Şimdi Ara

Robin Williams İntihar Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

63 yaşındaki ünlü oyuncu intihar ederek hayatını kaybetti.

http://news.sky.com/story/1317081/robin-williams-dead-in-apparent-suicide

http://variety.com/2014/film/news/robin-williams-found-dead-in-possible-suicide-1201280386/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 12 Ağustos 2014; 2:05:38 >

• Yok artık ya, o yaşta ne derdin vardı be Robin Abi, üzüldüm bak.

Edit: Rehabilitasyondaymış galiba alkol ve uyuşturucudan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 12 Ağustos 2014; 2:10:10 >
  • çok severdim, daha da sevdim
  • Vay be çok üzüldüm :( robotlu bir filmi vardı sonradan insan oluyordu her izlediğimde duygulanırdım :(

Edit: Bicentennial Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu14 -- 12 Ağustos 2014; 2:21:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş :S
  • Dead Poets Society ve Good Will Hunting filmleriyle hafızamda yeretmişti. Eceliyle ölse bir şey diyemezdik ama ne sıkıntısı vardı da intihar etti?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha dün insomnia filmini izledim
  • Cidden üzüldüm. Huzur içinde yatsın..

Dikkatimi çeken bir şey oldu. Facebook sayfası şuan fena beğeni kasıyor. Genelde bir ünlü ölünce böyle oluyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaron ramsey gol attıydı dün
  • İntihar ettiğinden şüpheleniliyor şeklinde yazıyor türk haber sitelerinde.

Dünyaca ünlü Amerikalı aktör Robin Williams hayatını kaybetti. Yetkililer 63 yaşındaki Williams'ın intihar ettiğinden şüpheleniyor.
  • Çok üzüldüm gerçekten. Çocukken bir nevi onun filmleriyle büyüdük. Onun filmlerine gülerken bu şekilde intihar etmesi ise çok daha üzücü.
  • Toprağı bol olsun çok yetenekli bir oyuncuydu gerçekten. 4 efsaneden biri öldü benim için.
  • Üzüldüm ve gece gece şaşırdım gerçekten böyle ölmek yakışmadı.
    R.I.P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.P Mcmurphy -- 12 Ağustos 2014; 4:18:05 >
  • Çok sevdiğim bir aktördü. Daha 1-2 güm önce "movie pack"ine bakmış, birkaç film indirmiştim. Komediye ağırlık vermişti ama her bakımdan çok üstün bir oyuncuydu. Gençliğimde favori aktörlerim arasındaydı. Çok üzüldüm.
  • sevdiğim bir oyuncuydu allah rahmet eylesin bende haberlerde gördüm
  • Çok üzüldüm
  • Kişisel bir sorunu varmıydı bilemeyiz ama adamlara rahat batıyor.
  • Sabahleyin haberleri okuyayım derken birden Robin Williams'ın ölüm haberini gördüm.Çok şaşırdım ve üzüldüm :( Sevdiğim bir aktördü,zihnimde Jumanji ile yer etmişti.Toprağı bol olsun.
  • Vay be. Üzüldüm ben de gerçekten iyi bir aktördü. En son geçen bayram D-Smart'ta Hook filmine denk gelip izlemiştim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.