Şimdi Ara

Robin Williams İntihar Etti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TRT 1 de 22:45 de Ölü ozanlar derneği var izlemek isteyen robin williams's yad edebilir
  • Üzdü gerçekten.
  • Komik adamdı yahu,nasıl intihar etmiş hala aklım almıyor.
  • Kesinlikle din, dil, renk, ırk vb. ayrımı yapmayan biriyim ama nedense ABD'li bir aktör, aktrist ölünce çok etkilenmezdim. Robin Williams beni baya etkiledi.

Bir de ntvmsnbc sitesinde de foto galeri yapmışlar. Şu yazıyordu,http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/filmlerindeki-en-iyi-15-sahne.html?position=3

Robin Williams'ın dünyaca tanınmasında "Ölü Ozanlar Derneği" filminin büyük etkisi var. Williams bu filmde "Peter Weir" karakterini canlandırdı.

Belki önemsiz bir şey ama habercilikte yapılmaması gereken bir durum bence.

• Sevdiğim bi oyuncuydu çok üzüldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzdü hakikaten, hayatta herşey olabiliyor :/ huzur içinde yatsın
  • Filmlerinde, hayat ve felsefi konular üzerine yaptığı diyaloglarla aklımda kalan bir isim. Bu sahnelerde pek çok özlü söze imza atmıştır.
    Peter Pan filmi en sevdiğim filmidir.
  • en güzle jumanji ile sıkı dostlar flimini severdim ha süper oyuncuydu ama yapmak bişey yok para bazen bazı şeylerin kapsını açar ama bazenden kapatamaz işte
  • Çok sevdiğim aktörlerdendi, ölüm haberini alınca çok üzüldüm, şimdi intihar ettiğini duyunca daha da bi üzüldüm.
  • Ya en sevdiğim yabancı 3 aktörden biriydi,hayat gerçekten garip,Ama intihar olayı kesin eğilmiş
  • Bazı insanları şahsen tanımazsın ama görünüşü, hareketleri sayesinde aklında bir intiba oluşur bende hep Robin Williams için özel hayatında çok iyi bir insan olarak düşünmüşümdür ve filmlerini de zevkle izlemişimdir. Gerçekten üzücü bir haber oldu benim için, dışarıdan baktığımız zaman bu kadar komik, eğlenceli ve mutlu gözüken bir insanın intihar etmiş olması da daha da üzücü.
  • Kendisini kemeri ile asty?y do?rulanmy?.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25531220/
  •  Robin Williams İntihar Etti
  • Cok uzucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık ya çok üzülüyorum geçen P.Seymour Hoffman bu yıl bu R.Wiliams bence gelmiş geçmiş 100 en iyi aktörlerdendi ikiside...
  • Robin Williams'ı ilk olarak çocukluğumun filmleri Hook ve Jumanji'de izlemiştim.En aklımda kalan performansı ise Dead Poets Society'deydi.Her zaman neşeli görünen,komedyen ve usta bir aktördü.Huzur içinde yatsın.
  • Oynadığı filmleri sevmezdim kendisini de bu konudaki üyeler kadar sevmem dolayısıyla pek üzüldüğüm de söylenemez yalnız yine de bu dünyada daha fazla kalması gerektiğine inandığım bir aktördü. Jumanji filmi fena değildi oradan aklımda bir yer edinmiş gerçi birçok filmini televizyon ekranlarında görmüşümdür de izlememişimdir. Yalnız şu Hook filmini epey merak ettim.

Son söz: Mekanın Cennet olsun Robin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölü ozanlar dernegi ile tanidigim iyi bir adamdi...

• İntihar etmeseydi keşke
  • Yazık etmiş kendine ve de bu kadar sevenine.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.