Şimdi Ara

Robin Williams İntihar Etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı konudan 3 tane açılmış
    2:11:02
    2:07:31
    2:04:22
  • Huzur içinde yatsın. Varlıklı bir aileden gelen, iyi bir kariyere ve aileye sahip, eğlenceli bir insanın bu şekilde gitmesi acı verici. Palyaçolar gizli gizli ağlar demeleri boşuna değilmiş...

Çocukluğumun bir kısmı koptu gitti, onun filmleriyle büyümüştük. Günaydın Vietnam'dan Jumanji'ye az eğlendirmedi bizi. Alaaddin cinsiz kaldı :/
    Ek olarak sıkı bir bilgisayar/konsol oyuncusuydu. Kızına Zelda ismini vermişti, Battlefield 2 de sniper ile sabahlara kadar pusu atarım derdi ve sıkı bir masa üstü WH40K orc oyuncusuydu zamanında.
  • İntihar etti denmiyor. Polis ölüm şeklinden dolayı intihar olabileceğinden şüphe ediyor o yüzden soruşturmayı genişletmişler.
  • Good Will Hunting filmiyle sadece çocuk filmlerininde iş yapabilir diyen eleştirmenleri susturmuş hatta headshot atmıştır.O film neydi öyle ya hakikatan üstatın filmleriyle büyüdük ve şimdi öldürülme olaslığı var.Umarım suçluyu bulurlar ama o iş zor.Polis bile zorluk çektiğinden intihat etmişde olabilir diyor.
  • iyi bir aktördü kötü olmuş
  • Filmlerinde umut ve mutluluk dağıtan bir ismin kendi hayatında zıt bir hayat yaşaması üzücü, böyle bir son onun gibi bir isime yakışmadı, huzur için de yat büyük usta,
  • Daha geçenlerde yine depresyona girdiğini ve alkole tekrar başladığını okumuştum.
    Toprağı bol olsun. Cidden kaliteli bir oyuncuydu. Geriye çok iyi filmler bıraktı.
  • ORMANDA YOL İKİYE AYRILIYORDU BEN AZ KULLANILANI SEÇTİM
    ve
    CARPE DİEM!!!
  • Depresyonda ve rehabilitasyondaysa intihar olasılığı doğal olarak yükseliyor.
  • Ben de şunu merak ediyorum: öldüğü anda, nasıl wikipedia gibi sitelerde hemen biyografisine işliyorlar, şaşıyorum doğrusu .Gece bilgisayar başındayken arkadaşım söyledi.Arama sitesinde baktığımda amerikan medyasına bile 5 dakika önce düşmüş haber. Hemen aklıma wiki geldi, girdiğimle biyografisinde öldüğü tarihi işlediklerini gördüm.
  • pozitif ve eğlenceli filmlerde oynardı sempatik bir yüzü vardı böyle bir kişinin intihar ederek ölmesi gerçekten üzücü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Good Will Hunting'de izlemiştim.
    R.I.P
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    insanlar düzeltebiliyor wikipedia'da. mesala ben gidip bi kisinin biografisini degistirebilirim. öyleydi yani 3-4 yıl önce.
  • Çok sevdiğim oyunculardan birisiydi ve de bayağı sempatik bir duruşu vardı, üzüldüm gerçekten de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Ben de şunu merak ediyorum: öldüğü anda, nasıl wikipedia gibi sitelerde hemen biyografisine işliyorlar, şaşıyorum doğrusu .Gece bilgisayar başındayken arkadaşım söyledi.Arama sitesinde baktığımda amerikan medyasına bile 5 dakika önce düşmüş haber. Hemen aklıma wiki geldi, girdiğimle biyografisinde öldüğü tarihi işlediklerini gördüm.

Direk insanın akına senin gibi oralar geldiği için girip hemen işliyorlar.
  • Rip
  • İntihar ettiği kesin değilmiş sanırım ama olasılık yüksek.
    Kaliteli oyuncuydu üzüldüm açıkcası bu şekilde ölmesine.
  • Gerçekten üzüldüm Jumanji filmini hala çok severim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.