Şimdi Ara

Ritüellerle işiniz olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zamanlar evin güney doğu köşesine anahtar koymak şimdi hatırlayamadığım bir fayda sağlar diye okumuştum ya da izlemiştim bir yerlerde. Ben de yaptım. Basit bir şeydi çünkü. Ama ne amaçla olduğunu dahi hatırlamıyorum. Anahtar hala orada. :D

Siz de bu tip basit bir şey olsa dener miydiniz? Yoksa böyle şeyle hiç aklına yatmayanlardan mısınız?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 23 Ekim 2025; 21:21:24 >

Bu yüzden kullandığım tüm elektronikler toz içindedir...

• cin çaprması , çağırması vs bunla hep yahudi palavraları. zamanıdna adamlar hem hristiyanlara hem de müslümanlara itelemişler veya bölgede yakın yaşayan ortadoğulular bunlara güç para vs kazanmak için itelemişler. bizdeki kürdi tarikatlar mesela ... alayı palavracı.

siz hiç İsa veya Muhammet peygamberlerin cin veya ruh çıkardığını kuran'da okudunuz mu?

büyü yasak! çünkü Allah'tan başkasından şifa, güç, kudret dilemeye geldiği için ve kötü amaçla kullanıldığı için haram kılınmıştır. Zina gibi. Allah kimseye sex yapmayın demiyor. Toplumun huzuru için herkes bir birey bulacak , miras hakkı vs yani bazı haklar yasalar olacak ancak öyle yapın diyor.

elbet de bazı olayları insanlara millete itelemişler ama tamamen yalan diye bir şey denemez böyle şeylere çevreden duyuyoruz. hem de yaşanmış şeyler

paranormal olaylar gerçekleşen şeyler vardır.

cinler melekler yalan demiyorum. ama çarpma vs hepsi yahudi uydurması.

Eshab-ı kiramdan Übeyyübni Ka’b radıyallahü anh diyor ki:

Resulullahın "Aleyhisselam" yanında oturuyordum. Bir köylü geldi. Kardeşinin ağır hasta olduğunu söyledi. (Hastalığı nedir?) diye sorulunca, cin çarpması dedi. Resulullah, Kardeşini buraya getir buyurdu. Kardeşi gelip oturdu. Resulullah [âyât-ı hırz olarak bilinen] âyetleri okuyup hastaya üfledi. Hemen iyi olup, kalktı. (Beyheki, Hakim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 24 Ekim 2025; 7:40:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.