Şimdi Ara

Rigler satılmaya başlanmış ufak ufak,kriptoparalar çöküyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
626
Cevap
3
Favori
36.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolkanCOO

    Devlete vergi vermiyorlar bişey yapmıyorlar havadan para kazanıyorlar.Heleki bu hükümet yedirirmi bunlara Mart'ta daha çok görürüz bu riglerden.



    Alıntıları Göster

    Ne vergisinden bahsediyorsun ki? Adamlar kartı alırken vergi veriyorlar mı? Evet, veriyorlar. Harcadıkları elektriğe vergi veriyorlar mı? Evet, veriyorlar. Eeeee ? Kraldan çok kralcı olmayın yahu. İnsana miningcileri savunduruyorsunuz. Bu madencileri eleştirecekseniz piyasadaki tüm kartları silip süpürdükleri için eleştirin.


    Ne istiyorsunuz anlamadım ki? Tedaş elektriği yüksek gelen evleri ihbar etsin sonra da evler basılsın mı? Bu iş yasa dışı değil arkadaşım. Çoğu kullanıcı kendi şahsi bilgisayarını kullanmadığı sıralarda ekran kartı boşta yatmasın diye mining yapıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rasyonelizm kullanıcısına yanıt
    Gelir vergisi diye bir şey var, bilmem duydunuzmu.
  • Bu fiyatlar ne zaman rayina oturur sizce arkadaslar? Pc upgrade icin yaz ortasini bekliyordum,acelem de yok gerci o zaman kadar duzelirmiki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasyonelizm kullanıcısına yanıt

    Alsınlar demiyorum zaten ama ölüyü diriyi affetmeyen vergi açığı veren bu hükümet miningcileri affetmez.Araclar gibi düşünün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Dark Poison- kullanıcısına yanıt

    Daha önce aynısı oldu 6 aya düzelmişti.Etherium pik yaptı şuan düşüyor rigleri satmaya başladı millet tahminim 1 ay direnir millet düşürmemek için stoklar artıp piyasa normallestiginde 2-3 aya normal olur.Oyuncu birisinin asla bu 3 kati fiyatlardan kart almaması gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mxsr kullanıcısına yanıt

    Birde miningten dolayı arıza garanti dışı oluyormuş doğrumu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki mesajda da yazmıştım kart ile mining yapılıp yapılmadığı tespit edilebilecek birşey değil.

  • Kesinlikle bu al satçılara prim verilmemesi gerekiyor. Ayrıca yurtdışı alışverişleri de aynı şekilde. 3060'a verilen paraları görüyorum. Gerçekten milli servet dışarıya savruluyor.


    Mining furyası kesilecektir. Ethereum'un bence düşüşü sürecek. Bitecek mi bitmez ancak bu fiyatlarla toplanan riglerin uzun süre kendisini amorti etmesi mümkün olmayacaktır.

  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

    Sıfır fiyatlarının şu an asıl sebebi madenciliğe gidecek kartları alanların stokları anında eritmesi. Madenciler zarar etmeye başlar yada zarar edeceğini anlarlarsa para sıkıntıları zaten başlamış demek olur, o andan itibaren artık sıfır kartları stoğa girdiği gibi alma peşinde koşmayacaklarından kartlar mağazaların elinde kalmaya başlar. Kartları silip süpürenlerin çoğunluğu madenci azınlığı al sat peşinde koşanlar çünkü.


    Tabi bu durum başlarsa mağazalarda kartlar hemen anında gözükmeye başlamaz, fiyatların tekrar artmasını ümit ederek saklarlar kartları. Bence fiyatlarda herhangi bir düzelme görmeye başlamak için ether fiyatlarının 1200 dolar veya altında en azından 1 ay gezmesi lazım

  • bayadır bakmıyorumda ekran kartı kalmamış fiyatlat 4katına çıkmış yuh be abd başkanı bu konuya el atacak gibi

  • Çözüm vergi olacaktır. Öyle 1-2 tane ile hobi için miningciler değil. 20-50-100 tane ekran kartı ile mining yapan kesimden ciddi oranda vergi alarak bu durum çözülebilir.

  • Kripto para piyasası veya diğer yatırım enstrümanları ile ilgili tavsiyem;

    Günlük veya haftalık yatırımlar olarak bakılmaması.Sizler bu mantaliteyle bakarsanız Üzerinizden para kazanma amacı olanlara fırsat verirsiniz

    Ben sabredip zarar ettiğim bir yatırım hatırlamıyorum .
  • Komple yasaklasalar da kurtulsak. Borsası falan neyse de şu mining işi dünyaya zarardan başka birşey değil. Boşa elektrik tüketip çevreye zarar veriyor.

  • çökmez şu an bazı in çıklar oluyor yakında normale döner

  • Uyuyakaldım U kullanıcısına yanıt

    nick mesaj uyumu  

  • evdeki kartla mining yapıyorum. önceki haftalarda 0.15 aylık yaklaşık 250 dolar tahmini hesaplama şuan yarı yarıya. 0.08 ve 110 dolar civarı.

    geçtiğimiz yıllarda olan olay oldu. bir anda mining patladı güç arttı ödüller azaltıldı ve mining kazançsız görünmeye başladı. ne zaman miningciler sistemlerini kapatırsa o zaman yavaş yavaş ödüller değişir tekrar piyasa yükselir gibi  

  • Her zaman olan şeyler. Kartlarını satanlar pusuda bekliyor benim gibi. Elbet bir gün mining balonu sönecekti erken ya da geç. Sabırlı davranmakta fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolkanCOO kullanıcısına yanıt

    hayır bu anlaşılabilir değil. gpu üreticilerin bir problemi de bu. miningde kullanılan cihazlar ile normal alanlarda kullanılan cihazlar arasında büyük bir bakım/garanti masrafı var. oyun oynayan iş yapan adam kartta fabrikasyon hatası yoksa yıllarca o kartı kullanıyor. garantiye göndermiyor firma yedek parça parası ödemiyor. ama miningde kartlar daha fazla arıza verme oranına sahip. ister istemez garanti gereği adamlar bunları tamir ediyor.

    bazı kartlarda bios mod vs var. sanırım onlar fark edilebiliyor. diğer türlü miningden gelip gelmediği anlaşılabilir değil gibi.

  • VolkanCOO kullanıcısına yanıt

    Siz yaşadığınız coğrafyayı hiç tanıyamamışsınız. Konuyla ilgili geçecek muhabbet şöyle olur muhtemelen.


    -Efendim elinizde görmüş olduğunuz üründen vatandaş para kazanıyormuş.

    +(Elinde evirir çevirir inceler) Bundan paramı kazanıyorlarmış?

    -Doğrudur efendim. Para kazananları tespit edip ek vergi almamızı ister misiniz?

    +Öyle şeetmeyelimde buna ÖTV ekleyin bide yeni bi vergi uydursun arkadaşlar.

    -Emredersiniz efendim.

  • Mining ne demek biri anlatabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.