Şimdi Ara

Rıcoh SP111 74.90(Bim/Açılışa Özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
3.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim'de 109 liradan ben dahil çoğu arkadaşın satın aldığı Rıcoh SP111 modeli bugün evin kapısına bırakılan broşüre göre yeni açılacak Bim'de 74.90'a satılacakmış. Edirne'de olan varsa değerlendirebilir. Sizinde bulunduğunuz il/ilçede yeni açılacak Bim varsa eğer muhtemelen yine bu fiyattan satışa çıkarılacaktır.

EDİT:Broşür eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfzcn -- 24 Ekim 2015; 12:35:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne olduğunu merak edenlere ;

• fiyat güzel ama sadece edirnede olanlar için sıcak fırsat.
  • fırsatı olan saldırsın.. Net..
    ben 109 a alan tayfadanim cihaz mukemmel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

fırsatı olan saldırsın.. Net..

BROTHER ALMIŞTIM BİLMEM KAÇ BİN ÇIKTI ALACAĞIM TONER VARDI İÇİNDE .VARMI BÖYLE BİŞEY
  • Edirne'de nerede açılacakmış acaba? Bir adet lazımdı iyi oldu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uskudar da 2 adet vardı 109 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

fırsatı olan saldırsın.. Net..

BROTHER ALMIŞTIM BİLMEM KAÇ BİN ÇIKTI ALACAĞIM TONER VARDI İÇİNDE .VARMI BÖYLE BİŞEY

24 doluma kadar ricoh drum ömrü veriyor.. fazlasi var cunku drum ömrünü doldurmak kolay degil..o sayiyi ikiyle carpin.. cihaz zaten doldurulabilir çipsiz drumla birlikte geliyor

• Ankarada açılış bilen varmı

• Kıyık'ta Ziraat Bankası'nın karşısında ara sokakta.
  • Edirne kıyık da 10 dan fazla var. 50. Yıl ilkokulu karsisinda.

• Depoda daha 70 tane varmış.

• Fiyat guzelmis ama benim baski alisim cogunlukla 1-2 sayfa olsa da acik kaynaklardan kitap olarak 300-400 sayfalik baski aldigim da oluyor. Alsam 3-4 yil hizli baskilar alir rahat ederim aslinda da bilemedim. Diger baskilar icin de var olan Epson 235 i kullanabilirim. Biraz dusuneyim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Fiyat guzelmis ama benim baski alisim cogunlukla 1-2 sayfa olsa da acik kaynaklardan kitap olarak 300-400 sayfalik baski aldigim da oluyor. Alsam 3-4 yil hizli baskilar alir rahat ederim aslinda da bilemedim. Diger baskilar icin de var olan Epson 235 i kullanabilirim. Biraz dusuneyim:)

1400 sayfalık kimya kitabı bastım okul için. Hızı falan iyi yani lazer yazıcı için. Arkalı önlü yazdırma özelliği yok ancak önce tekli sonra kağıtları tepe taklak çevirip diğer yüze yazdırılıyor çiftleri yaz diyerek. Şuan tek sorun orjinal ricoh tozu sayfa maliyeti biraz fazla toplu çıktılar için. Yani mesela kızılay kök çarşısında sayfasını 2.5 kuruşa bastırtabilirken evde hem yazıcı ömrünü doldurarak hemde 3 4kuruştan çekmek mantıklı değil. Ancak evinizde her an senelerce götürecek çıktılar alabiliyorsunuz tabi istediginiz zaman.
    Kısacası bu yazıcı alınır kitapta basılır eğer büyükşehirde çok ucuza çeken yerler bilmiyorsanız. En azından toptanları oralarda 100-200 sayfayı evde basarsınız. Muadil tonerlerle daha da uyguna geliyor ama yazıcı henüz yaygınlaştığı için alıp kullanan ben görmedim. Dev bir konusu var zaten yukarıda paylaşılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Fiyat guzelmis ama benim baski alisim cogunlukla 1-2 sayfa olsa da acik kaynaklardan kitap olarak 300-400 sayfalik baski aldigim da oluyor. Alsam 3-4 yil hizli baskilar alir rahat ederim aslinda da bilemedim. Diger baskilar icin de var olan Epson 235 i kullanabilirim. Biraz dusuneyim:)

1400 sayfalık kimya kitabı bastım okul için. Hızı falan iyi yani lazer yazıcı için. Arkalı önlü yazdırma özelliği yok ancak önce tekli sonra kağıtları tepe taklak çevirip diğer yüze yazdırılıyor çiftleri yaz diyerek. Şuan tek sorun orjinal ricoh tozu sayfa maliyeti biraz fazla toplu çıktılar için. Yani mesela kızılay kök çarşısında sayfasını 2.5 kuruşa bastırtabilirken evde hem yazıcı ömrünü doldurarak hemde 3 4kuruştan çekmek mantıklı değil. Ancak evinizde her an senelerce götürecek çıktılar alabiliyorsunuz tabi istediginiz zaman.
    Kısacası bu yazıcı alınır kitapta basılır eğer büyükşehirde çok ucuza çeken yerler bilmiyorsanız. En azından toptanları oralarda 100-200 sayfayı evde basarsınız. Muadil tonerlerle daha da uyguna geliyor ama yazıcı henüz yaygınlaştığı için alıp kullanan ben görmedim. Dev bir konusu var zaten yukarıda paylaşılmış.

TONER VAR MI İÇİNDE ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

TONER VAR MI İÇİNDE ?

Demo toner var yarı dolu olarak geliyor 1500 sayfa diyor ancak ben şimdiden 1700 e yakın yazdırdım bitmedi.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Evden çıkıp yazdırmaya gitmek benim için zaman maliyeti barındırıyor. Şu anki mürekkep püskürtmeli olarak Epson SX235W kullanıyorum ve epsonun alt seviye ürünlerindeki hızlı baskıdaki çizgili çıkartma sorunu bunda da var. Normal kalitede şu ana kadar 2000 sayfayı geçmiş durumdayım doldurulabilir mürekkeple ve hala canavar gibi çalışıyor, kalibrasyon ayarı bile istemedi. Ancak sorun yine zaman yani 830 sayfalık kitabı 6-8 saat aralığında yazdırdı net hatırlamadığımdan aralık verdim. Evde olmadığım zaman bırakıp gidip 400'ü çıkarıp ters çevirip arka sayfasına da 400'ü devam ettirebiliyorum ancak toplamda geçen 6-8 saat uzun bir süre bir noktadan sonra makine ciddi yavaşlıyor. İlk dakikalarda dakikada 6-8-10 sayfa yoğunluğa göre renkli çıkarken 250-300sayfa sonra dakikada 1 sayfa vermeye başlıyor.

O yüzden lazeri düşünüyorum ama 2. yazıcının evde varlığı rahatsız edecek gibi beni. Bir de muadil toner hangisi uyar o belli değil.

Ancak hesaplamaları paylaştığınız için teşekkürler.

• İzmirde bu fiyata var mı beyler fiyat çok uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sonunda düştü fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 24 Ekim 2015; 19:52:49 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.