Şimdi Ara

Roberto Mancini : Juventus'un turu geçmesi %80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Roberto Mancini : Juventus'un turu geçmesi %80



    Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini Tuttosport'a verdiği röportajda Şampiyonlar Ligi’ndeki tur şansları için ilginç ifadeler kullandı. İtalyan çalıştırıcı Real Madrid'in ardından Juventus'un ikinci tura daha yakın olduğunu söyledi

    Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Juventus'u ikinci tur için daha şanslı gördüğünü söyledi. 10 Aralık’ta İstanbul'da oynanacak maçı kazanmaları halinde büyük bir başarı elde edeceklerini ifade eden Mancini "Ancak turu geçmek için onların bizden daha fazla imkanı var" dedi.
    İkinci tur için Juventus'a %80 şans tanıyan Mancini, Arena'daki maçta özellikle taraftara büyük görev düştüğünü söyledi.

    Mancini, "İki maçta da sadece kaybetmemeleri Juventus için yeterli olacak. Conte için büyük avantaj. Ancak bir yarışta her şey olabilir. Taraftarlarımızın da bize büyük katkısı olacak. Bize büyük enerji verecekler. Galatasaray'ın nisan ayında Real'i 3-2 mağlup ettiğini hatırlatmak isterim. Altını çiziyorum: bir yarışta her şey olabilir. Bunu kendime ve oyuncularıma tekrar etmekten vazgeçmeyeceğim" diye konuştu.

    DROGBA BENİ ŞAŞIRTTI
    Mancini, Galatasaray'ın yıldızı Drogba için de, "O bir şampiyon, ama 35 yaşında. O da lider ruhuna sahip. Onunla hiç çalışmamıştım. Onun tarzı karşısında şaşkına döndüm. Mütevazi, saygın ve motivasyon sahibi. O gerçekten büyük" ifadelerini kullandı.


    AKLIMA FATİH TERİM'İN BİR SÖZÜ GELDİ

    "Kaybetmekten korkma!
    Birşeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin.. ve unutma.
    Kaybettiğinde değil, Vazgeçtiğinde Yenilir
    sin!''

    KAYNAK NTVSPOR.NET







  • Adam doğru söylemiş hemen FT'nin sözlerini söyleyip gaza gelmeye gerek yok.
  • Kopenhag maçında bir puan bize yeterli gibi bir açıklama yapan bir teknik direktörden ne beklenebilir.

    Umarım 10 aralık da ki maç Real'i 3-2 yendiğimiz maç gibi olur.


    Ayrıca gaza getirme gibi bir durum yok imparator'un sözleri futbolcuları gaza getirirdi.
  • OsmanlıSevdası O kullanıcısına yanıt
    Fatih hocanın felsefesine uyduğu için kullandığı, benimsediği bir sözdür ama Fati hocanın kendi sözü değildir
  • Bu adamı mı konuşmasını bilmiyor yoksa konuştuğunu cevirecek adam mı tam çeviremiyor anlamış değilim. Yazıyı okuyunca yüzde 80 kısmı kabak gibi sırıtıyor.
  • ÖNÜMÜZDE ZTK GİBİ ÇOK ÖNEMLİ BİR KUPA VAR .

    ŞAMPİYONLAR LİGİNDE MANCİNİ ZATEN ORTAYA KOYMUŞ HİÇ MAÇTA KENDİMİZİ YORMAYALIM BENCE

    .LİG DESEN POZİSYONU BIRAK KORNER ATAMAYAN BİR TAKIM SÖZKONUSU .

    BİZ DİREKT ZTK YA ODAKLANALIM.
  • Gerçekçi olun gibi şeyler nedir ya.Galatasaray istese Juventus'u geçebilir.Adam resmen beklentiniz olmasın,kaybedersek bana patlamayın gibi şeyler demeye çalışmış.Beklentileri düşük tutuyor ki maçtan sonra isyan çıkmasın diye.Fatih Terim'in gitmesine üzülmedim ama hiç istemiyordum şu adamın gelmesini..Tek yaptığı şey elini cebine koyup maçı izlemek.Bir agresiflik görmek istiyor insan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vigNerd

    Adam doğru söylemiş hemen FT'nin sözlerini söyleyip gaza gelmeye gerek yok.

