz sey ne olurdu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.