Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen: Erdoğan parkasız Deniz Gezmiş'tir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Tayyip Erdoğan ve ailesini ne kadar çok sevdiğini anlattığı programda Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi ile olan yakınlığı dillerde olan Fenerbahçeli eski futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu 'Akılda Kalan' programında Tayyip Erdoğan ve ailesine övgüler yağdırdı.

Sık sık "Ben siyasetten anlamam" ve "Siyaset yapmıyorum" diyen Rıdvan Dilmen, Erdoğan ve ailesi ile olan özel ilişkisini anlatırken 15 Temmuz gecesini Erdoğan ailesi ile birlikte Huber Köşkü'nde geçirdiğini açıkladı.

"PARKASIZ DENİZ GEZMİŞ"

İşçi Partili bir babanın oğlu olduğunu vurgulayan Dilmen "Ben Tayyip Erdoğan beye baktığımda parkasız bir Deniz Gezmiş görüyorum. Deniz Gezmiş de 'kahrolsun emperyalizm' diyordu, Erdoğan da emperyalistlerle mücadele ediyor" diye konuştu.

Kaynak:https://www.birgun.net/haber-detay/ridvan-dilmen-erdogan-parkasiz-deniz-gezmis-tir-195773.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exellanss -- 16 Aralık 2017; 2:44:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu herif İzmir Marşı sonrası futbola siyaset karışmamalı diye atıp tutuyordu

Çıktığı Her programda, yaptığı her yorumda konuyu mutlaka bi kere RTE'ye getiriyor.

Deniz Gezmiş'i de sevmem

ama en azından 6. filo Türkiye'ye geldiğinde Deniz Gezmiş ve arkadaşları Defol derken

Parkasız Deniz Gezmiş diye nitelendirilen zatın o dönem ki zihniyeti, Dolma Bahçe'de Amerikan Savaş Gemisini Kıble alıp önünde namaz durduklarını da biliriz.
  • Rıdvan Dilmen (temsili değil)

• Bu ilk değil . Rıdvan dilmenin dilinin tadına bakmadığı bişey kalmadı . Gurme o artık .
  • Bu herif İzmir Marşı sonrası futbola siyaset karışmamalı diye atıp tutuyordu

Çıktığı Her programda, yaptığı her yorumda konuyu mutlaka bi kere RTE'ye getiriyor.

Deniz Gezmiş'i de sevmem

ama en azından 6. filo Türkiye'ye geldiğinde Deniz Gezmiş ve arkadaşları Defol derken

Parkasız Deniz Gezmiş diye nitelendirilen zatın o dönem ki zihniyeti, Dolma Bahçe'de Amerikan Savaş Gemisini Kıble alıp önünde namaz durduklarını da biliriz.
  • Adama şeytan diye diye şeytan yaptınız

• Köşkte değil de meydanlarda görseydik keşke.

• Sevgili Rıdvan Deniz Gezmiş Amerikan donanmasıni İzmirde denize döken grubun içindeydi askerlerinin başına çuval geçirenlerle aynı kefeye koymak senin ne haddin...

Hürriyet.com a yazdığım cevap aynen kopyaladım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deniz Gezmiş keşke o silahlı kurtuluş örgütü içinde yer almasaydı. Banka soygunu falan, O'na olan güveni azalttı.
  • Doğru demiş. Deniz Gezmiş Cumhuriyet rejimini yıkıp yerine Marksist-Leninist rejimi getirmek isteyen banka soyguncusu bir soytarıydı. Erdoğan'da aynı şekilde Cumhuriyet rejimini yıkıp yerine başka bir rejim getirmek istiyor. İkisinin arasında bir fark göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methy

Doğru demiş. Deniz Gezmiş Cumhuriyet rejimini yıkıp yerine Marksist-Leninist rejimi getirmek isteyen banka soyguncusu bir soytarıydı. Erdoğan'da aynı şekilde Cumhuriyet rejimini yıkıp yerine başka bir rejim getirmek istiyor. İkisinin arasında bir fark göremiyorum.

Türkiyede neden sempati duyarlar bu eşkiyalara anlam vermek güç

• Sağcı birini överken bile solcu birinin örnek gösterilmesi, sağcıların bu ülkenin başına gelen en omurgasız yaratıklar olduğu gerçeğinin özeti.

• quote:

Orijinalden alıntı: transverse

Sağcı birini överken bile solcu birinin örnek gösterilmesi, sağcıların bu ülkenin başına gelen en omurgasız yaratıklar olduğu gerçeğinin özeti.

Adamsın.

• Deniz Gezmiş'e banka soydu diye kızan ahmakların bugün bankalar tarafından soyulması da ne ironik ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.