Şimdi Ara

Rize'de dev yılan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rize’nin Pazar ilçesine bağlı Derebaşı köyünde 11 metre boyunda olduğu iddia edilen yılan Altan ve Güven Yurdakul kardeşler tarafından öldürüldü.

Bir kadının çığlıkları üzerine olay yerine koşan Yurdakul kardeşler, gördükleri yılan karşısında şaşkına döndü. Bugüne kadar bölgede rastlanmayan devasa boyutlardaki yılana 21 kez ateş eden vatandaşlar, tüm mermiler isabet etmese de, yılanın çok fazla isabet almasına rağmen ölmemesini şaşkınlıkla karşıladı.

Yılanın boyunu adımla ve yola orantılayarak ölçen vatandaşlar, kesin bir rakam vermiyorlar ancak 11 metre olabileceğini tahmin ediyorlar. Cep telefonlarıyla kaydedilen görüntüler, yılanın boyu konusunda söylenen rakamın yanlış olabileceğini izlenimini verse de Türkiye’de görülen yılan türlerine göre oldukça büyük olduğu anlaşılıyor.

http://www.haber7.com/haber/20080711/21-kursun-siktilar-yine-de-olmedi.php

Bana Karadeniz'den çok Doğu Anadolu bölgesindenmiş gibi geldi konuşmalar. Yani aksanları öyle ve yılanın 11 metre falan olduğu yok ama çok kalın ya. Bi kuzuyu falan yutabilir sanırım. Engerek olabilir tahminimce. Merak edenler linke tıklasın!!!

• iste radyasyonun sonucu
    bknz cernobil
    yada kimyasal ilaclar
    bunun baska aciklamasi olamaz
    bknz anaconda 1-2-3
  • gluk

arhaviye gidecektim artık gider miyim
  • İzninizle demek istiyorum bu derya kuzusuna. Burası Amazon mu kardeşim! Sen nerden çıktın ya 21 tane kurşun yemişsin hala utanmadan ağız burun büküyorsun
  • iyide hayvan caazı ne diye öldürmüşler
    birinin canını tehlikeyemi sokmuş
  • Haklısın kardeş ama oturduğun evin etrafında böyle dev bir yılan olduğunu bilmek adama kafayı yedirtir. Hele bir de çoluk çocuk varsa düşünemiyorum yani. Korumaya alınması için biraz fazla büyük ve tehlikeli görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: salkinma

gluk

arhaviye gidecektim artık gider miyim

arhavi nere pazar nere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 metre olur mu bu sacmalamasınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _toscana_

iyide hayvan caazı ne diye öldürmüşler
    birinin canını tehlikeyemi sokmuş

sornların var herhalde
  • 3 m den fazla değil..iyi sallamışlar.
  • geçen hafta artvindeydim, borçkada da kahvede aynı muhabbet dönüyodu. cidden varmış artvin taraflarında öyle büyük yılanlar adamın biri köyden ormana çıkmaya korkar olduk diyodu
  • oha apartman kadar yılan hadi oradan be

edit:tepkim habere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 12 Temmuz 2008; 1:38:54 >
  • şive erzurum gümüşhane taraflarını andırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeFiL

3 m den fazla değil..iyi sallamışlar.

En fazla 2 metre derim ben. Öyle (11 metrelik) bir mahlukat vursalardı şerit metre ile yanına geçip poz verirlerdi.
    21 el ateş etmekle 21 kez isabet ettirmek arasında ciddi fark vardır. Kelime oyunlarına kanmayalım.
    Yılan da büyük olasılıkla engerek yılanı.
  • max 3-4 metredir daha fazla değildir... abartmayı seviyor ya bizim millet
  • bu yaz köye gitmicem
  • Köy sana mı gelecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barnz

Köy sana mı gelecek?

Agresiflere yeni bir aday daha...
  • Türkiyede ne arar öyle yılan ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mysteri0

max 3-4 metredir daha fazla değildir... abartmayı seviyor ya bizim millet

banada oyle geldı
    4 metre bıle yok bu hayvan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.