Şimdi Ara

EVDE SARI ÇÖL AKREBİ YAKALADIK !!! NOT geç Kalan SS geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar biraz once kardesim kendi odasinin banyosunun kapisinda sari col akrebi oldurdu.....ss varrr ....

Suan laptop ofiste iphone dan koyamiyorum. Yarin ilk is resmini koyucam. Daha once de. 7 tane findik faresi yakaladim. Ev yagmur ormani gibi her cinsten canli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman_solider -- 10 Haziran 2011; 6:18:12 >

• no ss no güven. ss gelsin bakalım
  • Yahu vallaa bu 2. Hatta gecende jakuzinin icinde de ufak bir tane daha oldurduk. Arkamizda eski gecekondu yiktilar zannedersem orda geldi bu meretler....
  • Açmayın şöyle konular kardeşim. Dün yeterince evde çıyan aradık
  • Col ne lan adam gibi yaz anlamak için zaman harcadım okadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: msametg

no ss no güven. ss gelsin bakalım

+1905
  • SS yoksa olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_solider

Arkadaslar biraz once kardesim kendi odasinin banyosunun kapisinda sari col akrebi oldurdu.....ss varrr ....

Suan laptop ofiste iphone dan koyamiyorum. Yarin ilk is resmini koyucam. Daha once de. 7 tane findik faresi yakaladim. Ev yagmur ormani gibi her cinsten canli var.

kısacası telefon
  • quote:

Arkadaslar biraz once kardesim kendi odasinin banyosunun kapisinda sari col akrebi oldurdu.....ss varrr ....

quote:

Yahu vallaa bu 2. Hatta gecende jakuzinin icinde de ufak bir tane daha oldurduk. Arkamizda eski gecekondu yiktilar zannedersem orda geldi bu meretler....

cool story bro

• Yasadigimiz memleketin yarisi zaten cöl. İsmide AbdullahBayramiymis google dan baktim.
  • yarın konuyu uplıycam unutmazsam. mutlaka ss isteriz.
  • Vay caninaa 0_0 iphone u var
  • Ss leri koyunca yaninda ev araba telefon sonra arkadaki gecekonduyuda koyucam. @respawn05 sonra sende kendi ss ni koyarsin ok mu bro???
  • yalnız herif mal beyanı yapmış ilk mesajında iphone u var kardeşinin kendisine ait odası var hatta o odada tuvaletide var laptopu var laptopunun olacağı bir ofiside var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SapphA

yalnız herif mal beyanı yapmış ilk mesajında iphone u var kardeşinin kendisine ait odası var hatta o odada tuvaletide var laptopu var laptopunun olacağı bir ofiside var

İnsanlarimiz ne acayip oldu yawww
  • quote:

Ss leri koyunca yaninda ev araba telefon sonra arkadaki gecekonduyuda koyucam. @respawn05 sonra sende kendi ss ni koyarsin ok mu bro???

ne garip bir mahalleymiş bence kaç ordan
  • Dh den artık tırsmaya başladım nereye gidiyoruz yarın yatağın altında anakonda buldum diye konu açarsalar şaşmam.
  • Mardindemi oturuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Dh den artık tırsmaya başladım nereye gidiyoruz yarın yatağın altında anakonda buldum diye konu açarsalar şaşmam.

Az kaldi biraz daha kasarsam onu da cikarcam isyerinde de tarantula yakaladilar. Hayra alamet degil gibi tovbe tovbe.
  • kardeş o sarı akreplerden köyde dagda gezerken görmüştüm ölü taklidi falan yapıyor ciddiyim dikkatli ol
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.