    Üzülüyorum sizin gibi taraftara maalesef geçmişimizi araştırmadan yorum atıyorsunuz.Juventus yenilmeyecek takım değil.Juve favori olabilir ama bunun basına yansıtılması çok yanlış.Juve favori şansımız az diyerek mi takımı motive ediyor bu adam? Kendi evinde kader maçına çıkıyorsun şansımız %20..Acırım sizin gibi desteksiz,korkak taraftara ve teknik direktöre.
  • Bu sezon başında bu duruma düşeceğimizi söyleseler güler geçerdim.
  • Bu taraftar Senol günes gelseydi 2 beraberlikte ortaligi yikardi bu adamlar rekor ücretler ile 1 sene calisip 3 5 sene parayi alir batmaz kimseye.
    Juventus bize geliyor mac kendi sahamizda bu konusma nedir ya. Ha hepimiz biliyoruz yenmek icin oynicaz ama ne gerek var.
    Baskaninda vizyonununda ne diyim ya.
  • karşı tarafı rehavete sokmak için yapılmış taktiksel bir açıklama olabilir, hemen kendi kendinize triplere girmeyin..

    fatih terimin ismini de bu takımla anmaya gerek yok adam milli takımın hocası oldu artık kabullenelim. ft iyi bir galatasaraylı olsaydı atıp tuttuğu federasyonun teklifini sevinerek kabul etmezdi.. o söylediği sözler de balondur aklınıza getirip kendinizi gazlamayın boşa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thør

    Bu sezon başında bu duruma düşeceğimizi söyleseler güler geçerdim.

    Yeni sezon başlamadan önce şampiyonluk adayı bizdik şuan rakibimizle 9 puan fark var.Takım toparlanamazsa bu sene ligde 3'lük ve dördüncülük olabilir.

    Ancak ligin 2.yarısın da transferler le belki bir çıkış yakalayabiliriz.Turu geçme şansımız bence hala var.
  • Böyle birşey söyleyeceğini düşümüyorum ama söylemişse durum vahim
  • Mancini'nin söylediklerini okudum,okudum lanet ettim. Sondaki yazıyı okuyunca bi tüylerim diken diken oldu,içimi bi hüzün sardı yine..
  • Yabancıların yıllarca bizi maçtan önce kabartıp, maçta pataklayıp geri dönme taktiklerini bu sefer biz onlara yapmışız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babayorgun65

    Mancini'nin söylediklerini okudum,okudum lanet ettim. Sondaki yazıyı okuyunca bi tüylerim diken diken oldu,içimi bi hüzün sardı yine..

    Anti terimciler bunun kıymetini bilemediler.Ama imparator farkı her yerde kendini belli ediyor.Şampiyonlar ligi maçların da saha kenarında Terimi göremeyince kendimi tuhaf hissediyorum
  • bu adam m. city başındayken de saçma konuşmalar ve tercihler yapıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SS10

    Yabancıların yıllarca bizi maçtan önce kabartıp, maçta pataklayıp geri dönme taktiklerini bu sefer biz onlara yapmışız

    Pek sanmıyorum kopenhag maçın da açıklamaları 1 puana da razıyız demişti fakat puan alamadan geri dönmüştük.Bu adamı hala çözemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsmanlıSevdası

    quote:

    Orijinalden alıntı: babayorgun65

    Mancini'nin söylediklerini okudum,okudum lanet ettim. Sondaki yazıyı okuyunca bi tüylerim diken diken oldu,içimi bi hüzün sardı yine..

    Anti terimciler bunun kıymetini bilemediler.Ama imparator farkı her yerde kendini belli ediyor.Şampiyonlar ligi maçların da saha kenarında Terimi göremeyince kendimi tuhaf hissediyorum

    Aynen ya hani oyuncuları motive etme,takım ruhunu güçlendirme,oyuncularına kazanabilecek güçte olduklarını hissettirme ?

    Juve maçında fanatik fenerli abim var benim bana; bu Juventus karşısında oynayan Galatasaray'mı dedi bi tuhaf oldum gerçekten..




  • Kusura bakmayın ama böyle bir açıklama yaptıysa -ki Manciniden beklerim geçen sene de Manu ile puan farkı 8 ken şampiyonluk ümidimiz çok düşük demişti- GS bu turu zaten geçemez.
    Geçen sene ilk 3 maçının ikisini kendi evinde oynamasına rağmen 2 puanı vardı GSnin. Fatih Terim'in bir açıklamasını dinlemiştim herkes rahat olsun bu gruptan çıkacağız diye. Belki de o konuşma takımı birbirine kenetlendirdi bunu bugün Fatih Terimi seven sevmeyen herkes kabul etmeli.
    Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin demiş üstad Che. Takımın şu an en önemli sorunu ruh ve kenetlenmeyken böyle bir açıklama yaptıysa yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.